CS Tunari se întărește pentru Liga 2 cu jucători plecați de la Steaua. Cei doi foști ”militari” care au semnat cu ilfovenii

Marius ANGHEL 20 Jun. 2023, 14:28 Liga 2

Nou-promovata CS Tunari începe să se miște pe piața transferurilor. Ilfovenii care și-au schimbat și antrenorul în urma promovării în premieră în Liga 2, mizând pe Florin Stîngă după ce nu s-au mai înțeles cu Gabriel Manu, au anunțat marți, 20 iunie, a doua și a treia achiziție în rândul jucătorilor.

Dragoș Gheorghe (24 de ani) și Mădălin Mihăescu (34 de ani), ultima dată la Steaua, au semnat cu ”tunarii”.

Dragoș Gheorghe va fi antrenat din nou de Florin Stîngă

Plecat de la Steaua, unde a jucat puțin în sezonul recent încheiat de Liga 2, Dragoș Gheorghe (24 de ani) și-a găsit rapid o nouă echipă unde să-și continue cariera. Va evolua tot în Liga 2, dar la o nou-promovată, la CS Tunari.

La trupa ilfoveană va fi antrenat de Florin Stîngă, cel cu care a mai colaborat în eșalonul secund în prima parte a sezonului 2021-2022, poate cea mai bună perioadă a carierei sale de până acum.

În acel sezon, rămas la Astra și fiind printre puținii jucători care evoluaseră pentru echipa din Giurgiu și în prima ligă, a avut 15 apariții și a marcat 5 goluri. Sub conducerea lui Florin Stîngă, într-un moment dificil traversat de club, Gheorghe s-a făcut remarcat și în iarnă aceea era împrumutat de Petrolul, echipă care avea să promoveze. Pentru ploieșteni, club din orașul natal, nu a apucat să joace decât în 4 meciuri, fiindcă mult timp a fost accidentat.

În 11 meciuri a jucat Dragoș Gheorghe la Steaua, în cinci fiind titular și de șase ori a fost schimbat! A marcat și un gol, contra Dumbrăviței. Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Dragoș Gheorghe a semnat cu CS Tunari după despărțirea de Steaua

În ediția 2022-2023 a Ligii 2 a fost împrumutat la Steaua, unde a fost utilizat doar 491 de minute în 11 meciuri și a înscris 1 gol, în 3-0 la Dumbrăvița.

În cariera sa are și 7 meciuri disputate în prima ligă, toate pentru Astra, 2 în ediția 2019-2020 și 5 în sezonul 2020-2021.

”Bine ai venit, Dragoș Gheorghe (24 ani)!
Fostul mijlocaș la Astra, Petrolul Ploiești și CSA Steaua, Dragoș Gheorghe a semnat cu echipa noastră.
Este un jucătorul care va aduce viteză echipei și îi dorim cât mai multe succese in tricoul de tunar.
Clubul nostru îi urează bun venit în familia Tunarilor și cât mai multe performanțe în tricoul nostru.
GO GUNNERS!”, a transmis CS Tunari.

Mădălin Mihăescu are același parcurs, de la Steaua la CS Tunari

Tot mijlocaș și tot de la Steaua vine și Mădălin Mihăescu.

Mijlocașul originar din Drobeta Turnu Severin se apropie cu pași repezi de 35 de ani, pe care îi va împlini în data de 21 octombrie, va continua în Liga 2 cu CS Tunari.

De Steaua s-a despărțit după trei ani și jumătate, în ultimul sezon evoluând în 21 de meciuri (1013 minute) și înscriind un gol, în 3-0 cu Minaur Baia Mare.

În cariera sa a mai jucat pentru Dinamo 2, Chindia Târgoviște, Gloria Buzău, FC Olt Slatina, Juventus București, Poli Iași și Petrolul. Are o promovare în prima ligă, cu Juventus, în 2017, dar și 39 de meciuri în elită (18 cu Juventus și 21 cu Poli Iași).

”Bine ai venit, Mădălin Mihăescu!
Arsenal Tunari și-a asigurat serviciile experimentatului mijlocaș defensiv Mihăescu Mădălin Licuță!
Mădălin Mihăescu evoluează pe postul de mijlocaş defensiv, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul grupării CSA Steaua. De-a lungul carierei, Mihăescu a mai jucat pentru Dinamo București ll, Chindia Târgoviște, Gloria Buzău, Olt Slatina, Daco Getica, Politehnica Iași, Petrolul și CSA Steaua.
Clubul nostru îi urează bun venit în familia Tunarilor și cât mai multe performanțe în tricoul nostru.
GO GUNNERS!”, a transmis CS Tunari.

Un alt jucător, primul, cu care CS Tunari a semnat în această vară este Mario Sebastian Geanta (17 ani), un mijlocaș central fost la juniorii FCSB.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-despre-planurile-echipei-cs-tunari-19275449

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-prima-achizitie-dupa-promovarea-in-liga-2-19275226

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-l-a-numit-antrenor-pe-florin-stinga-19274991

https://liga2.prosport.ro/seria-1/decizie-surpriza-la-una-dintre-nou-promovatele-in-liga-2-cs-tunari-si-antrenorul-gabriel-manu-nu-mai-continua-colaborarea-19274879

Marius ANGHEL 20 Jun. 2023, 14:28 Liga 2
Pe aceeași temă