Ceahlăul rămâne invincibilă în amicalele din Antalya. A câștigat testul cu o echipă braziliană, însă Pustai are noi probleme în lot

Narcis POHOAȚĂ 06 Feb. 2024, 13:28 Liga 2
Ceahlăul rămâne invincibilă în amicalele din Antalya. A câștigat testul cu o echipă braziliană, însă Pustai are noi probleme în lot

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a obținut, marți, un nou succes în stagiul de pregătire din Antalya, 1-0 (1-0) cu brazilienii de la Gremio Esportivo Mauaense, echipă ce activează în eșalonul secund al campionatului Paulista, divizia a patra a statului Sao Paulo.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Patrick Petre (foto), din penalty, în minutul 40.

Patrick Petre a transformat un penalty obținut de Cortelezzi. Llullaku acuză probleme

Nemțenii au intrat în avantaj la pauză, după ce Patrick Petre a transformat un penalty obținut de Sergio Cortelezzi, în minutul 40.

La mijlocul reprizei, Neicuțescu a ratat o bună ocazie de a deschide scorul (22), iar în minutul 30 Azdren Llullaku, care a acuzat probleme medicale, a fost înlocuit cu Alexandru Buziuc.

La pauză, Cristian Pustai a înlocuit cuplul de fundași centrali, i-a trimis pe teren pe Core și Taraduda în locul lui Marius Constantin și Jalbă, marcatorul golului Patrick Petre fiind și el schimbat cu Joao Jaquite. Astfel, antrenorul a schimbat și sistemul, trecând în partea secundă la o formulă cu doi închizători.

În repriza secundă, antrenoruș Ceahlăului a operat mai multe modificări în echipă, dar nu s-a mai înscris, rezultatul final rămânând cel înscris pe tabelă în minutul 40.

  • Ceahlăul: Wynney (Krell 46) – Pedro Albino (Petkov 65), Jalbă (Taraduda 46), M. Constantin (Core 46), Tud. Oltean (Onișa 65) – Akwasi (Forizs 65) – Mir. Moraru (Bacalu 65), Neicuțescu (Al. Anton 65), P. Petre (Joao Jaquite 46), Llullaku (Buziuc 30) – Cortelezzi (Larrauri 73).

Duel românesc pentru Ceahlăul în ultimul amical programat în Antalya

În precedentele trei meciuri amicale disputate în Antalya, Ceahlăul a înregistrat o victorie și două remize.

A terminat la egalitate cu FC Homburg Saar (liga a patra Germania, scor 2-2 – goluri Core și Cortelezzi), a învins Rapid Viena II (liga a treia Austria, scor 2-0 – Llullaku, Petre) și a fost egală cu FK Tobol Kostanay (prima ligă Kazahstan și deținătoarea Cupei, scor 1-1 – Cortelezzi).

Nemțenii vor disputa ultimul meci din Turcia în data de 9 februarie, în compania colegei de campionat CSM Reșița, echipă pregătită de Flavius Stoican, iar din 10 februarie vor reveni în țară.

Înainte de plecarea în Turcia, Ceahlăul a mai disputat un meci test cu echipa din Liga 3 FC Bacău, trupa lui Cristian Pustai învingând cu 4-0 (goluri Cortelezzi, Savu, Pedro Albino și Buziuc).

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-egala-cu-fk-tobol-intr-un-amical-19298813

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-invins-rapid-viena-ii-19298764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-remizat-in-amicalul-cu-fc-homburg-saar-19298621

Narcis POHOAȚĂ 06 Feb. 2024, 13:28 Liga 2
Pe aceeași temă