CS Mioveni nu s-a împiedicat nici de CS Afumați. S-a impus în fața liderului Seriei 3 din Liga 3 și continuă parcursul fără greșeală din amicale

Răzvan STÎNGĂ 06 Feb. 2021, 20:12 Liga 2
CS Mioveni nu s-a împiedicat nici de CS Afumați. S-a impus în fața liderului Seriei 3 din Liga 3 și continuă parcursul fără greșeală din amicale

CS Mioveni a disputat sâmbătă un nou meci amical, cu CS Afumați (locul 1 în Seria 3 a Ligii 3). Partida a avut loc la Mioveni, iar gazdele s-au impus cu 3-1. La pauză, echipa lui Alexandru Pelici avea 2-0.

CS Mioveni, la a patra victorie în patru meciuri în perioada de pregătire 

Atacantul Rusu a înscris pentru 1-0, după o centrare a lui Grideanu și o reluare cu capul a lui Coșereanu. Portarul a respins în față, iar Rusu, pe fază, a deschis scorul. Tot el a făcut 2-0, potrivit CS Mioveni, dar de această dată a înscris de la punctul cu var, după ce tot el a fost faultat de portar în careu.

În partea a doua, Burnea a majorat diferența la trei goluri, în urma unei faze fixe, după un corner executat de Rădescu. Cu un sfert de oră înaintea finalului de meci, CS Afumați a marcat golul de onoare, iar scorul s-a terminat, așadar, 3-1.

Echipa utilizată de Alexandru Pelici cu CS Afumați: Popescu (46 Ducan) – Oancea (75 Rădescu), Gherghe (46 Mar), Iacob, Burnea – Panait, Toma (75 Szilard)- Grideanu (46 Ișfan), Ivan (60 Blănaru), Coșereanu (75 C. Șerban) – Rusu (46 Massaro). Au mai jucat: Coman, Niță, Cristea, Alexandrescu.

CS Mioveni mai are programate două amicale 

CS Mioveni a mai jucat trei meciuri de verificare înaintea celui cu CS Afumați. Le-a câștigat pe toate: 4-2 cu Olimpic Zărnești, 6-0 cu Kids Tâmpa Brașov și 2-1 cu FCSB 2.

Echipa lui Alexandru Pelici nu se oprește aici, iar până la finalul perioadei de pregătire și până la reluarea Ligii 2 mai are programate două partide de verificare. Le va mai înfrunta pe Unirea Bascov, pe 10 februarie, și Rapid, pe 13 februarie.

Foto: CS Mioveni și Sportul Argeșean 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Feb. 2021, 20:12 Liga 2
Pe aceeași temă