CS Mioveni a trecut la limită de FCSB 2. Bogdan Rusu înscrie pe bandă rulantă pentru argeșeni

Marius ANGHEL 03 Feb. 2021, 19:26 Liga 2
CS Mioveni a trecut la limită de FCSB 2. Bogdan Rusu înscrie pe bandă rulantă pentru argeșeni

CS Mioveni a câștigat cu 2-1 meciul amical disputat astăzi, 3 februarie, pe teren propriu, cu FCSB 2, ocupanta locului 2 în Seria a 4-a a Ligii 3.

Pentru galben-verzi este al treilea succes în tot atâtea jocuri de pregătire disputate în această iarnă, însă și adversarii au fost unii de ligi inferioare.

Bogdan Rusu, omul de gol al Mioveniului

Revenită în weekendul trecut pe plan local după cantonamentul susținut la Poiana Brașov, CS Mioveni a avut astăzi programat un meci amical cu FCSB 2. Partida, desfășurată de stadionul Orășenesc din Mioveni, a avut parte de trei goluri înscrise toate în repriza a doua.

Bogdan Rusu (55) confirmă încă o dată că este principala ”gură de foc” a Mioveniului, marcând și în acest joc, acum cu o reluare din careul mic. Sebastian Ivan a majorat diferența în minutul 80, cu un șut de la 20 de metri, însă argeșenii au și primit un gol, în minutul 90.

  • Rusu a înscris în toate amicalele jucate de CS Mioveni în această iarnă. A făcut-o de două ori cu Olimpic Zărnești (4-2) și o dată în testul cu Kids Tâmpa (6-0).

În acest amical, Alexandru Pelici a început cu: Ducan – Oancea, Al. Iacob, Gherghe, Mar – Sz. Vereș, D. Toma – Rădescu, Blănaru, Coșereanu – Bg. Rusu.
În repriza secundă i-a utilizat pe: Dunca – Rădescu, Gherghe, Garutti, Burnea – Andr. Panait, Sz. Vereș – Ișfan, Blănaru, C-tin. Șerban – Bg. Rusu, iar pe parcurs au intrat și restul jucătorilor din lot.

Următorul amical este cu CS Afumați

În meciurile amicale disputate în această iarnă, CS Mioveni a trecut cu 4-2 de formația de Liga 4 Olimpic Zărnești și cu 6-0 cu Kids Tâmpa Brașov (Liga 3).

Următorul joc de pregătire al argeșenilor are loc sâmbătă, de la ora 12:00, cu CS Afumați. Ulterior mai are teste cu Unirea Bascov (10 februarie) și Rapid (13 februarie).

ÎNREGISTRAREA amicalului CS Mioveni – FCSB 2:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-din-liga-2-au-legitimat-doar-42-de-achizitii-cu-sase-zile-inainte-de-incheierea-perioadei-de-transferuri-rapid-si-petrolul-sunt-fruntase-sapte-echipe-n-au-inregistrat-nicio-mutare-19167740

https://liga2.prosport.ro/seria-1/opt-echipe-din-liga-2-si-una-din-liga-3-dau-jucatori-la-nationala-u18-a-romaniei-ce-au-facut-respectivii-tineri-in-prima-parte-a-sezonului-19167669

Marius ANGHEL 03 Feb. 2021, 19:26 Liga 2
Pe aceeași temă