CS Tunari, 14 achiziții înainte de începerea Ligii 3! Echipa lui Vali Negru atacă promovarea cu campionul Alexandru Stan și cinci jucători legitimați în Liga 2 sezonul trecut

Andrei PASCU 23 Aug. 2022, 16:55 Liga 3
CS Tunari, 14 achiziții înainte de începerea Ligii 3! Echipa lui Vali Negru atacă promovarea cu campionul Alexandru Stan și cinci jucători legitimați în Liga 2 sezonul trecut

CS Tunari va începe încă un sezon de Liga 3 la finalul căruia speră să promoveze în Liga 2, iar în această vară, chiar dacă în campionatul trecut a jucat finala barajului cu Progresul Spartac, a modificat semnificativ lotul de jucători, pe lângă faptul că a schimbat antrenorul.

CS Tunari, 14 achiziții înainte de startul Ligii 3! Veniri multe de la Rapid 2 

În urma numirii lui Valentin Negru ca antrenor principal, divizionara a treia a decis să aducă și destul de multe nume la nivelul lotului, 14 jucători. Astfel, după venirile lui Bogdan Barbu (30 de ani) și Lucian Ion (28 de ani), care au evoluat ultima dată în Liga 2, la Concordia Chiajna, au mai venit nu mai puțin de 12 fotbaliști!

Șase dintre ei sunt de la Rapid 2, echipă pe care Valentin Negru a pregătit-o în sezonul trecut. Este vorba de Alexandru Catrici (20 de ani, fundaș central), Robert Stanici (21 de ani, fundaș central), Mario Tunsu (fundaș central), Gabriel Goicea (fundaș stânga), Antonio Dumitrescu (19 ani, mijlocaș central), Ștefan Ghinea (mijlocaș lateral).

Pe lângă achizițiile de la ”satelitul” Rapidului, cu CS Tunari au mai semnat și Harrison Devenish-Meares (25 de ani, portar, ex Poli Timișoara), Gabriel Plumbuitu (18 ani, mijlocaș lateral, ex Gaz Metan Mediaș, împrumutat în Liga 2 la Poli Timișoara sezonul trecut), Daniel Cîrjan (24 de ani, mijlocaș central, ex CA Oradea), Alexandru Atomei (28 ai, mijlocaș lateral, ex Metalul Buzău), Andrei Zătreanu (19 ani, atacant, împrumutat de la Steaua) și Alexandru Stan (33 de ani, mijlocaș lateral, ex Poli Iași).

Alexandru Stan, campion al României cu Astra, a semnat cu CS Tunari

De departe, cea mai importată achiziție este cea a lui Alexandru Stan, campion al României cu Astra, în 2016, și câștigător al Supercupei României tot cu Astra, în 2017. Clubul a anunțat târziu aducerea lui Stan, marți, 23 august, dar el face parte din lot de mai mult timp și chiar a jucat și în câteva partide amicale.

El a fost pe teren chiar și în confruntarea de săptămâna trecută, cu Astra, în care CS Tunari s-a impus cu 7-0, iar trei dintre goluri au fost marcate chiar de Alexandru Stan.

Bine ai venit , Alexandru Stan !

Arsenal Tunari completează lotul cu semnăturra lui Alexandru Stan chiar inainte de debutul acestui sezon

Clubul nostru a asigurat astăzi serviciile experimentatului mijlocas, care va reprezenta Arsenalul din Tunari in acest an

Alexandru Constantin Stan , in vârsta de 33 ani ,este un jucător polivalent care poate juca atât mijlocaș , cât și fundaș

In cariera sa a mai trecut pe la echipe precum Progresul București (2007-2008) Astra Giurgiu (2008-2012 ,2015-2018 ) unde a și câștigat titlul de campion al Ligii l in sezonul 2015-2016, Concordia Chiajna (2014-2015) ,FCSB (2018-2021) și Politehnica Iași (2021-2022)

Îi uram multă bafta in sezonul ce urmează pentru a ne ajuta să atingem obiectivul mult dorit , promovarea !”, a anunțat CS Tunari pe pagina de Facebook.

CS Tunari, un singur eșec în amicale și gata de începerea Seriei 4 din Liga 3 

În această vară, până la începerea Ligii 3, CS Tunari a mai jucat și alte partide amicale și a înregistrat următoarele rezultate: 0-2 cu Dinamo, 2-1 cu Farul 2, 7-3 cu FCSB 2, 10-1 cu Progresul 05.

CS Tunari face parte din Seria 4 a Ligii 3 în sezonul 2022-2023, iar alături de ea se mai află CS Dinamo București, ACS Muscelul Câmpulung Elite, Astra, FC Pucioasa, SC Popești Leodeni, Unirea Bascov, FCSB 2, Flacăra Moreni și Real Bradu.

Prima etapă va fi jucată de formația lui Valentin Negru în deplasare, cu CS Dinamo. În runda a 2-a va avea tot un meci pe teren străin, cu FC Pucioasa, pentru ca abia în runda a 3-a să aibă prima partidă acasă, cu Unirea Bascov.

Nu voi renunța la visul promovării în eșalonul secund. Ne vom despărți de o serie de jucători, vor veni alții, dar obiectivul rămâne același, promovarea în Liga 2 la finalul următorului sezon”, a spus Cristian Niculae, primarul din Tunari, referitor la obiectivul din sezonul de Liga 3 care stă să înceapă.

Foto: CS Tunari

 

 

 

 

Andrei PASCU 23 Aug. 2022, 16:55 Liga 3
Pe aceeași temă