CS Mioveni a marcat șase goluri în amicalul disputat în ultima zi a cantonamentului de la Poiana Brașov. Prima repriză a fost mai săracă în reușite

Marius ANGHEL 30 Jan. 2021, 16:05 Liga 2

CS Mioveni și-a încheiat ieri, 29 ianuarie, cantonamentul de la Poiana Brașov, însă înainte de plecarea spre casă a susținut un amical, al doilea în această perioadă de pregătire. Echipa antrenată de Alexandru Pelici a trecut cu 6-0 (2-0) de Kids Tâmpa Brașov, ultima clasată în Seria a 5-a a Ligii 3.

CS Mioveni a trecut la scor de tenis de Kids Tâmpa

Partida dintre Kids Tâmpa și CS Mioveni s-a desfășurat pe stadionul ICIM din Brașov.

Scorul a fost deschis de Ionuț Rădescu după o centrare a lui Ivan, pentru ca tot în prima repriză să mai înscrie, din postura de unu la unu cu portarul, și Bogdan Rusu. După pauză nou-venitul Ștefan Blănaru a majorat avantajul din pasa lui Massaro, Valentin Coşereanu a marcat şi el după o combinaţie cu Panait şi Blănaru, Davide Massaro a înscris din penalty, iar masivul fundaș Guilherme Garutti a marcat ultimul gol, după o centrare din corner.

CS Mioveni: Bg. Preda – Oancea, Gherghe, Burnea, Mar – Andr. Panait, Vereş – Işfan, Seb. Ivan, Rădescu – Bg. Rusu. În repriza a doua au mai intrat: Duncan, Ius. Popescu – Garutti, Al. Iacob, D. Toma, Ant. Niţă, C-tin. Şerban, Val. Cristea, Blănaru, Tib. Coman, Coşereanu și Massaro.

Kids Tâmpa: Câșlariu – Stoica, Cupu, Andrieș, Sterian – Marin, Ionescu – Crihan, Kerestes, Antone – Moroie. După pauză, stafful tehnic al brașovenilor a rulat tot lotul.

Încă patru amicale pentru CS Mioveni

De luni, jucătorii echipei CS Mioveni revin la antrenamente pe plan local.

În primul amical din 2021, desfășurat miercuri, echipa galben-verde a trecut cu 4-2 de formația de Liga 4 Olimpic Zărnești.

CS Mioveni mai are stabilite încă patru amicale, cu: FCSB 2 (3 februarie), CS Afumați (6 februarie), Unirea Bascov (10 februarie) și Rapid (13 februarie).

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-invins-la-scor-olimpic-zarnesti-in-primul-amical-din-2021-argesenii-au-inscris-toate-golurile-in-prima-repriza-19167047

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primarul-mioveniului-are-incredere-ca-echipa-orasului-poate-juca-din-nou-in-play-off-mesajul-catre-alexandru-pelici-si-jucatori-daca-vor-pot-sigur-vor-face-o-figura-frumoasa-19166945

Marius ANGHEL 30 Jan. 2021, 16:05 Liga 2
Pe aceeași temă