Mijlocaș din SuperLigă pentru CS Tunari. Nou-promovata a împrumutat un fotbalist de la FC Hermannstadt

28 Jul. 2023, 16:33 Liga 2
Mijlocaș din SuperLigă pentru CS Tunari. Nou-promovata a împrumutat un fotbalist de la FC Hermannstadt

CS Tunari a reușit să ajungă la un acord cu FC Hermannstadt, pentru împrumutul pe un sezon a lui Luca Mitrică (mijlocaș, 20 de ani), care în prima parte a stagiunii trecute a evoluat în Liga 2, la Unirea Constanța.

Ilfovenii au ajuns la un număr important de jucători aduși după ce au promovat din Liga 3, 10 cu Luca Mitrică.

CS Tunari l-a împrumutat pe Luca Mitrică de la FC Hermannstadt

Luca Mitrică s-a numărat, în iarnă, printre mulții jucători care au plecat de la Unirea Constanța, retrogradată între timp în Liga 3. A revenit la FCSB, dar nu a apucat să prindă minute la prima echipă, așa cum și era de așteptat. La jumătatea lunii aprilie a fost prezentat de FC Hermannstadt și se credea că a făcut un pas important în carieră.

Tânărul fotbalist a semnat un contract pe trei ani conform echipei din Sibiu, până în 2026. Mitrică a ajuns la al treilea club de profesioniști din carieră, în afară de Unirea Constanța evoluând și la formația a doua a FCSB-ului, în Liga 3.

În jumătate de sezon la Unirea Constanța, până să revină la FCSB în ianuarie, Mitrică (foto articol) a prins nouă confruntări pentru trupa pregătită atunci de Dacian Nastai și a marcat un gol. A punctat în confruntarea cu Gloria Buzău, din etapa a 8-a a sezonului regular, scor 3-1.

Acum, Mitrică a ajuns pentru următorul sezon la CS Tunari. În altă ordine de idei, sibienii au mai cedat un fotbalist sub formă de împrumut în ligile inferioare, în Liga 3, la Metalurgistul Cugir, pe Vlăduț Popa.

Luca Mitrică & Vlăduț Popa – împrumutați în Liga 2 & Liga 3

Mijlocașul ofensiv Luca Mitrică și fundașul central Vlăduț Popa au fost împrumutați pentru un sezon la C.S.Tunari (Liga 2) și Metalurgistul Cugir (Liga 3). Ne dorim ca acești doi tineri să strângă multe meciuri și evoluții consistente. Avem încredere în potențialul lor!

Succes, Luca! Succes, Vlăduț!”, a anunțat FC Hermannstadt.

CS Tunari a ajuns la 10 achiziții

Achizițiile parafate de CS Tunari în această vară sunt: Mario Geanta (17 ani, ex juniorii FCSB), Dragoș Gheorghe (24 de ani, ex Steaua), Mădălin Mihăescu (34 de ani, ex Steaua), Cristian Bustea (28 de ani, ex Steaua), Andrei Sin (31 de ani, ex Metaloglobus), Florentin Puiu (20 de ani, ex Metalul Buzău), Sebastian Moroz (25 de ani, ex Unirea Constanța), Radu Rogac (28 de ani, ex Viitorul Pandurii) și Adrian Stoian (25 de ani, ex SR Brașov).

CS Tunari debutează cu CSM Slatina în Liga 2

După amicalul cu Steaua, care a deschis seria testelor verii (scor 2-2), CS Tunari a mai întâlnit, până la acest moment, FC Voluntari (scor 0-0), Dinamo (scor 2-4), Campionii FC Argeș (scor 0-2) și Gloria Buzău (scor 0-0).

CS Tunari va debuta în sezonul diviziei secunde cu CSM Slatina, pe teren propriu.

Foto: CS Tunari și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-tas-liga-2-si-frf-19278277

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-amical-cu-dinamo-la-saftica-19278264

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-va-mai-face-cel-mult-un-19278266

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-castigat-amicalul-din-crang-cu-fc-bacau-19278258

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-doi-jucatori-straini-la-selimbar-un-camerunez-care-a-fost-la-juniori-la-psg-si-un-danez-cu-juniorat-la-fc-copenhaga-19278250

 

 

 

 

 

 

 

 

28 Jul. 2023, 16:33 Liga 2
Pe aceeași temă