CS Comunal Șelimbăr a legitimat trei jucători, dar a anunțat și revenirea unui fotbalist plecat în luna mai. Bogdan Vișa, retras din activitate, a primit o funcție în conducere

Andrei PASCU 10 Jul. 2023, 16:46 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr a legitimat trei jucători, dar a anunțat și revenirea unui fotbalist plecat în luna mai. Bogdan Vișa, retras din activitate, a primit o funcție în conducere

CS Comunal Șelimbăr face anunțuri de la o zi la alta în ceea ce privește schimbările de la nivelul lotului de jucători, de la nivelul staffului tehnic, conducerii și așa mai departe.

E o vară activă la clubul sibian, iar, la nivelul lotului, CS Comunal Șelimbăr a anunțat patru noi jucători.

CS Comunal Șelimbăr a legitimat patru fotbaliști

CS Comunal Șelimbăr i-a prezentat recent pe Cătălin Alexe (fundaș, 27 de ani, ex Minaur Baia Mare), Eric Vînău (mijlocaș, 18 ani, împrumutat pentru două sezoane de la Universitatea Cluj) și Raul Rotund (mijlocaș, 18 ani, împrumutat un sezon de la Universitatea Cluj), dar a făcut publică și revenirea lui Radu Crișan (fundaș, 27 de ani), care încheia colaborarea cu CS Comunal Șelimbăr nu mai târziu de luna mai.

Cel mai probabil, Radu Crișan a dorit să prindă un contract mai bun, nu a găsit o formație care să se ridice la nivelul așteptărilor sale din anumite puncte de vedere, iar acum s-a întors și va începe o nouă experiență la CS Comunal Șelimbăr.

Bogdan Vișa s-a întors la CS Comunal Șelimbăr, dar ca team manager

Însă, nu doar la nivelul lotului de jucători a schimbat formația din județul Sibiu. A plecat și antrenorul secund Paul Ceușan, după Cornel Dobre, iar Bogdan Vișa, retras la finalul lunii iunie din cariera de fotbalist, va fi noul team manager.

Cu bucurie în suflet, oficial anunțăm reîntoarcea lui Bogdan Vișa, de data aceasta în poziție de Team Manager al echipei!

Să ii urăm cu toții succes lui Bogdan în noul rol!

Mulțumim Bogdan că ai ales să continui drumul tău alături de călăreți”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr, în privința lui Vișa.

Achizițiile făcute anterior de CS Comunal Șelimbăr

În această campanie de achiziții, la CS Comunal Șelimbăr au fost aduși Marvin Schieb și grecul Mikael Panos, ambii luați de la FK Miercurea Ciuc, sau spaniolul Rodrigo Hernando, atacant adus în România tot de echipa din Harghita și care ultima dată a evoluat în Liga 3, la CSM Satu Mare.

Au mai semnat și Raul Popa, mijlocaș de la UTA, Tudor Cociș, fost la FC Brașov, și Tudor Călin, ultima dată la Poli Timișoara.

CS Comunal Șelimbăr a început cantonamentul din Bulgaria

CS Comunal Șelimbăr a plecat, sâmbătă, 8 iulie, spre Bulgaria, pentru un stagiu de pregătire de două săptămâni. Șelimbărenii au făcut escală la Bechet, unde au înnoptat, iar de duminică au intrat efectiv în cantonament.

CS Comunal Șelimbăr va disputa patru meciuri amicale în Bulgaria, cu Akademija Pandev (Macedonia de Nord), pe 12 iulie, ora 18:00, cu Bney Sakhnin (Israel), pe 16 iulie (17:00) și cu albanezii de la Teuta Durres, pe 20 iulie (11:00).

Până acum a disputat doar un test, cu FC Hermannstadt, scor 0-1.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-plecat-in-cantonamentul-din-bulgaria-19277079

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-succes-in-amicalul-cu-acs-muscelul-campulung-elite-19277074

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ion-cararus-deturnat-de-cs-mioveni-din-drumul-spre-fc-brasov-19277066

https://liga2.prosport.ro/special/dinastia-nemtescu-nepotul-andrei-a-dus-dunarea-giurgiu-in-liga-3-19277057

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-esec-in-amicalul-cu-u-craiova-1948-sa-19277049

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-ese-la-scor-cu-fc-hermannstadt-19277041

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 10 Jul. 2023, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă