CS Mioveni, victorii pe linie în amicale, dar doar contra adversarilor din Liga 3. Trupa lui Constantin Schumacher a câștigat la scor ultimul test înainte de reluarea Ligii 2

Marius ANGHEL, Adrian MUJEA 19 Feb. 2024, 12:39 Liga 2
CS Mioveni, victorii pe linie în amicale, dar doar contra adversarilor din Liga 3. Trupa lui Constantin Schumacher a câștigat la scor ultimul test înainte de reluarea Ligii 2

CS Mioveni și-a încheiat cu o victorie seria jocurilor amicale din această iarnă. Trupa antrenată de Constantin Schumacher a întâlnit, sâmbătă, pe propriul stadion, formația din Liga 3 SCM Râmnicu Vâlcea, pe care a învins-o cu scorul de 4-1 (2-1).

Trei dintre cei patru marcatori ai echipei argeșene s-au aflat la prima lor reușită în amicalele iernii.

CS Mioveni a învins SCM Râmnicu Vâlcea într-un meci amical

Meciul dintre CS Mioveni, clasată pe locul 4 în Liga 2, și SCM Râmnicu Vâlcea, aflată pe locul 2 în Seria 6 a Ligii 3, a avut loc sâmbătă, pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Cele două formații s-au mai întâlnit o dată și în vară, atunci într-un meci oficial, în Turul 3 al Cupei României, când trupa lui Constantin Schumacher s-a impus în deplasare cu scorul de 5-0.

Acum, galben-verzii au câștigat cu 4-1, prin golurile marcate de Ștefan Blănaru (6), Daniel Șerbănică (25), Davide Massaro (50), din penalty, și Remus Guțea (65). Pentru vâlceni a înscris Sebastian Ivan (35), jucător care aparține tot de CS Mioveni și pe care îl tot împrumută de ani buni la alte echipe.

Diferența ar fi putut fi și mai mare, însă Andrei Trașcu, în prima repriză, și Mihai Costea, în a doua repriză, au trimis mingea în bară.

  • Blănaru, Șerbănică și Guțea s-au aflat la primele lor goluri marcate în această perioadă de pregătire.

CS Mioveni, prima repriză: Fl. Croitoru – Cr. Ignat, R. Garutti, Burnea – Trașcu, Cărăruș, D. Toma, Șerbănică (cpt.) – I. Șerban, Al. Cr. Stan – Blănaru.
CS Mioveni, a doua repriză: Val. Sima – Gogor, Cr. Ignat, Burnea, A. Șerban – Andr. Panait, Massaro – Bolohan, I. Șerban, Guțea – Mih. Costea. Au mai intrat: Văsălie, M. Dică, Duțan.

SCM Râmnicu Vâlcea: Gherguș – Ed. Sîrbu, Bărbuți, Lăzarescu, I. Lazăr – M. Iordache, Ov. Popescu, V. Ionescu, C. Neagu – Bg. Geantă, Seb. Ivan.
Au mai jucat: Dumitru, Butușină, Roșianu, Tilioiu, Diaconescu, Spîrleanu, Fl. Pîrvu, Turcu, I. Săraru, Simeanu, L. Săraru.

CS Mioveni și-a câștigat toate amicalele în care a întâlnit adversari din Liga 3. Urmează meciul oficial cu CSM Alexandria

Pentru divizionara secundă, aceasta a fost a cincea victorie obținută în meciurile amicale, din șapte desfășurate în această iarnă. Au fost câștigate toate partidele disputate în fața unor adversari din Liga 2, în timp ce împotriva unor colege din Liga 2 a remizat sau a pierdut.

În precedentele teste, trupa lui Schumacher a înregistrat următoarele rezultate: 7-1 cu Flacăra Horezu, 0-0 cu Metaloglobus, 5-0 cu FC Pucioasa, 5-1 cu AFC Câmpulung Muscel, 3-1 cu ACSO Filiași și 0-1 cu Campionii FC Argeș.

Au fost încheiate amicale, iar acum echipa din Mioveni a intrat în linie dreaptă pentru primul joc oficial din 2024. Acesta va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu CSM Alexandria. Partida contează pentru etapa a 16-a a Ligii 2, din cele 19 ale sezonului regular.

Multe achiziții și multe amicale jucate de echipa din Râmnicu Vâlcea

De partea cealaltă, SCM Râmnicu Vâlcea s-a aflat la al doilea test în această iarnă contra unui adversar din Liga 2. Precedentul a fost disputat la Târgoviște, la finalul lunii ianuarie, cu Chindia, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Trupa vâlceană a mai înregistrat următoarele rezultate în amicale: 4-0 cu Cozia Călimănești, 5-0 cu Oltețul Alunu, 3-1 cu Sparta Râmnicu Vâlcea, 2-0 cu Romprim București, 2-1 cu Speed Academy Pitești și 0-0 cu Viitorul Dăești. Până la reluarea Ligii 3 va mai avea teste cu U Craiova 2 (21 februarie, ora 13:00, la Craiova), Aro Muscelul Câmpulung Muscel (28 februarie) și FC Pucioasa (1 martie). Primul joc oficial în 2024 îl are în deplasare la Petrolul Potcoava, la 9 martie, de la ora 15:00, în etapa a 16-a din cele 18 ale sezonului regular.

Echipa antrenată de Gabi Mangalagiu și-a întărit considerabil lotul în această iarnă, aducându-și jucători în toate compartimentele, în speranța obținerii unei promovări în Liga 2 în vară. Au fost aduși Sebastian Ivan, Mario Iordache (ambii de la CS Mioveni), Cosmin Neagu, Eduard Sîrbu (ambii de la CSM Alexandria), David Dumitru (Rapid) și Florian Pîrvu, luat de la Flacăra Horezu în schimbul lui Grigore Ceapă.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-16-si-17-din-liga-2-primele-din-2024-19299764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-din-liga-2-care-vor-in-prima-liga-trebuie-sa-aiba-si-o-a-doua-echipa-feminina-19298994

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-pentru-cfc-arges-in-amicalul-contra-cs-mioveni-1-0-19299579

 

Marius ANGHEL, Adrian MUJEA 19 Feb. 2024, 12:39 Liga 2
Pe aceeași temă