Poli Timișoara pleacă în cantonament în Slovenia. Clubul a anunțat primele rezilieri, cu șase jucători

Anda DELIU 01 Jul. 2022, 20:42 Liga 2
Poli Timișoara pleacă în cantonament în Slovenia. Clubul a anunțat primele rezilieri, cu șase jucători

Poli Timișoara va pleca în cantonament în Slovenia săptămâna viitoare, dar nu în locația dorită inițial de Bogdan Andone.

Clubul a anunțat și unele rezilieri de contract, dar tace mâlc despre cel mai important nume din lot cu situație neclară: Cristian Scutaru!

Bogdan Andone a vrut inițial cantonament la Maribor. Se merge la Slovenj Gradec

La reunire, Bogdan Andone a anunțat că echipa va face cantonament la Maribor. Locația va fi tot în Slovenia, dar la 75 de kilometri distanță, la Slovenj Gradec.

Poli va juca cu o singură prim-divizionară, NK Tabor Sezana, locul 9 în micuța țară ex-iugoslavă. Ceilalți adversari sunt din al doilea eșalon sloven: NK Brinje Grosuplje, NK Fuzinar și NK Triglav Kranj.

Cantonamentul va fi în perioada 7-18 iulie.

Programul amicalelor din Slovenia al Politehnicii Timișoara:

10 iulie (ora urmează să fie stabilită) – NK Tabor Sežana (L1 Slovenia)
14 iulie, ora 12.00 – NK Brinje Grosuplje (L2 Slovenia)
17 iulie, ora 11.00 – NK Fužinar Ravne (L2 Slovenia)
17 iulie, 18.00 – NK Triglav Kranj (L2 Slovenia)

Primele plecări ale celor ce mai aveau contract

După ce echipa a retrogradat sportiv în Liga 3, Poli a început să se despartă de jucători, inclusiv de cei aflați sub contract, căci, altfel, și Andrei Sîntean e plecat, după ce i-a terminat contractul.

Poli a anunțat astăzi că se departe de George Păduraru, Octavian Ursu, Erik Gerbi, Alexandru Iamandache, adus de Nicolae Croitoru de la FC Pucioasa ca mare speranță, Rareș Lazăr, care era împrumutat de la Rapid, dar și Balsa Rogosic.

Despre Rogosic și Vukoje, cu detalii deopotrivă picante și scandaloase, Liga2.ro va reveni cu un articol detaliat zilele viitoare.

Cristian Scuraru, dispărut în… tranziție

De asemenea, se remarcă faptul că Lazăr a mers la Brașov, după cum Liga2.ro a dezvăluit, în totală opozița cu povestea ce s-a fluturat fanilor, că vor veni jucători împrumut de la Rapid, o știre falsă, bazată mai mult pe o dorință, fără a se bate vreodată palmă concret pentru așa ceva.

De asemenea, clubul nu menționeză nimic despre Cristian Scutaru, jucător care nu se mai pregătește cu echipa, deși mai are un an contract. El a încheiat sezonul trecut prin a fi exclus din lot.

Totodată, Poli l-a ”pensionat” forțat pe Ioan Mera, căruia i-a propus, în schimb, postul de director sportiv.

Foto: Politehnica Timișoara

Anda DELIU 01 Jul. 2022, 20:42 Liga 2
Pe aceeași temă