CS Comunal Șelimbăr a câștigat la scor amicalul cu CIL Blaj, acasă la Daniel Tătar. Sibienii au prelungit contractul cu încă un jucător

Ovidiu BOICA 19 May. 2022, 17:11 Liga 2

Înaintea bine-meritatei vacanțe de la finalul primului sezon petrecut în Liga 2, CS Comunal Șelimbăr a susținut, miercuri, un meci amical la Blaj, pe cochetul stadion din localitate, în compania formației locale CIL, ocupanta locului al patrulea din primul eșalon județean Alba.

”Călăreții roșii” s-au impus cu 3-0, Frank Yameogo înscriind o ”dublă”, iar Danile Tătar, jucător originar chiar din Blaj, marcând la rândul său un gol.

Antrenorul echipei din Liga 2, Eugen Beza, a început partida cu ”unsprezecele”: Alexandru Șerban – Igor Arhirii, Ciprian Natea, Bogdan Vișa, Daniel Tătar – Ion Cărăruș, Alexandru Curtean, Tudor Hulpușiu – Lucian Buzan, Adrian Cîâstean, Frank Yameogo. Au mai jucat portarii Rareș Gal și Cosmin Vâtcă, cât și Tudor Telcean, Alexandru Luca, George Monea, Bogdan Rotar, Toni Suciu și Robert Boboc.

Șelimbărenii vor intra în vacanță la sfârșitul acestei săptămâni.

Alexandru Ciocâlteu continuă la Șelimbăr

După Ion Cărăruș și Igor Arhirii, un al treilea jucător din lotul din acest sezon care a fost dorit în continuare de Eugen Beza și a luat decizia de a continua la Șelimbăr este Alexandru Ciocâlteu.

”M-am simțit bine anul acesta aici și pentru mine CSC Șelimbăr a fost prima opțiune. Sper ca în sezonul viitor să depășim performanțele atât colective, cât și individuale. E un proiect stabil aici la Șelimbăr și asta a contat foarte mult pentru mine”, a declarat Alexandru Ciocâlteu pentru site-ul clubului sibian.

Mijlocașul de 32 de ani a marcat 4 goluri și a oferit 5 pase de gol în ediția de campionat 2021/2022 a Ligii 2, în care a îmbrăcat tricoul alb cu roșu în toate cele 25 de meciuri disputate de CS Comunal Șelimbăr. În 20 a fost titular și în 13 dintre ele a fost înlocuit.

”Pentru mine, cel mai plăcut moment din acest sezon a fost golul cu Poli Timișoara, marcat chiar de ziua mea, însă nu pot să uit meciul cu Universitstea Cluj, dar în general consider că am avut evoluții constant bune”, a adăugat Ciocâlteu.

În afara echipei din Șelimbăr, Ciocâlteu a mai evoluat la Metaloglobus, Aerostar Bacău, Petrolul Ploiești, Dunărea Călărași, Racing Beirut (Liban), FC Brașov sau CF Brăila.

Devenită deja o obișnuință, clubul sibian nu menționează perioada pe care se întinde noul contract semnat de Ciocâlteu.

Rezumatul amicalului CIL Blaj – CS Comunal Șelimbăr 0-3:

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

Ovidiu BOICA 19 May. 2022, 17:11 Liga 2
Pe aceeași temă