Prima etapă din noul sezon în care se joacă mai devreme de sâmbătă. Runda a 6-a a Ligii 2 începe cu un meci în nocturnă și se încheie marți, la apus

Marius ANGHEL 09 Sep. 2023, 15:27 Program tv
Prima etapă din noul sezon în care se joacă mai devreme de sâmbătă. Runda a 6-a a Ligii 2 începe cu un meci în nocturnă și se încheie marți, la apus

După weekendul liber în campionat, competiția fiind întreruptă pe perioada meciurilor echipelor naționale, timp în care majoritatea cluburilor și-au programat cel puțin un amical, Liga 2 se reia cu etapa a 6-a. Aceasta va avea pentru prima dată în acest sezon un meci programat mai devreme de sâmbătă.

În runda a șasea vor fi televizate jocurile de la Chiajna, Mioveni și Piatra Neamț, iar FRF va transmite pe platforma sa (FRF.tv) meciul de la Hunedoara.

Tot pentru prima dată în acest sezon, nicio partidă dintre cele stabilite pentru ziua de sâmbătă nu va fi televizată.

Marți se joacă restanța dintre Progresul Spartac și CSC Dumbrăvița

Până la debutul etapei a 6-a, trebuie specificat faptul că în Liga 2 are loc, în săptămâna care vine, încă un meci, cel restant din prima etapă.

Partida dintre Progresul Spartac și CSC Dumbrăvița a fost stabilită pentru ziua de marți, 12 septembrie, de la ora 11:00, la baza FRF de la Buftea.

Se întâlnesc ultima clasată, Progresul Spartac, cu 1 punct acumulat în celelalte patru meciuri disputate, și echipa aflată pe locul 12, CSC Dumbrăvița, cu 5 puncte.

Jocul nu a avut loc în weekendul în care a debutat noul sezon, deoarece Progresul Spartac nu știa la acel moment dacă ea va fi a 20-a participantă în Liga 2, FC Brașov neprimind până la acel moment un verdict din partea TAS în litigiul cu FRF, care nu i-a acordat certificarea.

Concordia Chiajna – Steaua, primul meci al etapei a 6-a a Ligii 2, în nocturnă

Etapa a 6-a debutează joi, 14 septembrie 2023, de la ora 20:30, cu meciul dintre Concordia Chiajna și Steaua.

Va fi pentru prima dată în acest sezon când etapa va debuta cu un meci programat mai devreme de sâmbătă, spre deosebire de sezonul trecut, de exemplu, când cel puțin în primele runde nu exista zi de joi în care să nu fie stabilită o partidă în campionat. De asemenea, se juca și vineri. Până acum, în primele cinci runde ale ediției 2023-2024, s-a început de sâmbătă și s-a terminat cel mai târziu marțea.

Șapte partide programate sâmbătă

Sâmbătă vor avea loc meciuri numai de la ora 11:00, șapte la număr. Se va juca la Slatina, Buzău, Slobozia, Ghiroda, Miercurea Ciuc, Buftea și Hunedoara.

Pentru prima dată în acest sezon, niciun meci dintre cele stabilite sâmbătă nu va fi televizat. În schimb, pe FRF.tv va fi transmis jocul de la Hunedoara dintre Corvinul și CSM Reșița, două-nou-promovate.

Ultimele meciuri ale etapei au loc luni și marți, la Mioveni și Piatra Neamț

Etapa se va întinde și pe cealaltă săptămână. Luni, 18 septembrie, de la ora 16:15 debutează Campionii FC Argeș – Unirea Dej, partidă care are loc la Mioveni, iar marți, 19 septembrie, de la ora 17:00, are loc Ceahlăul – Chindia.

Aceste două jocuri sunt transmise în direct de deținătorii drepturilor TV din Liga 2, DigiSport și PrimaSport.

Program etapa 6 Liga 2, sezon 2023-2024:

joi, 14 septembrie 2023, ora 20:30
Concordia Chiajna – Steaua – DigiSport, PrimaSport

sâmbătă, 16 septembrie 2023, ora 11:00
CSM Slatina – CSC Şelimbăr
Gloria Buzău – CSM Alexandria
Unirea Slobozia – Metaloglobus Bucureşti
CSC Dumbrăviţa – CS Tunari
FK Miercurea Ciuc – CS Mioveni
Progresul Spartac – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
Corvinul Hunedoara – CSM Reșița –  FRF.tv

luni, 18 septembrie 2023, ora 16:15
Campionii FC Argeş – Unirea Dej – DigiSport, PrimaSport

marți, 19 septembrie 2023, ora 17:00
Ceahlăul Piatra Neamţ – Chindia Târgovişte – DigiSport, PrimaSport

Foto: George Ilinca / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-4/dosarul-curacao-am-descoperit-primul-nume-legat-direct-de-pariuri-pe-juniori-si-fotbal-judetean-un-jucator-legitimat-nu-in-caraibe-ci-in-dambovita-reportaj-savuros-de-la-fata-locului-l-am-19284165

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-pierdut-amicalul-cu-u-cluj-19284191

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ante-zivkovic-a-semnat-cu-chindia-19284184

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-etapa-3-liga-3-19284143

Marius ANGHEL 09 Sep. 2023, 15:27 Program tv
Pe aceeași temă