Alexandru Curtean, acord cu CS Comunal Șelimbăr! Clubul a confirmat semnarea noului contract: durata înțelegerii și reacția fotbalistului

Răzvan STÎNGĂ 01 Jun. 2022, 15:12 Liga 2

Alexandru Curtean (35 de ani) și CS Comunal Șelimbăr au bătut palma pentru un nou acord! Contractul dintre fotbalist și club expira luna aceasta, dar iată că s-a dovedit faptul că părțile vor continua colaborarea pentru cel puțin un sezon, până în vara lui 2023.

Curtean, un fotbalist cu foarte multă experiență la nivelul Ligii 1 și nu numai, a avut un cuvânt de spus în primul sezon în Liga 2 al CS Comunal Șelimbăr, care s-a salvat de la retrogradare fără mari emoții. Astfel, conducerea și stafful tehnic au considerat că se pot baza pe Curtean și în campionatul care vine, în ciuda vârstei acestuia.

Alexandru Curtean, prelungire contractuală cu CS Comunal Șelimbăr

În campionatul recent încheiat, fotbalistul născut la Sibiu a evoluat în 20 de partide de Liga 2, 15 în sezonul regular și cinci în play-off, reușind să marcheze de trei ori. Două dintre goluri au fost semnate în prima parte a întrecerii, iar o reușită în grupa pentru evitarea retrogradării.

Echipa noastră a ajuns la un acord cu Alexandru Curtean, iar contractul jucătorului scadent în această vară a fost prelungit și pentru sezonul următor!

În primul sezon al CSC 1599 Șelimbăr în Liga a II-a, Alexandru Curtean a marcat de trei ori și a fost decisiv în multe momente pentru călăreții roșii, furnizând trei pase de gol!

De-a lungul carierei Alexandru Curtean a evoluat pentru multe echipe importante din țara noastră, cum ar fi: Dinamo București, Poli Timișoara, Gaz Metan Mediaș, FC Hermannstadt, dar a avut și doua experiențe în afara țării, la Botev Plovdiv (Bulgaria) și la FC Aytrau (Kazakhstan)”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr pe site-ul oficial.

Alexandru Curtean, după ce a semnat prelungirea cu CS Comunal Șelimbăr: ”Sper ca în noul sezon să continuăm evoluțiile bune”

Alexandru Curtean a oferit o scurtă declarație după ce și-a pus semnătura pe contract. Este fericit pentru că a primit un nou acord din partea clubului și că va fi, foarte probabil, cel puțin un sezon om de bază în formația pregătită de Eugen Beza.

Mă bucur că voi continua la Șelimbăr, am ajuns la un acord cu clubul pentru a continua aici, ceea ce înseamnă că munca mea din sezonul precedent a fost apreciată. Sper ca în noul sezon să continuăm evoluțiile bune și să ne atingem din nou obiectivele, categoric ne dorim un sezon mai bun”, a declarat Alexandru Curtean.

Alexandru Curtean nu vrea să se retragă: ”Mă simt bine și știu că mai pot juca și o fac cu plăcere”

Alexandru Curtean, în ciuda vârstei atinse, nu se gândește să se retragă din cariera de fotbalist. Chiar dacă nu a spus exact când vrea să renunțe, mijlocașul pare că înclină să mai continue și după finalul acesta de sezon, să prindă și vârsta de 36 de ani pe teren. Se simte bine, iar statisticile îi dau dreptate.

Alexandru Curtean și-a făcut planurile de viitor, iar după ce va renunța la cariera de fotbalist vrea să rămână în fenomen. Nu a precizat dacă plănuiește să devină antrenor sau dacă vrea să devină conducător de club.

E foarte frumoasă viața la 35 de ani! Mă simt foarte bine și sunt recunoscător pentru tot ceea ce am reușit. Mă bucur că am reușit să mă văd cu foarte mulți prieteni și oameni dragi mie, în această zi specială.

M-am gândit de mai multe ori la retragere, normal. Am o vârstă înaintată în fotbal și e normal să mă gândesc la viitor. Deocamdată mă simt bine și știu că mai pot juca și o fac cu plăcere, deci rămâne de văzut ce va mai fi pe viitor. După finalul carierei de fotbalist mi-aș dori să rămân în zona fotbalului pentru că asta am făcut toată viața mea și am acumulat experiență multă și îmi doresc să împărtășesc asta”, declara Curtean la 27 martie, când a împlinit 35 de ani. Întreg interviul poate fi citit AICI.

Alexandru Curtean, fotbalist cu trofee în România

Cu o Cupă a României și cu o Supercupă a României în C.V., ambele cu Dinamo, Curtean a ajuns la Șelimbăr în 2019, de la FC Hermannstadt. A fost un om de bază și în sezonul trecut, când a ajutat CS Comunal Șelimbăr să promoveze din Liga 3 în Liga 2.

În carieră, Curtean a mai jucat pentru Gaz Metan, Poli Timișoara, Botev Plovdiv (Bulgaria), ACS Poli Timișoara și FK Altyrau (Kazakhstan).

La nivelul primei ligi din România, mijlocașul are aproximativ 200 de meciuri și a marcat peste 20 de goluri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/echipele-care-pierd-barajul-de-promovare-ar-putea-urca-si-ele-in-liga-2-frf-a-stabilit-criterii-suplimentare-de-atribuire-a-posibilelor-locuri-vacante-ramase-pentru-editia-2022-2023-19233736

https://liga2.prosport.ro/liga-3/selimbarul-i-a-luat-golgheterul-somesului-dej-atacantul-sarb-care-a-inscris-20-de-goluri-ultimul-sezon-si-a-semnat-cu-sibienii-19233218

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primul-transfer-al-selimbarului-pentru-noul-sezon-de-liga-2-portarul-cu-care-gaz-metan-medias-a-incheiat-campionatul-ligii-1-19233086

https://liga2.prosport.ro/seria-1/creste-numarul-jucatorilor-de-care-cs-comunal-selimbar-s-a-despartit-sibienii-au-ramas-fara-toti-portarii-din-lot-dar-si-fara-vedetele-yazalde-si-mubele-19232797

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Jun. 2022, 15:12 Liga 2
Pe aceeași temă