CS Comunal Șelimbăr, la a noua plecare a verii! Contractul cu Blaise Yameogo nu a fost prelungit: ”Mulțumim și mult succes în carieră!”

Răzvan STÎNGĂ 06 Jun. 2022, 18:38 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr e una dintre cele mai active echipe din Liga 2 în ceea ce privește schimbările de lot, veniri și plecări. Luni, 6 iunie, formația sibiană a făcut publică despărțirea de africanul Blaise Yameogo, în vârstă de 28 de ani. Contractul a încetat, astfel, după ceva mai mult de șase luni.

CS Comunal Șelimbăr nu i-a mai prelungit contractul lui Blaise Yameogo

În octombrie anul trecut a venit Blaise Yameogo la CS Comunal Șelimbăr, după ce începuse sezonul din poziția jucătorului liber de contract, pentru că încheiase acordul cu Chindia Târgoviște la începutul stagiunii precedente. Nu a avut cele mai bune evoluții, chiar dacă a fost titular la formația lui Eugen Beza într-un număr considerabil de partide.

În totalul celor 16 partide de Liga 2 în care a fost utilizat, fotbalistul din Burkina Faso a fost trimis în primul 11 în 12 rânduri. E drept că a fost schimbat în 12 partide și a totalizat 1020 de meciuri. Minusul care a contat cel mai mult în încheierea colaborării a fost faptul că Yameogo a marcat doar o singură dată, foarte puțin ținând cont de posturile avansate pe care poate să evolueze.

CS Comunal Șelimbăr, despre despărțirea de Blaise Yameogo: ”Mulțumim și mult succes în carieră!”

Singura reușită a africanului a fost semnată în play-out, în partida cu Dunărea Călărași disputată de CS Comunal Șelimbăr în deplasare, scor 5-0.

Mulțumim, Franck Yameogo!

CSC 1599 Șelimbăr a decis să nu mai prelungească înțelegerea cu Franck Yameogo!

Îi mulțumim pentru perioada petrecută la echipa noastră lui Franck Yameogo, jucător care a reușit să înscrie un gol și să ofere trei pase decisive în triocul călăreților roșii!

Mulțumim și mult succes în carieră!”, a anunțat formația din Sibiu pe pagina de Facebook.

Blaise Yameogo a mai jucat în România la Chindia Târgoviște, dar nici acolo nu a impresionat

Blaise Yameogo a mai evoluat și pentru Zimbru Chișinău (Moldova), EF Ouagadougou și RC Kadiogo (ambele din Burkina Faso) până să ajungă în România, la Chindia Târgoviște, în vara lui 2019 și unde a rezistat, după cum spuneam, până în vara anului trecut.

În stagiunea 2020/2021, Yameogo jucase, în Liga 1, în 27 de meciuri, dintre care 10 ca titular, dar nu reușise să marcheze nici măcar un gol.

CS Comunal Șelimbăr, schimbări importante: nouă plecări și trei veniri

Blaise Yameogo este al nouălea fotbalist care părăsește CS Comunal Șelimbăr după terminarea campionatului de Liga 2. Anterior, sibienii au mai anunțat plecările a opt jucători: Nicolas Antone, Alexandru Șerban, Bogdan Rotar, Toni Suciu, Cosmin Vâtcă, Yazalde Gomes, Rareș Gal și Firmin Mubele.

În privința venirilor, la CS Comunal Șelimbăr au ajuns până acum trei fotbaliști: Simion Bumbar (ex Gaz Metan Mediaș), Stefan Visic (ex Someșul Dej) și Mircea Manole (ex Unirea Dej).

Referitor la jucătorii din stagiunea trecută de Liga 2 pe care stafful a decis să mizeze și în campionatul care vine, printre aceștia se numără basarabenii Ion Cărăruș și Igor Arhirii, Alexandru Ciocâlteu și Alexandru Curtean, ale căror contracte au fost prelungite.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u21-esec-rusinos-in-georgia-dintre-jucatorii-chemati-din-liga-2-a-jucat-doar-tudor-telcean-de-la-selimbar-19234041

https://liga2.prosport.ro/seria-1/echipele-care-pierd-barajul-de-promovare-ar-putea-urca-si-ele-in-liga-2-frf-a-stabilit-criterii-suplimentare-de-atribuire-a-posibilelor-locuri-vacante-ramase-pentru-editia-2022-2023-19233736

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-castigat-la-scor-amicalul-cu-cil-blaj-acasa-la-daniel-tatar-sibienii-au-prelungit-contractul-cu-inca-un-jucator-19232018

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cat-se-mai-prelungeste-pribegia-cs-comunal-selimbar-mai-asteapta-pana-cand-stadionul-din-localitate-va-fi-gata-cornel-stanila-toti-vor-sa-vada-la-selimbar-meciuri-de-liga-2-19231923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-plecari-dintr-un-foc-de-la-cs-comunal-selimbar-detaliile-oferite-de-club-si-fotbalistii-cu-care-s-au-prelungit-contractele-19231908

Răzvan STÎNGĂ 06 Jun. 2022, 18:38 Liga 2
Pe aceeași temă