CS Tunari și-a prezentat primele patru achiziții după întoarcerea în Liga 3! Cătălin Hlistei îl urmează pe Dan Alexa

Marius ANGHEL 02 Jul. 2024, 17:03 Liga 2
CS Tunari și-a prezentat primele patru achiziții după întoarcerea în Liga 3! Cătălin Hlistei îl urmează pe Dan Alexa

Celor de la CS Tunari le-a plăcut în Liga 2, de unde au retrogradat după doar un sezon petrecut în acest campionat, motiv pentru care își propun să se întoarcă rapid la acest nivel fotbalistic.

Trupa ilfoveană își pune la punct stadionul pe care l-a băgat în lucrări de modernizare de la începutul anului 2024, iar în prima zi a lunii iulie și-a anunțat primele patru achiziții pentru noul sezon de Liga 3.

Cel puțin o mutare a trupei antrenate de Dan Alexa este surprinzătoare.

Cătălin Hlistei și Claudiu Dragu, de la Concordia Chiajna la CS Tunari, în Liga 3!

După ce Liga2.ro a scris că CS Tunari l-a achiziționat pe Claudiu Dragu și a citat IlfovSport, care spunea că au semnat prelungirea contractului Gabriel Plumbuitu, Paul Mitrică, Robert Barfă și Lucian Ion, iar cu Mirko Ivanovski încă se negociază, clubul și-a anunțat oficial primele patru noi mutări pentru sezonul 2024-2025.

Dan Alexa i-a prezentat pe Cătălin Hlistei, Denis Furtună, Claudiu Dragu și Rareș Bălan. În special aducerea lui Hlistei reprezintă o surpriză pentru echipa din Liga 3, având în vedere trecutul său.

Mijlocașul Cătălin Hlistei (29 de ani) a evoluat în sezonul trecut pentru Poli Iași (2 meciuri în prima ligă) și Concordia Chiajna (15 meciuri în Liga 2). În cariera sa a mai jucat pentru UTA, Pandurii, Sportul Snagov, Rapid și ”U” Cluj, având promovări în prima ligă cu Rapid și Poli Iași.

Atacantul Claudiu Dragu (32 de ani) vine tot de la Concordia Chiajna, unde în partea a doua a sezonului a fost utilizat în 6 meciuri. În prima parte a campionatului trecut de Liga 2 a evoluat pentru CSM Slatina, în 12 partide. În cariera sa a mai evoluat pentru Delta Tulcea, Fortuna Poiana Câmpina, CSU Craiova, Delta Dobrogea Tulcea, SSC Farul, Turris Oltul Tunu Măgurele, FCU Craiova, Astra, Steaua și Viitorul Pandurii.

”Transfer pentru performanță
Bine ai venit, Cătălin Hlistei!
Mijlocasul în vârstă de 29 ani, a semnat și este pregătit pentru noua aventură.
Fostul rapidist cu peste 30 de meciuri în prima ligă, a mai evoluat la echipe de tradiție precum UTA Arad, Pandurii, U Cluj și ACSM Poli Iași, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul Concordiei Chiajna.
Bun venit în familia tunarilor!”, sună anunțul Tunariului despre Hlistei.

”Atacant cu experiență la Arsenal Tunari
Bine ai venit, Claudiu Dragu!
Noul nostru transfer a mai evoluat la echipe precum CS U Craiova, FCU Craiova, CS Afumați, Astra Giurgiu, CSA Steaua, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul Concordiei Chiajna.
În sezonul 2022-2023 a fost al doilea marcator al ligii a ll-a.
Bine ai venit în familia noastră!”, este prezentarea pe care CS Tunari i-o face lui Claudiu Dragu.

Denis Furtună vine din prima ligă a Moldovei, Rareș Bălan are meciuri în prima ligă pentru CFR Cluj

Denis Furtună este un fundaș în vârstă de 24 de ani care ajunge în Liga 3 din România tocmai din prima ligă din Moldova! În sezonul trecut a evoluat pentru Zimbru Chișinău, în 21 de meciuri și a marcat un gol. În cariera sa a mai jucat pentru Dacia Buiubani și CSF Bălți.

În fine, Rareș Bălan este un fundaș în vârstă de 24 de ani, ”de un fizic impresionat”, punctează noul său club, este originar din Bistrița și în sezonul recent încheiat a evoluat la Gloria Bistrița Năsăud, unde a fost inclusiv căpitan și a ratat promovarea în Liga 2. În cariera sa a fost și la CFR Cluj, pentru care a apucat să joace în 3 meciuri din prima ligă în două sezoane!

”Arsenal Tunari a transferat un internațional moldovean!
Bine ai venit, Denis Furtună!
Fundașul de 24 de ani, cu o înălțime de 1.88 m, are peste 100 de meciuri jucate în prima ligă din Moldova și a fost selecționat de 3 ori la naționala țării sale (n.r. – nu a apucat să joace pentru Moldova).
În cariera sa, Denis, a mai evoluat la echipe precum Zimbru Chișinău, Dacia Buiucani și Bălți, iar ultima dată a îmbrăcat tricoul Zimbrului Chișinău, unde a fost și căpitan în trecut.
Clubul nostru îi urează bun venit în familia tunarilor și să aibă cât mai multe succese în tricoul nostru!”, este anunțul ilfovenilor în privința lui Furtună.

”Bine ai venit, Rareș Bălan!
Fostul jucător de la CFR Cluj și Gloria Bistrița a semnat cu echipa noastră. Fundașul central, cu un fizic impresionant, are numai 24 ani, iar sezonul trecut a fost căpitanul formației din Bistrița.
Clubul nostru îi urează multă baftă!”, a transmis CS Tunari.

CS Tunari caută jucători născuți între 2008 și 2011

Altfel, CS Tunari a transmis marți, 2 iulie, că organizează selecție de jucători născuți între 2008 și 2011 pentru a face performanță alături de ei.

”Clubul Sportiv Arsenal Tunari organizează selecții pentru copiii născuți în 2008-2009-2010-2011!
Drumul către performanță începe alături de noi!
Pentru mai multe detalii și înscrieri:
Ionuț Baltaru 0721 057 444
Miercuri, 10 iulie, 18:30, Stadionul Tineretului Tunari”, informează CS Tunari.

Marius ANGHEL 02 Jul. 2024, 17:03 Liga 2
Pe aceeași temă