După jucătorul de la FCSB, Poli Iași aduce și un mijlocaș brazilian. Antrenorul Leo Grozavu va testa și un atacant albanez

Narcis POHOAȚĂ 01 Jun. 2023, 13:01 Liga 2
După jucătorul de la FCSB, Poli Iași aduce și un mijlocaș brazilian. Antrenorul Leo Grozavu va testa și un atacant albanez

Poli Iași mai are câteva zile de vacanță după ce a încheiat sezonul de Liga 2 și a obținut promovarea, reunirea formației pregătite de Leo Grozavu fiind programată luni, 5 iunie.

Până atunci, oficialii clubului din Copou încearcă să întărească echipa în toate compartimentele, completarea lotului fiind una din cerințele exprese ale antrenorului pentru a-și prelungi angajamentul.

Un mijlocaș central brazilian va semna cu Poli Iași

După Sorin Șerban, pus pe liber de FCSB, care va semna un contract pe trei sezoane cu Poli, gruparea din Copou este aproape de a legitima și un mijlocaș brazilian.

Leonardo de Oliveira Silva, în vârstă de 27 de ani, este așteptat duminică la Iași și dacă va trece cu bine de testele medicale va semna un contract pe un sezon, cu opțiune de prelungire.

Leo Indio, pe numele său de scenă, este mijlocaș defensiv și vine în România de la Athletic Club din orașul brazilian Minas Gerais. Acesta a mai jucat în carieră la mai multe echipe din ligile inferioare din țara sa, precum Portuguesa RJ, Itumbiara, Azuriz sau Nova Iguacu.

Pentru ultima echipă a evoluat în 3 jocuri, 207 minute, în liga a patra braziliană. Tot în 2023 a avut și 10 jocuri (485 minute) pentru Nova Iguacu.

Atacant dreapta albanez în probe

Luni, la reunire, ar putea fi prezenți și câțiva jucători străini pe care antrenorul Leo Grozavu vrea să-i testeze. Printre aceștia se numără și aripa dreaptă albaneză Sabah Kerjota (foto principal), de 22 de ani, de la echipa Vigor Senigallia. Născut în data de 14 august 2001, jucătorul albanez a jucat până acum doar la echipe italiene din ligile inferioare, între care și Ancona sau Montefano Calcio.

Echipa ieșeană s-ar putea pregăti în Bulgaria

Poli Iași se va reuni luni, 5 iunie, iar oficialii ieșeni urmează să definitiveze până atunci și programul de pregătire.

Antrenorul Leo Grozavu are pe masă trei variante de cantonament, în Bulgaria, la Bansko, Slovenia sau Austria și urmează să ia o decizie după o discuție finală cu conducerea clubului.

Cele mai mari șanse sunt ca Poli să meargă tot la Bansko, în Bulgaria, unde s-a pregătit și în vara anului trecut, sub comanda lui Claudiu Niculescu.

Foto: Vigor Senigallia

Narcis POHOAȚĂ 01 Jun. 2023, 13:01 Liga 2
Pe aceeași temă