CSM Reșița, învinsă la scor de FCU Craiova FC, într-un amical în care toate golurile au fost date în prima repriză. Bobar: ”Nu este atât de important scorul.” Pentru olteni a debutat un jos jucător al Unirii Dej

Marius ANGHEL 09 Sep. 2023, 16:16 Liga 2
CSM Reșița, învinsă la scor de FCU Craiova FC, într-un amical în care toate golurile au fost date în prima repriză. Bobar: ”Nu este atât de important scorul.” Pentru olteni a debutat un jos jucător al Unirii Dej

CSM Reșița și-a programat în finalul acestei săptămâni două amicale cu echipe din prima ligă, profitând de pauza din primele două ligi pe perioada meciurilor echipelor naționale ale României.

Primul a avut loc vineri, cu FCU Craiova FC, pierdut cu scorul de 1-4, iar al doilea are loc duminică, de la ora 11:30, cu ”U” Cluj.

Drăghiceanu a înscris pentru CSM Reșița în amicalul pierdut cu FCU Craiova FC

CSM Reșița s-a deplasat vineri la Craiova, la baza sportivă FCU Football Park – ”Tărâmul Leilor”, acolo unde, de la ora 16:30, pe terenul 3 – ”Costică Ștefănescu”, a întâlnit prim-divizionara FCU Craiova FC, aflată pe locul 9 în SuperLigă după opt etape.

Oltenii s-au impus cu scorul de 4-1, toate golurile fiind marcate încă din prima repriză. Au înscris Vladislav Blănuță (11), Jibril Ibrahim (14), din nou Blănuță (16) și Radu Negru (36), pentru FCU, respectiv Marian Drăghiceanu (44), pentru Reșița.

  • Pentru FCU Craiova FC a debutat din primul 11 Gabriel Guta (foto text), fundaș fost la Unirea Dej în sezonul trecut și care de curând a fost împrumutat de la Farul Constanța, clubul de care aparține. A fost la primul joc în tricoul oltenilor și grecut Apostolos Diamantis.

FCU Craiova FC: Gurău – R. Negru, Diamantis (Lacroix 69), Kvakic (Danny Henriques 59), Padula (Matheus Mascarenhas 69) – Vl. Pop (Van Durmen 69), Buta (Dr. Albu 59) – Sidibe (M. Ilie 80), Blidar (Al. Iordache 84), Ibrahim – Blănuță (Aur. Chițu 69).

CSM Reșița, prima repriză: I. Rus – Szijj, Dudea, Al. Sabău, Fota, Drăghiceanu, Velcotă, I. Popescu, Andr. Burlacu, Chera, Cip. Rus.
CSM Reșița, a doua repriză: Ct. Căpățână – Cega, Ardei, Dudea, Fota, Gomboș, Fr. Cristea, Fărăgău, Andr. Burlacu, Cip. Rus, Godwin. Au mai intrat: Al. Negru, Domil, Doană și Lascu.

Amical și cu ”U” Cluj, duminică

În plus, Flavius Stoican își va urmări jucătorii într-un alt amical stabilit în această săptămână. De această dată, trupa din Valea Domanului va ajunge la Alba Iulia, pe stadionul Cetate, pentru va juca împotriva Universității Cluj, de la ora 11:30. ”U” Cluj este pe locul 13 în SuperLigă, cu 7 puncte.

Ultima achiziție Ndiaye Mediop, revenit la CSM Reșița în această săptămână, după ce ultima dată a fost la Concordia Chiajna, tot o echipă din Liga 2, nu a fost utilizat contra FCU Craiova FC.

”Este clar că jucăm cu echipe care, valoric, sunt mult, mult peste noi, în momentul de față. Cu Craiova a fost o primă repriză în care jucătorii au fost speriați, dar a doua a fost una foarte bună pentru noi. Dar nu este atât de important scorul, ci ca jucătorii să se cunoască bine, să scoată maximum din ei. Important este meciul de la Hunedoara, cu Corvinul. O să mai jucăm cu ”U” Cluj la Alba Iulia, din nou un meci puternic, și credem noi că cel mai bun antrenament este jocul și nu antrenamentele”, a spus președintele CSM Reșița, Cristian Bobar, la Radio Timișoara.

Meci cu Corvinul în etapa a 6-a a Ligii 2

CSM Reșița este condusă de Flavius Stoican de două săptămâni, după ce la finalul primelor două etape s-a despărțit de Călin Cheregi, antrenorul care a promovat-o din Liga 3, iar o etapă l-a avut ca interimar pe antrenorul secund – jucător Ștefan Bărboianu.

Cu Stoican pe bancă, Reșița a obținut o remiză în deplasare la FK Miercurea Ciuc (scor 1-1), iar runda trecută, a 5-a a noului sezon, a terminat la egalitate jocul de acasă cu Progresul Spartac (scor 0-0).

Cu 5 puncte acumulate în cinci etape, CSM Reșița ocupă locul 14 din 20, fiind la egalitate cu CSC Dumbrăvița, care are un meci în minus, și FK Miercurea Ciuc, însă se situează sub acestea din cauza golaverajului mai slab.

În etapa a 6-a a Ligii 2, CSM Reșița va juca în deplasare la Corvinul Hunedoara, tot o nou-promovată, însă una cu un început mult mai bun. Trupa condusă de Florin Maxim are 11 puncte acumulate și se află pe locul 2. Partida a fost programată sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Ediție

https://liga2.prosport.ro/program-tv/prima-etapa-din-noul-sezon-in-care-se-joaca-mai-devreme-de-sambata-runda-a-6-a-a-ligii-2-incepe-cu-un-meci-in-nocturna-si-se-incheie-marti-la-apus-19284195

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-pierdut-amicalul-cu-u-cluj-19284191

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ante-zivkovic-a-semnat-cu-chindia-19284184

https://liga2.prosport.ro/liga-4/dosarul-curacao-am-descoperit-primul-nume-legat-direct-de-pariuri-pe-juniori-si-fotbal-judetean-un-jucator-legitimat-nu-in-caraibe-ci-in-dambovita-reportaj-savuros-de-la-fata-locului-l-am-19284165

Marius ANGHEL 09 Sep. 2023, 16:16 Liga 2
Pe aceeași temă