CSC Șelimbăr a mai făcut două achiziții în pauza competițională. Sibienii au adus doi mijlocași, pentru trei ani

Andrei PASCU 11 Sep. 2024, 13:30 Liga 2
CSC Șelimbăr a mai făcut două achiziții în pauza competițională. Sibienii au adus doi mijlocași, pentru trei ani

CSC Șelimbăr a mai realizat două legitimări de jucători în această pauză competițională, după aducerea lui Corneliu Cotogoi, care ultima dată a evoluat în Republica Moldova, la Petrocub Hîncești.

Formația din județul Sibiu a mai adus doi tineri, pe Darius Pașcalău (18 ani, mijlocaș, ex Sănătatea Cluj) și Vlad Bădău (18 ani, mijlocaș, ex UTA).

CSC Șelimbăr a adus doi tineri jucători, Darius Pașcalău și Vlad Bădău

Darius Pașcalău s-a născut la Cluj Napoca, iar până să facă trecerea la Sănătatea Cluj a evoluat pentru formațiile ”under” ale CFR Cluj. În sezonul trecut a evoluat, sub formă de împrumut, la Salernitana U19 (Italia), pentru care a bifat 24 de partide.

Acum, a semnat un contract pe trei ani cu CSC Șelimbăr. Sibienii continuă, astfel, să investească în tineri jucători, un punct important pe care s-au axat după schimbările din vară, pentru acest sezon.

Bine ai venit, Darius Pașcalău !

Darius are 18 ani și este mijlocaș central. S-a alăturat echipei noastre pentru următorii 3 ani, fiind trasferat de la Sănătatea Cluj.

Ca junior a mai evoluat pentru CFR Cluj, și la Primavera Salernitana, fosta echipă din Serie A, pentru care a evoluat în 24 de partide, fiind selectat de gruparea italiană pentru calitățile sale.

Îi urăm mult succes în tricoul călăreților roșii !”, a transmis CSC Șelimbăr.

Tinerii, trei ani de contract cu CSC Șelimbăr

Vlad Bădău a evoluat și el în Italia sezonul trecut, la Salernitana U19, dar la nivel de juniori s-a format și la UTA. În stagiunea precedentă, în ”Cizmă”, mijlocașul a prins șapte meciuri pentru Salernitana U19.

La fel ca Pașcalău, și Bădău a semnat pe trei ani cu CSC Șelimbăr.

Bine ai venit, Vlad Bădău !

Vlad este un tânăr mijlocaș care se alătură echipei noastre pentru următorii 3 ani!

Precum Darius Pașcalău, Vlad a evoluat și el la Primavera Salernitana, fosta echipă din Serie A, plecând în Italia de la grupele de juniori ale celor de la UTA Arad, club la care a fost ultima dată legitimat !

Mult succes în tricoul călăreților roșii, Vlad !”, a transmis CSC Șelimbăr.

Achizițiile anunțate de CSC Șelimbăr pentru acest sezon

Anterior, CSC Șelimbăr și-a mai prezentat 16 jucători achiziționați pentru sezonul în curs. Clubul de lângă Sibiu i-a mai anunțat oficial și pe portarii Rareș Măluțan (ex U Craiova, dar venit de la Viitorul Cluj) și Marian Brașoveanu (ex CSC Peciu Nou), fundașul dreapta Benjamin Hanzu (ex ACS Mediaș, despărțit de FC Hermannstadt), fundașii centrali Cătălin Gogor (ex CS Mioveni) și Luca Popa (ex Gloria Bistrița Năsăud), fundașii stânga Sorin Șerban (ex ACS Mediaș) și Salvatore Marrone (ex FK Miercurea Ciuc), mijlocașul dreapta Lucian Buzan (ex CSM Deva), mijlocașul ofensiv basarabean Tudor Butucel (ex Petrocub), mijlocașii centrali Robert Boboc (ex CFC Argeș) și Corneliu Cotogoi (ex Petrocub Hîncești), și atacanții Cosmin Bucuroiu (ex FC Hermannstadt), ucraineanul Vitaliy Nerukh (ex Star Starachowice – liga a patra din Polonia), croatul Matko Babic (ex Rudes / Croația), Bogdan Rotar (ex ACS Mediaș) și Daniel Olariu (ex Poli Timișoara).

Emanuel Bârză, mijlocaș central de 18 ani, este și el o noutate în lotul primei echipe, după ce a fost promovat din cadrul clubului.

Foto: CSC Șelimbăr

Andrei PASCU 11 Sep. 2024, 13:30 Liga 2
Pe aceeași temă