CS Comunal Șelimbăr, la a noua plecare a verii! Contractul cu Blaise Yameogo nu a fost prelungit: ”Mulțumim și mult succes în carieră!”

Răzvan STÎNGĂ 06 Jun. 2022, 18:38 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr e una dintre cele mai active echipe din Liga 2 în ceea ce privește schimbările de lot, veniri și plecări. Luni, 6 iunie, formația sibiană a făcut publică despărțirea de africanul Blaise Yameogo, în vârstă de 28 de ani. Contractul a încetat, astfel, după ceva mai mult de șase luni.

CS Comunal Șelimbăr nu i-a mai prelungit contractul lui Blaise Yameogo

În octombrie anul trecut a venit Blaise Yameogo la CS Comunal Șelimbăr, după ce începuse sezonul din poziția jucătorului liber de contract, pentru că încheiase acordul cu Chindia Târgoviște la începutul stagiunii precedente. Nu a avut cele mai bune evoluții, chiar dacă a fost titular la formația lui Eugen Beza într-un număr considerabil de partide.

În totalul celor 16 partide de Liga 2 în care a fost utilizat, fotbalistul din Burkina Faso a fost trimis în primul 11 în 12 rânduri. E drept că a fost schimbat în 12 partide și a totalizat 1020 de meciuri. Minusul care a contat cel mai mult în încheierea colaborării a fost faptul că Yameogo a marcat doar o singură dată, foarte puțin ținând cont de posturile avansate pe care poate să evolueze.

CS Comunal Șelimbăr, despre despărțirea de Blaise Yameogo: ”Mulțumim și mult succes în carieră!”

Singura reușită a africanului a fost semnată în play-out, în partida cu Dunărea Călărași disputată de CS Comunal Șelimbăr în deplasare, scor 5-0.

Mulțumim, Franck Yameogo!

CSC 1599 Șelimbăr a decis să nu mai prelungească înțelegerea cu Franck Yameogo!

Îi mulțumim pentru perioada petrecută la echipa noastră lui Franck Yameogo, jucător care a reușit să înscrie un gol și să ofere trei pase decisive în triocul călăreților roșii!

Mulțumim și mult succes în carieră!”, a anunțat formația din Sibiu pe pagina de Facebook.

Blaise Yameogo a mai jucat în România la Chindia Târgoviște, dar nici acolo nu a impresionat

Blaise Yameogo a mai evoluat și pentru Zimbru Chișinău (Moldova), EF Ouagadougou și RC Kadiogo (ambele din Burkina Faso) până să ajungă în România, la Chindia Târgoviște, în vara lui 2019 și unde a rezistat, după cum spuneam, până în vara anului trecut.

În stagiunea 2020/2021, Yameogo jucase, în Liga 1, în 27 de meciuri, dintre care 10 ca titular, dar nu reușise să marcheze nici măcar un gol.

CS Comunal Șelimbăr, schimbări importante: nouă plecări și trei veniri

Blaise Yameogo este al nouălea fotbalist care părăsește CS Comunal Șelimbăr după terminarea campionatului de Liga 2. Anterior, sibienii au mai anunțat plecările a opt jucători: Nicolas Antone, Alexandru Șerban, Bogdan Rotar, Toni Suciu, Cosmin Vâtcă, Yazalde Gomes, Rareș Gal și Firmin Mubele.

În privința venirilor, la CS Comunal Șelimbăr au ajuns până acum trei fotbaliști: Simion Bumbar (ex Gaz Metan Mediaș), Stefan Visic (ex Someșul Dej) și Mircea Manole (ex Unirea Dej).

Referitor la jucătorii din stagiunea trecută de Liga 2 pe care stafful a decis să mizeze și în campionatul care vine, printre aceștia se numără basarabenii Ion Cărăruș și Igor Arhirii, Alexandru Ciocâlteu și Alexandru Curtean, ale căror contracte au fost prelungite.

Răzvan STÎNGĂ 06 Jun. 2022, 18:38 Liga 2
Pe aceeași temă