Atacant cu experiență la CSM Reșița. Conducerea i-a făcut pe plac lui Flaviu Stoican și l-a readus pe Mediop Ndiaye

Andrei PASCU 05 Sep. 2023, 12:32 Liga 2
Atacant cu experiență la CSM Reșița. Conducerea i-a făcut pe plac lui Flaviu Stoican și l-a readus pe Mediop Ndiaye

CSM Reșița continuă să mute la capitolul achiziții, lucru confirmat și de antrenorul Flavius Stoican zilele trecute. Formația din Valea Domanului l-a readus pe Mediop Ndiaye (32 de ani), ultima dată la Concordia Chiajna.

De altfel, atacantul a semnat cu trupa din Ilfov, în vara anului trecut, chiar în urma rezilierii acordului cu CSM Reșița. Așadar, ultimele experiențe ale senegalezului s-au legat de cele două formații, august 2021 – august 2022 la CSM Reșița, august 2022 – septembrie 2023 la Concordia Chiajna.

CSM Reșița l-a achiziționat pe Mediop Ndiaye, ultima dată la Concordia Chiajna

Anterior, senegalezul a evoluat la Campionii FC Argeș (un sezon, 2020/2021). A fost pus pe liber de contract de piteșteni și a ajuns în Valea Domanului. Formația din Pitești nu a fost mulțumită de prestațiile lui, mai ales că a marcat un singur gol în 24 de meciuri.

Anterior experienței de la Campionii FC Argeș, vârful african a mai evoluat, în România, la ACS Ghiroda, Ripensia și Dunărea Călărași. În această stagiune de Liga 2 a bifat două meciuri pentru Concordia Chiajna, iar în stagiunea trecută a prins 21 de confruntări și a punctat de șapte ori.

Continuă sosirile la echipa noastră:

Mediop NDIAYE se reîntoarce la Reșița!

Mult succes!”, a anunțat CSM Reșița.

CSM Reșița vrea și doi jucători de la UTA

CSM Reșița se pregătește să mai facă anumite achiziții, Flavius Stoican purtând discuții cu președintele Cristian Bobar în această privință. Cere întăriri pe anumite poziții, sperând că după pauza de Liga 2 echipa va arăta mai bine și va reuși să lege și victoriile, nu doar rezultatele pozitive.

Mijlocașul Damian Isac (22 de ani) și atacantul olandez Kyvon Leidsman (24 de ani) au șanse și ei să ajungă la CSM Reșița în aceste zile, după cum a anunțat Liga2.ro, de la UTA, sub formă de împrumut.

Ni-i dorim pe ambii, dar ei trebuie să-și rezolve problemele cu UTA înainte de a semna cu Reșița. Sperăm să parafăm împrumuturile lor, dacă nu avem și alte soluții, probabil deseară vom știi exact cum stăm”, a spus Bobar.

CSM Reșița, meci cu Corvinul Hunedoara după pauza competițională

CSM Reșița ocupă locul 13 în Liga 2, cu 5 puncte, în urma unui succes, două remize și două eșecuri, dar și un golaveraj de trei goluri marcate și șapte primite. Același punctaj îl are și FK Miercurea Ciuc, locul 12.

În runda cu numărul 6, CSM Reșița evoluează pe teren străin, cu Corvinul Hunedoara.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-szabo-isi-cauta-dreptatea-la-frf-impotriva-fc-brasov-19283794

https://liga2.prosport.ro/special/mangalia-mai-are-de-asteptat-mult-pentru-a-avea-un-stadion-nou-19283781

https://liga2.prosport.ro/nationale/doi-jucatori-din-liga-2-convocati-pentru-meciurile-romaniei-u21-19283773

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-in-care-viitorul-pandurii-l-a-achizitionat-pe-njifakue-i-a-uimit-pe-spanioli-19283767

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-remiza-cu-viitorul-pandurii-scor-1-1-19283768

Andrei PASCU 05 Sep. 2023, 12:32 Liga 2
Pe aceeași temă