CS Mioveni, gata să reia pregătirile. Echipa lui Alexandru Pelici are program încărcat, urmând să plece în primul cantonament după trei antrenamente pe plan local

Răzvan STÎNGĂ 12 Jan. 2021, 18:11 Liga 2
CS Mioveni, gata să reia pregătirile. Echipa lui Alexandru Pelici are program încărcat, urmând să plece în primul cantonament după trei antrenamente pe plan local

CS Mioveni este pe cale să înceapă și ea perioada de pregătire premergătoare reluării Ligii a 2-a. Astfel, echipa pregătită de Alexandru Pelici va efectua în primă fază, miercuri (13 ianuarie), testele pentru depistarea noului coronavirus, iar joi va avea loc vizita medicală.

Vineri va fi organizat primul antrenament, în funcție de rezultatele testelor COVID-19.

CS Mioveni, cantonament de 11 zile la Poiana Brașov, unde va disputa două meciuri amicale 

CS Mioveni se grăbește să meargă într-un cantonament. Chiar dacă multe echipe din Liga 2 au început antrenamentele pe plan local mai devreme, iar deocamdată nu au părăsit județele din care fac parte pentru o pregătire centralizată diferită, formația din Mioveni va merge în cantonament destul de repede.

Potrivit Sportul Argeșean, Alexandru Pelici și stafful său au programat ca timp de 11 zile, în perioada 18-29 ianuarie, CS Mioveni să se pregătească la Poiana Başov. Acolo vor avea loc două partide amicale, dar adversarii nu au fost încă deciși. Se are în vedere ca meciurile să fie disputate în compania unor echipe locale.

După revenirea din Poiana Brașov, CS Mioveni va mai disputa alte patru partide amicale, printre care câteva cu adversari mai puternici. Le va întâlni pe CS Afumaţi, Metaloglobus, Unirea Bascov şi Rapid.

Alexandru Ișfan, despre lupta la play-off: ”Două, trei victorii legate te pot duce în fruntea clasamentului” 

Mijlocașul Alexandru Ișfan (20 de ani) a vorbit pe seama obiectivului pe care CS Mioveni îl are în 2021, anume lupta pentru un loc în play-off-ul Ligii 2. Tânărul din lotul lui Alexandru Pelici este încrezător că se poate îndeplini punctul trasat.

Ișfan a făcut și o analiză a anului 2020, pe plan fotbalistic personal. Până acum, în acest sezon, el a jucat în 14 partide și a marcat un gol.

”Lupta este strânsă, ca şi în play-off-ul din sezonul trecut. Două, trei victorii legate te pot duce în fruntea clasamentului. Noi mai avem cinci meciuri. Ne dorim maximum din acestea. Nu va fi însă uşor, adversarii se întăresc şi ei şi fiecare luptă pentru a-şi realiza obiectivul.

Dar suntem încrezători şi aşteptăm cu nerăbdare meciurile. Atâta timp cât intrăm în play-off, șansele sunt foarte mari. Sperăm ca 2021 să fie un an mai bun din toate punctele de vedere, echipa să promoveze, iar eu să am evoluţii bune, cu care să îmi ajut echipa.

2020 a fost pentru mine un an bun. Forma mea sportivă a fost mereu în creștere. Cea mai mare satisfacţie în 2020 a fost golul cu Rapid. M-am bucurat foarte mult de acel success şi m-am bucurat de reuşita mea. A fost şi o execuţie frumoasă. La capitolul dezamăgiri, e clar, când am ratat promovarea.

Am fost foarte dezamăgit şi supărat. Mai întâi când nu am putut trece de Petroul în play-off şi apoi când ne-a eliminat Chindia. Am sperat foarte mult şi am crezut în promovare. Am fost la un pas, dar din păcate nu am putut…”, a spus mijlocașul Alexandru Ișfan pentru CS Mioveni.

CS Mioveni, la două puncte de play-off 

CS Mioveni va începe ultimele partide din sezonul regular de pe locul 10, cu 21 de puncte acumulate în 15 meciuri pe care le-a disputat până acum. Dacă vrea să ajungă pentru al doilea sezon la rând în play-off-ul de promovare, trebuie să se claseze cel puțin pe locul 6. Acum, pe poziția respectivă se situează Universitatea Cluj, cu 23 de puncte în 14 meciuri.

În 2021, în sezonul regular, CS Mioveni mai are programate cinci meciuri. După partida din 20 februarie cu CSM Slatina (deplasare), echipa lui Alexandru Pelici va da peste Fotbal Comuna Recea (acasă), U Craiova 1948 SA (deplasare), Petrolul (deplasare) și Aerostar Bacău (acasă).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/la-cs-mioveni-se-vorbeste-in-continuare-de-play-off-desi-e-doar-pe-10-cu-cinci-etape-inainte-de-linia-de-finish-sergiu-negrut-a-identificat-problema-din-prima-parte-a-campionatului-19164051

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dumitru-olteanu-pune-presiune-la-cs-mioveni-sunt-increzator-ca-vom-accede-in-primele-sase-presedintele-vorbeste-despre-cati-jucatori-vor-pleca-si-vor-veni-si-despre-pregatirea-de-i-19163997

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-la-juniorii-lui-juventus-la-cs-mioveni-davide-massaro-a-vorbit-in-presa-din-italia-despre-cariera-sa-si-echipa-argeseana-la-juve-a-fost-o-experienta-de-neuitat-19163817

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Jan. 2021, 18:11 Liga 2
Pe aceeași temă