Crește numărul jucătorilor de care CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit! Sibienii au rămas fără toți portarii din lot, dar și fără vedetele Yazalde și Mubele

Marius ANGHEL 24 May. 2022, 17:27 Liga 2
Crește numărul jucătorilor de care CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit! Sibienii au rămas fără toți portarii din lot, dar și fără vedetele Yazalde și Mubele

CS Comunal Șelimbăr este printre cele mai active echipe dintre cele care vor evolua și în noul sezon de Liga 2, ediția 2022-2023. Active în ceea ce privește deciziile luate în cadrul lotului de jucători cu care s-a încheiat campionatului, respectiv pregătirea noului sezon.

  • O altă echipă care a luat rapid decizii în privința jucătorilor care rămân în lot sau pleacă este Politehnica Iași.

CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de opt jucători după încheierea primului sezon în Liga 2

Formația sibiană anunțase săptămâna trecută, prin Cornel Stănilă, directorul general al clubului, într-un interviu acordat Liga2.ro, numele a cinci jucători care nu vor mai continua sub comanda lui Eugen Beza. Între timp, lista plecărilor de la clubul din Șelimbăr cuprinde opt nume.

”Vedetele” resuscitate la Șelimbăr Firmin Mubele și Yazalde Gomes nu mai continuă cu sibienii, însă surprinde și despărțirea de Rareș Gal, titularul din poartă din acest sezon. Cu plecarea lui Gal, Șelimbărul ajunge să se despartă la finalul sezonului de toți cei trei portari pe care i-a avut la dispoziție.

Nicolas Antone, Alexandru Șerban, Bogdan Rotar, Toni Suciu și Cosmin Vâtcă au fost primii jucători pe care Stănilă i-a anunțat plecați de la Șelimbăr.

Între timp, clubul a comunicat pe pagina sa de Facebook și despărțirea de Yazalde Gomes, Rareș Gal și Firmin Mubele.

Sibienii s-au despărțit de toți portarii din lot

Rareș Gal (21 de ani) a apărat poarta echipei sibiene în 22 de meciuri din cele 25 desfășurate în Liga 2, în trei dintre ele fiind utilizat Cosmin Vâtcă (40 de ani).

Vâtcă și al treilea portar din lot, Alexandru Șerban (21 de ani) sunt și ei printre cei opt jucători de care Șelimbărul s-a despărțit până acum.

”Mulțumim, Alexandru Șerban!
Sosit în această iarnă la CSC 1599 Șelimbăr, de la CS Mioveni, Alexandru Șerban s-a acomodat rapid la echipa noastră și a reușit să devină imediat a doua opțiune pentru postul de portar pentru antrenorul Eugen Beza!
Îi mulțumim pentru perioada petrecută la CSC 1599 Șelimbăr și îi dorim mult succes în carieră!

Mulțumim, Cosmin Vâtcă!
Mult succes și mulțumim pentru perioada petrecută la CSC 1599 Șelimbăr!

Mulțumim, Rareș Gal!
Sosit la CSC 1599 Șelimbăr în urmă cu un an, Rareș Gal a reușit să se impună rapid la echipă devenind titularul de drept al postului de portar. În meciurile jucate pentru „călăreții roșii”, Rareș Gal a reușit să adune 7 meciuri fără gol primit!
Rareș Gal se întoarce la echipa de seniori a campioanei României, CFR Cluj echipă de la care a fost împrumutat de CSC 1599 Șelimbăr!
Mult succes în carieră, Rareș Gal!”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr în privința celor trei portari.

Yazalde și Mubele nu mai continuă cu CS Comunal Șelimbăr

Yazalde Gomes Pinto (33 de ani) și Firmin Ndombe Mubele (28 de ani) au semnat cu CS Comunal Șelimbăr în acest an, după perioade destul de lungi în care nu mai jucaseră. Nivelul lor fotbalistic i-a permis antrenorului Eugen Beza să-i folosească imediat, chiar dacă nu erau foarte bine pregătiți fizic sau le lipseau jocurile oficiale. Amândoi au avut evoluții bune și erau doriți în continuare de sibieni, însă nu au acceptat oferta primită pentru a rămâne și în noul sezon.

Yazalde a evoluat în 6 meciuri (433 minute) din cele nouă din acest an și a înscris două goluri, în timp ce Mubele a evoluat în 7 jocuri (349 minute) și a marcat de trei ori.

”Clubul i-a înaintat o ofertă, în mare parte ne-am înțeles, mai sunt câteva mici detalii de pus la punct, iar eu am încredere că Firmin Mubele va continua la Șelimbăr, fiindcă se simte bine aici”, spunea directorul Cornel Stănilă, săptămâna trecută, despre Mubele. Micile detalii par să fi decis despărțirea.

