Ceahlăul a remizat în amicalul ”secret” cu CSM Focșani și a intrat în linie dreaptă pentru primul meci oficial din 2024

Narcis POHOAȚĂ 16 Feb. 2024, 20:18 Liga 2
Ceahlăul a remizat în amicalul ”secret” cu CSM Focșani și a intrat în linie dreaptă pentru primul meci oficial din 2024

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a încheiat cu o remiză seria meciurilor amicale din perioada de pregătire, 1-1 (0-1) în deplasare cu CSM Focșani, echipă situată pe locul 2 în Seria 2 din Liga 3.

Golurile au fost marcate de Robert Enache (56), respectiv Azdren Llullaku (32).

Remiză la Focșani pentru Ceahlăul în ultimul meci amical înaintea reluării Ligii 2

Cu șase zile înainte de primul meci oficial al anului în Liga 2, cel din deplasare cu Concordia Chiajna, Ceahlăul a făcut, vineri, o repetiție finală la Focșani, cu echipa locală CSM, participantă în al treilea eșalon.

Cele două formații au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), într-un meci ținut secret pe cât posibil, la cererea staffului nemțean. Antrenorul Cristian Pustai a încercat, astfel, să ofere cât mai puține informații despre tactica folosită și primul 11, clubul Ceahlăul anunțând pe pagina de Facebook doar marcatorii și rezultatul final.

Nemțenii au condus la pauză cu 1-0, prin reușita lui Azdren Llullaku (32), acesta înscriind cu un șut din careu, după un corner executat de Pedro Albino.

Focșaniul a restabilit egalitatea în minutul 56, prin Robert Enache, jucătorul echipei din Liga 3 punctând cu un șut de la 11 metri ușor lateral dreapta, la colțul lung.

Antrenorul Ceahlăului, Cristian Pustai, a început meciul în formula: Krell – Pedro Albino, M. Constantin, Taraduda, Tud. Oltean – Forizs – Llullaku, Buziuc, Neicuțescu, Mir. Moraru – Cortelezzi, iar după pauză au mai intrat: Barna – Jalbă Core, P. Petre, Bacalu, M. Savu și Onișa.

De cealaltă parte, antrenorul Octavian Grigore a utilizat jucătorii: Preda (Raj. Niczuly, Sîrghi) – Săpunaru, Ciopa, Marku, Al. Dumitru (Tamași 46′), Toba, Stancu (Zaharia 46′), Rob. Enache, Perju (Negoiță 63′), Tchassem (Dănăilă 46′), Cr. Ciobanu (cpt.)(Toader 72′). Nu au jucat Mazilu, Dănilă și Oprea.

Ceahlăul, neînvinsă în meciurile amicale din această iarnă

În cele cinci săptămâni de pregătire din această iarnă, Ceahlăul a disputat șapte meciuri amicale și a înregistrat patru victorii și trei rezultate de egalitate.

În primul test, disputat la Piatra Neamț, după stagiul de pregătire efectuat pe plan local, Ceahlăul a învins echipa de Liga 3 FC Bacău cu 4-0.

În cantonamentul din Antalya, nemțenii au jucat alte cinci meciuri de verificare și au înregistrat următoarele rezultate: 2-2 cu FC Homburg (liga a patra Germania), 2-0 cu Rapid Viena II (liga a treia Austria), 1-1 cu Tobol Kostanay (prima ligă Kazahstan și deținătoarea Cupei), 1-0 cu Gremio Esportivo Mauaense (Brazilia, Divizia a 4-a Sao Paulo) și 3-2 cu CSM Reșița.

În fine, vineri, 16 februarie, cu mai puțin de o săptămână înaintea startului, Ceahlăul a remizat în deplasare cu CSM Focșani, din Liga 3, scor 1-1.

  • De partea cealaltă, CSM Focșani s-a aflat la cel mai puternic amical pe care îl va avea în această iarnă, contra unei echipe din Liga 2. Anterior a mai jucat trei teste, în care a înregistrat următoarele rezultate: 5-3 cu CSM Adjud (Liga 4), 4-1 cu Viitorul Curița (Liga 3) și 1-2 cu FC Bacău (Liga 3).

Ceahlăul joacă joi, la Chiajna, în meciul de deschidere a etapei a 16-a a Ligii 2

În primul meci oficial din 2024, Ceahlăul joacă joi, 22 februarie, de la ora 19:30, la Chiajna, cu Concordia, în debutul etapei a 16-a.

Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în acest moment, pe locurile 8 și 9, același număr de puncte având și Steaua și FK Miercurea Ciuc.

Ultima poziție calificabilă în play-off, 6, este ocupată de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, cu 23 de puncte.

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-16-si-17-din-liga-2-primele-din-2024-19299764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-din-liga-2-care-vor-in-prima-liga-trebuie-sa-aiba-si-o-a-doua-echipa-feminina-19298994

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-si-a-prezentat-patru-dintre-cele-cinci-achizitii-ale-iernii-19299701

https://liga2.prosport.ro/liga-3/razvan-tincu-s-a-despartit-de-poli-iasi-si-a-semnat-cu-minaur-19299666

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluzii-lui-pustai-despre-cantonamentul-ceahlaului-din-antalya-19299509

Narcis POHOAȚĂ 16 Feb. 2024, 20:18 Liga 2
Pe aceeași temă