CS Tunari și-a prezentat încă cinci achiziții și se aproprie să egaleze numărul jucătorilor de care s-a despărțit! Ultimi doi plecați din lotul lui Odoroabă

Marius ANGHEL 12 Feb. 2024, 14:39 Liga 2

În ultima zi a perioadei de transferuri din această iarnă, luni, 12 februarie 2024, CS Tunari și-a prezentat oficial nu mai puțin de cinci noi jucători. Toți se încadrează la capitolul ”under” și ridică numărul achizițiilor la un total de 12.

Au fost prezentați Cosmin Costea, Valentin Mărgărit, Mario Bobea, Rareș Stanciu și Marian Ilie.

Cinci tineri jucători, prezentați de CS Tunari

Cosmin Petruș Costea are 18 ani (28 iunie 2005), este mijlocaș și în actualul sezon a prins 3 meciuri în Liga 2 pentru CSM Alexandria (194 minute). Au fost chiar primele trei jocuri din actualul sezon pentru echipa teleormăneană, disputate în luna august a anului trecut, în toate a început ca titular și într-unul a fost înlocuit, dar apoi nu a mai fost utilizat.

Valentin Constantin Mărgărit are 19 ani (22 mai 2004), este portar și vine de la FC Voluntari 2, din Liga 3. A jucat în Liga 2 în sezonul trecut, în 5 meciuri pentru Progresul Spartac.

Mario Bobea are 18 ani (20 decembrie 2005), este mijlocaș și vine de la echipa U18 a clubului englez Sheffield Wednesday FC.

Rareș Stanciu este tot mijlocaș, are 18 ani și vine de la echipa U18 a clubului Rapid, cu care, în septembrie 2023, a semnat primul contract de profesionist. ”Personal, îmi doresc să joc cât mai mult și să ajung la prima echipă cât mai repede. Sunt gata să fac pasul către prima formație, sper ca până la sfârșitul sezonul să ajung la antrenamentele primei echipei și să debutez măcar într-un meci amical. Ca stil de joc și poziție, cred că mă asemăn cu Emmers, îmi place foarte mult de el”, spunea Stanciu, în acel moment.

Marian Ilie este cel mai mare dintre ei, are 20 de ani (22 august 2003), este mijlocaș și vine de la Foresta Suceava, echipă lider în Seria 1 a Ligii 3 care se dezintegrează în această iarnă și care e pe punctul să-și încheie activitatea. Va fi la debutul în Liga 2, la fel ca Bobea și Stanciu.

”Bine ai venit, Cosmin Costea!
Mijlocasul în vârstă de 18 ani, a semnat și este pregătit pentru noua aventură.
A mai jucat pentru ACS Prosport, Clinceni U19, Farul U19, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul Alexandriei.
Bine ai venit, Valentin Mărgărit!
Cu o înălțime de peste 1,90 și cu reflexe deosebite, Vali este considerat unul din cei mai valoroși portari ai generației 2004.
Produs al Academiei echipei FC Rapid 1923, Vali a mai jucat pentru Sport Team București, FC Hermanstadt, Progresul Spartac, CSM Focșani și FC Voluntari.
Bine ai venit, Mario Bobea!
În vârstă de 18 ani, tânărul de perspectivă evoluează pe postul de mijlocaș și este crescut de academia lui Sheffield Wednesday.
Bine ai venit, Rareș Stanciu!
Mijlocașul, în vârstă de 18 ani, crescut la academia echipei FC Rapid 1923 a semnat cu Arsenal Tunari și este pregătit să îmbrace tricoul de tunar.
Bine ai venit, Marian Ilie!
În vârsta de 20 de ani, Ilie evoluează pe postul de mijlocaș central, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul grupării Foresta Suceava.
Le urăm bun venit în familia tunarilor și cât mai multe performanțe alături de noi!”, sună anunțul clubului din Tunari.

CS Tunari are 12 achiziții în această iarnă și va ajunge la cel puțin 14 plecări!

În afară de aceștia cinci, clubul din comuna ilfoveană de la marginea Bucureștiului, situat pe locul 17 din 20 în Liga 2 după 15 etape și aflat în lupta pentru evitarea retrogradării, i-a mai anunțat oficial ca achiziții, în această iarnă, pe: Deniz Giafer și Valentin Borcea (împrumutați de la Dinamo), Alexandru Melniciuc (împrumutat de la U Craiova, ex Unirea Slobozia), Atanas Trică (împrumutat de la U Craiova), Mihai Ciontoș (împrumutat de la Concordia Chiajna), Kamil Wiktorski (ex Gloria Buzău) și Adrian Petre (ex FC Hermannstadt).

La capitolul despărțiri, CS Tunari este la fel de activă. În această iarnă și-a încheiat colaborarea cu: Ivan Fustar, Alexandru Nicușor Gheorghe, Radu Rogac, Andrei George Stoian, Mădălin Mihăescu, Luca Mitrică, Daniel NovacMario Geantă, Alexandru Despa, Denis Despa, Alexandru Stoian, Sebastian Moroz și, mai nou, Cristian Licsandru.

Licsandru, mijlocaș de 20 de ani, a fost declarat liber de contract de CNSL din cadrul FRF în ședința din 8 februarie. El a fost utilizat în 4 meciuri, doar 32 de minute, în prima parte a sezonului de Liga 2.

În aceeași ședință s-a acordat termen de judecată pentru 15 februarie și atacantului Cosmin Lambru (25 ani), unul dintre puținii jucători rămași în lot după promovarea istorică în Liga 2 reușită în vară. Lambru a prins 6 jocuri (283 minute) pentru ilfoveni în acest sezon.

CS Tunari va ajunge, astfel, la 14 plecări din lot față de cum încheia prima parte a sezonului.

Foto: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/succes-clar-pentru-cs-tunari-contra-cetatea-turnu-magurele-19299317

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-petre-s-a-intors-in-liga-2-pentru-a-si-relansa-cariera-fostul-golgheter-al-celor-de-la-uta-se-va-lupta-cu-noua-sa-echipa-pentru-evitarea-retrogradarii-19299243

Marius ANGHEL 12 Feb. 2024, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă