Încă un jucător plecat de la Concordia Chiajna. ”M-au funcționat lucrurile precum mă așteptam. Mi-aș fi dorit să joc mai mult”

Marius ANGHEL 20 Dec. 2023, 09:31 Liga 2
Încă un jucător plecat de la Concordia Chiajna. ”M-au funcționat lucrurile precum mă așteptam. Mi-aș fi dorit să joc mai mult”

Un alt jucător care s-a despărțit în această iarnă de Concordia Chiajna este una dintre achizițiile perfectate după ce campionatul Ligii 2 începuse.

După mijlocașii Romario Pires (34 de ani) și Alexandru Dulca (26 de ani), echipa ilfoveană și-a încheiat conturile și cu atacantul Alexandru Darius Pop (30 de ani). Acesta din urmă s-a alăturat trupei antrenate de Erik Lincar după ce disputase primul meci al sezonului.

Alexandru Darius Pop s-a despărțit de Concordia Chiajna

Alexandru Pop a început sezonul 2023-2024 în prima ligă, la Dinamo, echipă cu care a reușit în ediția trecută a Ligii 2 să promoveze. Ovidiu Burcă nu l-a utilizat în primele meciuri din SuperLigă, i-a transmis că nu se va baza pe el, iar atacantul a ajuns la Concordia Chiajna, unde în prima parte a campionatului a evoluat în 9 meciuri, de fiecare dată Erik Lincar introducându-l din postura de rezervă. A strâns doar 124 de minute pe teren pentru ilfoveni și a înscris 1 gol, în 6-0 cu Progresul Spartac.

”Am reziliat de comun acord cu Concordia, am un acord verbal cu o echipă din Liga 2, iar când mă întorc în țară urmează să semnez”, a spus, pentru Liga2.ro, Alexandru Pop, aflat la Madrid, în Spania, în vacanță.

”La Concordia n-au funcționat lucrurile precum mă așteptam. Mi-aș fi dorit să joc mai mult”

Pop spune că perioada petrecută la Concordia nu a decurs așa cum și-ar fi dorit, după cel mai frumos an din cariera sa, cel petrecut la Dinamo. Voia să joace mai mult pentru ilfoveni.

”La Dinamo a fost cel mai frumos an din viața mea sportivă, sunt foarte mândru că am putut face parte dintr-un asemenea grup și am jucat pentru cel mai mare club din România, chiar dacă a fost în Liga 2.

La Concordia n-au funcționat lucrurile precum mă așteptam, dar echipa rămâne cu șanse mari pentru a promova în SuperLigă. M-am adaptat mai greu, cred, acesta e pricipalul motiv pentru care lucrurile n-au funcționat. Mi-aș fi dorit să joc mai mult, însă am respectat și respect deciziile staffului tehnic. Am rămas în relații bune cu clubul, cu echipa și pe această cale le doresc baftă”, a spus Pop despre experiențele avute la Dinamo și Concordia Chiajna.

În cariera sa, Alexandru Pop a jucat pentru Sănătatea Cluj, Gloria Bistrița, Unirea Jucu, Dunărea Călărași, Dacia Unirea Brăila, UTA Arad, Aerostar Bacău, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, SSU Politehnica Timișoara, Rapid, Minaur Baia Mare, AFC Odorheiu Secuiesc, Dinamo și Concordia Chiajna.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-s-a-despartit-de-romario-pires-si-alexandru-dulca-19295600

https://liga2.prosport.ro/seria-1/anton-mazarianu-analiza-despre-sansele-ceahlaului-la-play-off-ul-ligii-2-19296280

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zoltan-szondi-presedintele-echipei-fk-miercurea-ciuc-sustine-propunerea-lui-razvan-burleanu-19296313

https://liga2.prosport.ro/seria-1/propunerea-lui-razvan-burleanu-presedintele-frf-pentru-liga-2-19296164

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/gabriel-tamas-revine-pe-teren-la-peste-40-de-ani-19295885

Marius ANGHEL 20 Dec. 2023, 09:31 Liga 2
Pe aceeași temă