Flavius Stoican, mulțumit de debutul pe banca formației CSM Reșița: ”E un rezultat bun, pe terenul unei echipe cu condiții extraordinare.” Și-a trimis pe teren și ginerele în partida cu FK Miercurea Ciuc

Andrei PASCU 28 Aug. 2023, 14:43 Liga 2

Flavius Stoican a debutat cu remiză pe banca echipei CSM Reșița, pe terenul formației FK Miercurea Ciuc, în etapa a 4-a de Liga 2, în deplasare. S-a terminat 1-1 duelul de la Miercurea Ciuc, iar antrenorul trupei din Valea Domanului a fost mulțumit de rezultat.

La pauză, scorul a fost tot egal, dar 0-0.

Flavius Stoican, debut cu remiză, FK Miercurea Ciuc – CSM Reșița 1-1

După o oră de joc au început să vină golurile în confruntarea de la Miercurea Ciuc. Gazdele, conduse de Robert Ilyeș de pe banca tehnică, au deschis scorul în minutul 60, când Szilard Magyari a transformat o lovitură de la 11 metri.

Apoi, CSM Reșița a restabilit egalitatea și a scos o remiză în urma reușitei lui Marian Drăghiceanu, autor al unui gol marcat în minutul 74. La finalul întâlnirii, Flavius Stoican a declarat că rezultatul e unul echitabil în contextul celor întâmplate pe teren, bun pentru echipa pe care o conduce.

  • CSM Reșița: M. Contra – Andr. Răuță, Szijj (Velcotă 78′), Rimovecz, Fota, I. Popescu (Al. Sabău 85′), Dolghi, Lascu (Andr. Burlacu 85′), Fr. Cristea (Chera 67′), Drăghiceanu (cpt.), Domil (Gomboș 67′)
    Rezerve neutilizate: I. Rus – Cega, Al. Negru, Cip. Rus

Clar este un rezultat bun acest 1-1, pe terenul unei echipe care are niște condiții extraordinare. Miercurea Ciuc, chiar dacă nu a început foarte bine campionatul, este o echipă bună. Una peste alta este un punct meritat obținut de echipa noastră și pot spune că sunt mulțumit de rezultat.

Dacă înainte de meci m-ar fi întrebat cineva dacă îmi convine un punct pe acest teren, cu siguranță aș fi spus da. Dar, după aspectul jocului dacă eram un pic mai atenți puteam să plecăm cu toate cele trei puncte. Spun asta bazându-mă pe faptul că în prima repriză am avut două situații mari de a marca.

A fost un echilibru în joc în prima repriză, iar în partea a doua a meciului am ratat o șansă mare, singuri cu portarul, și am fi putut noi să conducem. Dacă am fi înscris primii cred că le era greu adversarilor să revină.

La fel de adevărat este faptul că după ce am primit gol din acel penalty important este că am revenit și băieții nu au cedat. Pe finalul jocului am avut o situație prin Chera, iar dacă eram un pic mai inspirați puteam pleca cu toate cele trei puncte de la Miercurea Ciuc.

Una peste alta am obținut un punct muncit, de moral și sper să le dea încredere jucătorilor. Este clar că mai avem lucruri de pus la punct, dar importantă este atitudinea băieților, voința lor și tot ceea ce înseamnă muncă pentru a câștiga punct sau puncte”, a declarat antrenorul Flavius Stoican, conform Caraș Online.

CSM Reșița l-a debutat pe Andrei Burlacu după venirea lui Flavius Stoican

Așadar, în lotul echipei CSM Reșița s-a regăsit și extrema Andrei Burlacu, în vârstă de 26 de ani, plecată de la FC Botoșani la finalul sezonului trecut. A și debutat cu Miercurea Ciuc, fiind introdusă pe final, în minutul 85, dar acest detaliu nu este unul întâmplător, Flavius Stoican fiind chiar socrul lui Burlacu.

CSM Reșița, 4 puncte după patru runde de Liga 2

CSM Reșița ocupă locul 14 în Liga 2, cu 4 puncte, în urma unui succes, o remiză și două eșecuri, dar și un golaveraj de trei goluri marcate și șapte primite. Același punctaj îl au și FK Miercurea Ciuc și CSM Alexandria, echipe care se află pe locurile 13 și 12.

În runda cu numărul 5, CSM Reșița evoluează pe teren propriu, cu ultima clasată, Progresul Spartac, singura formație fără punct în campionat până acum, dar care are numai trei partide disputate.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ilyes-suparat-dupa-fk-miercurea-ciuc-csm-resita-1-1-19282457

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nu-e-liniste-nici-cu-miriuta-unii-vin-altii-pleaca-trei-jucatori-ai-chindiei-pusi-pe-liber-unul-a-debutat-cu-gol-la-noua-sa-echipa-in-liga-3-19282420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-primit-gol-in-superioritate-numerica-de-la-progresul-spartac-19282357

https://liga2.prosport.ro/special/dosarul-curacao-dezvaluiri-incredibile-intr-o-ancheta-zguduitoare-prosport-pariuri-online-in-romania-pe-meciuri-de-juniori-si-din-ligile-judetene-pot-juca-si-minorii-episodul-i-au-mers-u-19282359

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-concluzii-dupa-unirea-slobozia-cs-tunari-3-1-19282320

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-primit-de-la-unirea-dej-aproape-atatea-goluri-cate-incasase-in-ultimul-an-acasa-daniel-oprescu-dupa-esecul-surprinzator-i-am-atentionat-dar-se-pare-ca-nu-au-inteles-19282309

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-daniel-oprita-dupa-steaua-csm-alexandria-1-1-19282238

Andrei PASCU 28 Aug. 2023, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă