CS Mioveni continuă pregătirea la Poiana Brașov și Brașov! Echipa lui Pelici și-a definitivat programul amicalelor

Silviu MIHAI 25 Jan. 2021, 17:49 Liga 2

Aflată de lunea trecută la Poiana Brașov, CS Mioveni continuă și în această săptămână cantonamentul montan, galben-verzii aflându-se în ziua a 8-a a pregătirii centralizate din această iarnă.

Alexandru Pelici şi echipa tehnică au combinat în toată această perioadă antrenamentele fizice cu cele tehnco – tactice, astfel ca la finalul perioadei de pregătire centralizată jucătorii echipei argeşene să fie pregătiţi din toate punctele de vedere pentru a ataca play-off-ul de promovare în Liga 1.

CS Mioveni, antrenamente la Poiana Brașov și Brașov

Până acum, CS Mioveni a făcut antrenamente pe pista de alergări de la terenul din Poiana Braşov, la sala de forţă, la terenul de la Stadionul ICIM din Braşov, dar şi la un teren sintetic de la unul dintre baloanele din localitate.

Până în momentul de faţă, singura noutate din cantonament este mijlocaşul Andrei Panait, acesta alăturându-se celorlalţi cinci sosiţi la echipă în această iarnă: Ştefan Blănaru, Răzvan Ducan, Marian Şerban, Tiberiu Coman și Leonard Alexandrescu.

Șase amicale stabilite de CS Mioveni

Totodată, CS Mioveni şi-a definitivat și lista meciurilor amicale pe care le va susţine în această iarnă. Galben-verzii nu au disputat până acum niciun test, însă vor desfășura două în această săptămână.

Mai întâi, miercuri, 27 ianuarie, la ora 15:00, băieții lui Pelici vor juca cu Olimpic Zărneşti, pe terenul echipei braşovene din Liga 4, pentru ca pe 29 ianuarie, în ultima zi de cantonament, să întâlnească Kids Tâmpa Brașov, pe stadionul ICIM din Braşov.

Ulterior, după revenirea acasă, CS Mioveni mai are stabilite încă patru amicale: cu FCSB 2 (3 februarie), CS Afumați (6 februarie), Unirea Bascov (10 februarie) și Rapid (13 februarie).

Campionatul Ligii 2 se reia în jurul datei de 20 februarie, iar CS Mioveni joacă primul meci, cel din etapa a 16-a, în deplasare la CSM Slatina.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-rusu-si-guiherme-garutti-cred-in-sansele-mioveniului-de-a-prinde-play-off-ul-si-de-a-lupta-pentru-promovare-trebuie-sa-lucram-sa-fim-si-mai-buni-19165837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/90-de-straini-in-prima-parte-a-ligii-2-petrolul-a-utilizat-cei-mai-multi-doua-echipe-n-au-avut-niciunul-56-sunt-debutanti-29-au-marcat-19166324

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stiinta-miroslava-s-a-despartit-de-jan-turita-ajuns-la-alta-echipa-din-seria-1-a-ligii-3-echipa-lui-cristian-popovici-si-a-luat-portar-de-la-cs-mioveni-19166381

Silviu MIHAI 25 Jan. 2021, 17:49 Liga 2
Pe aceeași temă