CS Mioveni va juca o partidă amicală în această săptămână. Adversara, o echipă din play-off-ul Ligii 1

Răzvan STÎNGĂ 22 Jun. 2020, 14:20 Liga 2
CS Mioveni va juca o partidă amicală în această săptămână. Adversara, o echipă din play-off-ul Ligii 1

CS Mioveni va juca o partidă de verificare până la startul play-off-ului Ligii 2, de săptămâna următoare, de pe 4 iulie. Echipa pregătită de Claudiu Niculescu va evolua în cursul acestei săptămâni împotriva unei formații din play-off-ul Ligii 1, Astra. Mai era îl plan disputarea unui al doilea meci amical, cu CSM Slatina, dar formația care va juca în barajul de promovare pentru Liga 2, cu Progresul Spartac, nu s-a testat de COVID-19.

Dumitru Olteanu: ”Nu cred că vom mai avea alt meci amical, pentru că nu avem adversari”

Meciul cu Astra poate fi primul și ultimul până la startul play-off-ului Ligii 2. Chiar dacă oamenii din club caută și alți adversari, este foarte greu de programat un alt meci, dată fiind situația pricinuită de pandemie.

”Echipa se pregătește, după perioada de 14 zile în care a stat în cantonament. O să jucăm și un meci amical cu cei de la Astra, joi. Vrem să debutăm cu dreptul în play-off-ul Ligii 2, cu Rapid. În principiu, meciul cu Astra va fi joi, dar vedem cum va evolua situația asta. E destul de complicat cu pandemia. Nu cred că vom mai avea alt meci amical, pentru că nu avem adversari. Nu am găsit. Nu găsim cu cine să jucăm. E aproape imposibil să mai găsim acum.

E greu de jucat și cu echipele pe care le întâlnești în play-off. E dificil. Cu Petrolul poate era o variantă, că jucam în ultimul meci în play-off… O să stabilim cu Claudiu Niculescu și vedem dacă mai vrea alte meciuri”, a spus Dumitru Olteanu, președintele Comitetului Director de la CS Mioveni, pentru Liga2.ro.

CS Mioveni va juca, astfel, primul meci amical după suspendarea campionatului Ligii 2 din cauza pandemiei de COVID-19. Din play-off mai sunt trei echipe care nu au jucat partide test: Turris Oltul Turnu Măgurele, care nu și-a programat nici până acum partidă de verificare și e greu de crezut că o va mai face, după cum declara antrenorul Erik Lincar pentru Liga2.ro, Campionii FC Argeș și UTA Arad. Doar Petrolul și Rapid și-au testat forțele în meciuri amicale.

CS Mioveni speră măcar la locul 2 în play-off. Dumitru Olteanu: ”Sperăm că ieșim bine din acest play-off, să ne jucăm șansele și la final să fim pe unul din locurile unu sau doi”

CS Mioveni intră în play-off-ul Ligii 2 de pe locul 2, cu 20 de puncte, la cinci lungimi de liderul UTA Arad, dar la egalitate de puncte cu locul 3, Turris. Are un avans de un punct față de Campionii FC Argeș, Petrolul și Rapid. În primele două runde, CS Mioveni primește vizita giuleștenilor și se va deplasa la Pitești pentru meciul cu Campionii FC Argeș. În etapa a treia joacă pe teren propriu cu UTA Arad, în etapa a patra merge la Turris acasă, iar în ultima rundă dispută la Mioveni partida cu Petrolul.

Dumitru Olteanu este încrezător că echipa lui va merge în Liga 1, dar nu de pe prima poziție. Este conștient de faptul că UTA mai poate fi devansată cu greu și speră la locul secund, care are aceeași miză, promovarea directă.

”Din punctul meu de vedere nu prea aveai alegi. Orice meci era dificil. Poate că e mai bine că am căzut cu echipele galonate ca să spun așa, cu mulți fani, și mă refer la Rapid, Petrolul chiar și UTA, acasă. Întâlnim în prima etapă pe Rapid, la Mioveni și mă gândesc că este și o revanșă pentru jucătorii noștri, după ce în campionat, în tur am pierdut cu ei. Sperăm că ieșim bine din acest play-off, să ne jucăm șansele și la final să fim pe unul din locurile unu sau doi. E clar că UTA pleacă până la urmă cu prima șansă, mai ales că are acel avantaj de cinci puncte și apoi că joacă primele două etape acasă, cu Petrolul și Turris. Teoretic, dacă câștigă cele două meciuri acasă va fi foarte greu să o mai prindă cineva din urmă pentru că va avea un avantaj consistent. În rest, pentru locurile 2 și 3 toate echipele au șanse egale”, a declarat conducătorul Mioveniului după tragerea la sorți.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-indeplineste-conditiile-sa-joace-pentru-a-treia-oara-in-liga-1-a-luat-licenta-fara-emotii-spune-dumitru-olteanu-ramane-acum-ca-fotbalistii-sa-realizeze-pe-tere-19136436

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mioveniului-ii-convine-ca-a-picat-sa-joace-acasa-in-play-off-cu-rapid-uta-si-petrolul-numite-de-conducatori-echipe-galonate-sau-adversarii-mai-grei-19136063

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azi-aflam-programul-meciurilor-play-off-ului-din-liga-2-frf-efectueaza-tragerea-la-sorti-la-ora-1200-19135977

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-cu-una-sau-doua-serii-in-editia-2020-2021-scenariile-analizate-de-frf-cea-mai-mare-problema-privind-reorganizarea-si-pasul-inapoi-19135946

Răzvan STÎNGĂ 22 Jun. 2020, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă