Unirea Dej a pierdut amicalul cu ”U” Cluj. Jucătorii lui Nastai au irosit mai multe ocazii de a egala

Marius ANGHEL 09 Sep. 2023, 14:26 Liga 2
Unirea Dej a pierdut amicalul cu ”U” Cluj. Jucătorii lui Nastai au irosit mai multe ocazii de a egala

Unirea Dej a pierdut cu scorul de 0-2 amicalul disputat sâmbătă, la Cluj-Napoca, împotriva prim-divizionarei Universitatea Cluj. Câte un gol pe repriză a primit trupa antrenată de Dacian Nastai.

Ambele echipe nu au avut meci oficial în acest weekend din cauza întreruperii campionatelor interne pe perioada meciurilor echipelor naționale.

Unirea Dej a pierdut amicalul cu Universitatea Cluj

Față de sezoanele trecute, când Unirea Dej a întâlnit în special CFR Cluj în meciuri amicale, de această dată, trupa din Liga 2 a reușit să-și stabilească o partidă test contra celeilalte formații din Cluj-Napoca, Universitatea, preluată de curând din nou de Ioan Ovidiu Sabău, după începutul modest de nou sezon.

Partida amicală a avut loc sâmbătă, de la ora 11:00, în parcul ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, și a fost câștigată de prim-divizionară cu scorul de 2-0. Au marcat Ianis Stoica și Filip Ilie, în minutele 36, respectiv 82.

Pentru Unirea au ratat ocazii importante de a marca Denis Golda și Daniel Pop, cu capul, și Sergiu Ciocan, din lateral dreapta, puteau egala înainte de pauză, iar în partea secundă din nou Ciocan (50), singur cu portarul, din 7 metri, Chira (57), cu capul din zona careului mic, și încă o dată Ciocan (65), din marginea careului mare.

Anca-Trip a debutat la Unirea Dej, Peteleu, Maseoro, Doukure și Cîmpanu au debutat pentru ”U” Cluj

În repriza secundă a debutat pentru Unirea Dej nou-venitul Iulian Anca-Trip, portar.

Iată jucătorii utilizați de Dacian Nastai în acest amical: R. Pop (Anca-Trip 46′) – M. Geană, D. Pop, Negrea, Zamfirescu, Chira (Zanc 89′), Cătinean (Pruteanu 80′), Ad. Pop (Vl. Stancovici 84′), Ciocan (Scocîlcă 76′), Golda (Fulga 68′), Piftor (Blaj 68′).

La ”U” Cluj, Andrei Peteleu, Lucas Maseoro, Kevin Doukure și Alex Cîmpanu au fost la primul joc.

Ioan Ovidiu Sabău a început în formula: Gorcea – Peteleu, Mitrea, Masoero, Vătăjelu, Bic, Doukure, D. Nistor (cpt.), I. Stoica, D. Popa, Cîmpanu. La pauză a intrat doar Calcan în locul lui Nistor, iar din minutul 70 au fost introduși și Chirilă, Oancea, Pițian, Miron, Dimitrov, Simion, Silaghi, Tescan, Hofman și F. Ilie.

Unirea Dej joacă luni la Mioveni, cu Campionii FC Argeș

Unirea Dej se pregătește pentru meciul cu Campionii FC Argeș (locul 16, 4 puncte), programat luni, de la ora 16:15, la Mioveni, în cadrul etapei a 6-a a Ligii 2.

Unirea ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 2, cu 6 puncte.

În schimb, ”U” Cluj va juca în etapa a 9-a a SuperLigii în deplasare cu UTA, vineri, de la ora 18:30. Clujenii sunt pe locul 13 în prima ligă, cu 7 puncte acumulate în opt partide.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-l-a-semnat-pe-iulian-anca-trip-19284091

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-renuntat-la-simion-pop-sosit-in-vara-19283802

Marius ANGHEL 09 Sep. 2023, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă