CS Mioveni și-a prezentat noile achiziții, dar și lotul cu care încearcă să se califice în play-off-ul Ligii 2

Marius ANGHEL 17 Feb. 2021, 15:01 Liga 2

CS Mioveni a efectuat în această săptămână fotografia cu lotul și stafful tehnic cu care va aborda parte a doua a sezonului de Liga 2 ediția 2020/2021, în care speră să prindă un loc în play-off, primele șase clasate după 21 de etape, iar apoi să se lupte pentru promovarea în Liga 1.

Totodată, cu această ocazie, argeșenii și-au prezentat în mod oficial și jucătorii aduși în această iarnă.

În etapa a 16-a a Ligii 2, prima programată să se joace în 2021, CS Mioveni are meci în deplasare, la CSM Slatina, sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11:00.

În noul clasament al Ligii 2, după anularea rezultatelor obținute de Turris Oltul, echipă care a abandonat competiția în această iarnă, CS Mioveni ocupă locul 10, în urcare o poziție, cu 20 de puncte acumulate în 14 jocuri, iar CSM Slatina e pe locul 17, în cădere o poziție, cu 13 puncte strânse în 13 partide.

CS Mioveni și-a prezentat lotul pentru partea a doua a sezonului

”CS Mioveni se află pe ultima sută de metri cu pregătire, echipa antrenată de Alexandru Pelici începând sâmbătă, partea a doua a turului, cu un meci în deplasare la CSM Slatina.

Echipa noastră va aborda restul sezonului şi cu şapte jucători noi, aceştia fiind transferaţi la echipă în această iarnă. Fac parte, aşadar, din lot şi Tiberiu Coman, Leonard Alexandrescu, Andrei Panait, Răzvan Ducan, Ştefan Blănaru, Dănuţ Şerbănică (foto primii şase de la dreapta la stânga) şi Marian Şerban. Un alt fotbalist care a venit la Mioveni pe parcursul primei părţi a turului este Valentin Cristea (foto primul din stânga).

În aceste condiţii componenţa lotului CS Mioveni pentru partea a doua campionatului este următoarea:

portari: Iustin Popescu, Bogdan Preda, Răzvan Ducan;
fundaşi: Dorinel Oancea, Ionuţ Burnea, Robert Gherghe, Ghuilerme Garutti, Alexandru Iacob, Antonio Niţă, Adrian Mar, Tiberiu Coman, Dănuţ Şerbănică;
mijlocaşi: Mihai Işfan, Ionuţ Rădescu, Szilard Vereş, Daniel Toma, Leonard Alexandrescu, Valentin Cristea, Andrei Panait, Marian Şerban, Marius Chindriş, Valentin Coşereanu, Constantin Şerban;
atacanţi: Bogdan Rusu, Sebastian Ivan, Ştefan Blănaru, Davide Massaro.

Antrenori: Alexandru Pelici (principal), Iordan Eftimie, Mihai Olteanu (secunzi), Mihai Iulian Ilie (de portari); Masori: Florin Romeo Tutunaru, Ionuţ Culcuş”, sună anunțul CS Mioveni.

Argeșenii îl au la antrenamente și pe mijlocașul Ionuț Tănase, ultima dată fost la ”FC U” Craiova. Dacă îl va convinge pe Alexandru Pelici, acesta va face din nou cuplu la mijlocul terenului alături de Marius Chindriș. Cei doi au făcut echipă la UTA, când arădenii au jucat două baraje de promovare.

CS Mioveni a pierdut cel mai important meci amical disputat în această iarnă

În această iarnă, CS Mioveni a disputat șase meciuri amicale și chiar în ultimul, cel mai important, a pierdut. A mai jucat cu Olimpic Zărnești (Liga 3, 4-2), Kids Tâmpa Brașov (Liga 3, 6-0), FCSB 2 (Liga 3, 2-1), CS Afumați (Liga 3, 3-1), Unirea Bascov (Liga 3, 2-1) și Rapid (Liga 2, 1-2).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-frf-a-anulat-rezultatele-echipei-turris-oltul-cum-arata-noul-clasament-al-ligii-2-si-echipele-avantajate-si-dezavantajate-de-abandonul-teleormanenilor-19169800

https://liga2.prosport.ro/seria-1/davide-massaro-nu-mai-vrea-inca-o-promovare-ratata-cu-cs-mioveni-desi-lupta-e-aprinsa-suntem-o-echipa-buna-cu-un-antrenor-bun-dar-sunt-multe-cluburi-apropiate-ca-punctaj-19169752

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-pe-punctul-de-a-reforma-cuplul-de-mijlocasi-centrali-cu-care-uta-a-ajuns-de-doua-ori-la-barajul-de-promovare-argesenii-gata-sa-legitimeze-un-nou-jucator-19169713

Marius ANGHEL 17 Feb. 2021, 15:01 Liga 2
Pe aceeași temă