”Mulțumim, Firmin Mubele!
CSC 1599 Șelimbăr îi mulțumește lui Firmin Mubele pentru perioada petrecută alături de „călăreții roșii”. Atacantul congolez a reușit să înscrie de 3 ori pentru echipa noastră și a demonstrat că este unul dintre cei mai valoroși stranieri din Liga a II-a.
Mulțumim, Firmin, mult succes!

Mulțumim, Yazalde Gomes!
Yazalde Gomes, unul dintre oamenii care au petrecut puțin timp la echipa noastră, dar care prin prestațiile lui a pus umărul serios la îndeplinirea obiectivului echipei noastre!
Mulțumim, succes în carieră „Yaza”!”, a transmis clubul din Șelimbăr.

Nicolas Antone, Bogdan Rotar și Toni Suciu se întorc la cluburile de unde erau împrumutați

În ceea ce-i privește pe Nicolas Antone (19 ani), Bogdan Rotar (20 de ani) și Toni Suciu (19 ani), aceștia se întorc la cluburile de unde erau împrumutați. Antone de la Kids Tâmpa Brașov, iar Rotar și Suciu de la FK Miercurea Ciuc.

Antone a prins 14 meciuri (881 minute) în tricoul Șelimbărului în între sezonul și a marcat două goluri, pe ambele în chiar primul joc al campionatului (3-1 acasă cu Brăila), Rotar a fost folosit în 7 jocuri (158 minute), în timp ce Suciu a prins 10 partide (201 minute) și a înscris o dată.

”Mulțumim, Toni Suciu!
A sosit momentul să-i mulțumim pentru prestațiile avute în tricoul CSC 1599 Șelimbăr și să-i urăm mult succes în carieră lui Toni Suciu, omul care a marcat golul victoriei cu FC Brașov și care a atras atenția selecționerului U-20 în perioada petrecută alături de „călăreții roșii”.

Mulțumim, Bogdan Rotar!
Jucătorul sibian, Bogdan Rotar, a sosit în această iarnă la CSC 1599 Șelimbăr și chiar dacă nu a reușit să înscrie în 2022 pentru ”călăreții roșii”, prestațiile acestuia au contribuit la îndeplinirea obiectivului nostru! Îi mulțumim și îi dorim mult succes în carieră!

Mulțumim, Nicolas Antone și mult succes în carieră!
Mijlocașul sosit de la Kids Tâmpa a reușit să marcheze două goluri în tricoul echipei noastre și a strâns 878 de minute pentru CSC 1599 Șelimbăr!”, a fost mesajul CS Comunal Șelimbăr despre despărțirea de cei trei jucători.

Trei jucători au semnat până acum prelungirea

La capitolul achiziții, CS Comunal Șelimbăr nu a anunțat nicio noutate. În schimb, a comunicat faptul că a prelungit contractele cu trei jucători pe care stafful tehnic i-a dorit să-i aibă la dispoziție și în noul sezon.

Este vorba despre basarabenii Ion Cărăruș și Igor Arhirii, cât și de Alexandru Ciocâlteu.

Echipa sibiană le-a dat vacanță jucătorilor la finalul săptămânii trecute, după ce Eugen Beza a mai condus aproape două săptămâni ședințe de pregătire, după disputarea ultimului meci oficial. Miercurea trecută, Șelimbărul a jucat un amical cu CIL Blaj, câștigat cu 3-0.

Reunirea este programată în data de 20 iunie, campionatul urmând a începe la 6 august.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u21-abordeaza-urmatoarea-actiune-cu-trei-fotbalisti-din-liga-2-campioana-petrolul-si-doua-echipe-din-play-out-trimit-jucatori-la-lotul-convocat-de-florin-bratu-19232761

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cat-se-mai-prelungeste-pribegia-cs-comunal-selimbar-mai-asteapta-pana-cand-stadionul-din-localitate-va-fi-gata-cornel-stanila-toti-vor-sa-vada-la-selimbar-meciuri-de-liga-2-19231923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-plecari-dintr-un-foc-de-la-cs-comunal-selimbar-detaliile-oferite-de-club-si-fotbalistii-cu-care-s-au-prelungit-contractele-19231908

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-castigat-la-scor-amicalul-cu-cil-blaj-acasa-la-daniel-tatar-sibienii-au-prelungit-contractul-cu-inca-un-jucator-19232018

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cornel-stanila-directorul-general-al-cs-comunal-selimbar-ne-asteptam-sa-fie-greu-in-primul-an-de-liga-2-dar-nu-ne-am-imaginat-ca-va-fi-atat-de-dificil-dar-suntem-multumiti-19231872

https://liga2.prosport.ro/seria-1/basarabenii-din-lotul-selimbarului-vor-continua-cu-echipa-si-in-noul-sezon-de-liga-2-ce-au-spus-ion-cararus-si-igor-arhirii-dupa-ce-au-semnat-prelungirea-cu-sibienii-19229729

Marius ANGHEL 24 May. 2022, 17:27 Liga 2
Pe aceeași temă