Ceahlăul a stabilit datele stagiului din Antalya, nu însă și adversarii din amicale. Cătălin Anton: ”Din experiență pot să spun că nu vor fi probleme în găsirea lor”

Narcis POHOAȚĂ 03 Jan. 2024, 12:52 Liga 2
Ceahlăul a stabilit datele stagiului din Antalya, nu însă și adversarii din amicale. Cătălin Anton: ”Din experiență pot să spun că nu vor fi probleme în găsirea lor”

Fotbaliștii Ceahlăului au intrat în ultima săptămână de vacanță. Miercuri, 10 ianuarie, elevii lui Cristian Pustai vor relua pregătirile la baza sportivă din Piatra Neamț, iar până la primul meci oficial al anului vor efectua două stagii de pregătire.

Primul va avea loc în perioada 15-23 ianuarie 2024, pe plan local, sub Pietricica, iar al doilea se va desfășura în intervalul 30 ianuarie – 10 februarie, în Turcia.

Ceahlăul va disputa cinci amicale în stagiul de pregătire din Turcia

Președintele clubului nemțean, Cătălin Anton, a anunțat că stagiul de pregătire din Antalya se va derula în perioada 30 ianuarie – 10 februarie, la Belek. În Turcia, echipa moldavă va disputa cinci meciuri amicale, deocamdată clubul fixând doar datele, nu și adversarii.

”Știm, deocamdată, datele de disputare a celor cinci meciuri pe care vrem să le jucăm în Turcia. Vom avea meciuri pe 1, 2, 4, 6 și 9 februarie, dar organizatorii meciurilor urmează a ne găsi și adversari. Din experiență pot să vă spun însă că nu vor fi probleme în găsirea de adversari pentru meciuri amicale, fiindcă este o perioadă în care multe echipe vor fi în Turcia pentru stagii de pregătire. Cât privește numărul de jocuri de verificare înainte și după cantonamentul din Turcia, putem spune că înainte va fi măcar un joc, iar după unul”, a declarat Cătălin Anton, potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului.

La sfârșitul anului trecut, finanțatorul Anton Măzărianu anunța în exclusivitate pentru Liga2.ro că echipa nemțeană se va pregăti în Antalya, la Belek, data plecării și perioada exactă a stagiului fiind bătute în cuie ulterior.

Ceahlăul iernează pe locul 9 în Liga 2, la un punct de ultima poziție calificabilă în play-off

Formația nemțeană a încheiat anul 2023 pe locul 9 în clasamentul Ligii 2, cu 22 de puncte, fiind la doar o lungime de poziția a 6-a, ultima care duce în play-off.

Ceahlăul va disputa primul meci oficial din 2024 în deplasare, cu Concordia Chiajna, în jurul datei de 24 februarie. După această partidă, elevii lui Cristian Pustai mai au de jucat în sezonul regular cu CSC Dumbrăvița (acasă), FK Miercurea Ciuc (în deplasare) și Progresul Spartac (acasă).

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cu-patrick-petre-19296711

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-efectueaza-doua-cantonamente-dintre-care-unul-in-turcia-19296698

https://liga2.prosport.ro/seria-1/casele-de-pariuri-au-invadat-fenomenul-sportiv-19296580

https://liga2.prosport.ro/seria-1/capitolul-la-care-ceahlaul-functioneaza-in-regim-de-avarie-19296540

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-vrea-intariri-in-fiecare-compartiment-la-ceahlaul-19296515

Narcis POHOAȚĂ 03 Jan. 2024, 12:52 Liga 2
Pe aceeași temă