Ceahlăul începe cantonamentul de la Brașov cu un amical de lux, cu CFR Cluj. Programul complet al jocurilor test ale trupei lui Cristian Pustai

Narcis POHOAȚĂ 29 Jun. 2023, 12:06 Liga 2
Ceahlăul începe cantonamentul de la Brașov cu un amical de lux, cu CFR Cluj. Programul complet al jocurilor test ale trupei lui Cristian Pustai

Reunită luni, 26 iunie, nou-promovata ACSM Ceahlăul Piatra Neamț va continua pregătirea la baza proprie, de sub Pietricica, până în data de 7 iulie, când echipa va pleca într-un stagiu de pregătire la Brașov. Elevii lui Cristi Pustai vor sta în cantonament la Brașov până în data de 22 iulie, iar în cele două săptămâni vor disputa și cinci meciuri de pregătire.

Noutatea este stabilirea a încă unui test, însă nu unul orișicare, ci contra multiplei campioane CFR Cluj.

Amical cu CFR Cluj pentru echipa lui Cristian Pustai

Oficialii clubului nemțean au definitivat programul de pregătire din această vară. Echipa va continua antrenamentele la baza proprie, iar în perioada 7-22 iulie va efectua un cantonament la Brașov.

Sub Tâmpa, elevii lui Cristi Pustai vor disputa cinci meciuri amicale, cel mai tare fiind primul, în compania prim-divizionarei CFR Cluj, multiplă campioană a României, locul 3 în sezonul trecut al SuperLigii. Meciul test cu CFR este programat în data de 8 iulie.

În continuare, Ceahlăul va mai disputa la Brașov alte patru meciuri amicale, cunoscute deja, cu Olimpic Zărnești (Liga 3 – 10 iulie), Concordia Chiajna (Liga 2 – 12 iulie), FC Brașov (Liga 2 – 15 iulie) și CSM Alexandria (Liga 2 – 19 iulie).

Mihael Onișa, primul transfer al Ceahlăului

Clubul nemțean a realizat până acum o singură achiziție, mijlocașul Mihael Alexandru Onișa, 23 de ani, fost la Piacenza Calcio. Acesta a semnat un angajament pe două sezoane cu Ceahlăul și a fost prezentat oficial marți, la o zi după reunire.

De asemenea, nemțenii au anunțat prelungirea contractului cu portarul austriac Stefan Krell.

În schimb, Ceahlăul s-a despărțit de trei jucători, Adrian Moescu, Cosmin Nemțanu și Lucian Acasandrei.

Astăzi, nou-promovata în Liga 2 și-a prezentat și noii conducători, Cătălin Anton, ca președinte, și Marin Mitran, ca președinte executiv. Primul a fost la FC Botoșani, iar al doilea la FC Brașov.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihael-onisa-o-fosta-speranta-a-fotbalului-romanesc-vrea-sa-si-relanseze-cariera-in-liga-2-dupa-sase-cluburi-bifate-in-italia-printre-care-fc-torino-a-semnat-cu-o-nou-promovata-19276293

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nou-promovata-ceahlaul-s-a-reunit-fara-nicio-achizitie-dar-cu-ganduri-marete-pentru-liga-2-nemtenii-au-anuntat-despartirea-de-trei-jucatori-19276148

Narcis POHOAȚĂ 29 Jun. 2023, 12:06 Liga 2
Pe aceeași temă