CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de încă un jucător, de interpretul de muzică hip-hop din lot

Marius ANGHEL 16 Dec. 2021, 15:31 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de încă un jucător în aceste zile, al patrulea după încheierea primei părți a campionatului Ligii 2. Mijlocașul Andrei Roșu (20 de ani) a solicitat rezilierea contractului și clubul a fost de acord.

Săptămâna trecută, echipa sibiană a anunțat despărțirile de atacantul Massimo Goh N’cede (22 de ani), fundașul central Messie Biatoumoussoka (23 de ani) și de mijlocașul Alexandru Neacșa (30 de ani).

Andrei Roșu s-a despărțit de CS Comunal Șelimbăr

Andrei Roșu a fost unul dintre principalii marcatori ai echipei în campionatul trecut, în Liga 3. A continuat cu Șelimbărul în Liga 2, competiție în care a debutat în același timp cu clubul său, iar în primele 16 etape a fost utilizat în 10 meciuri.

Jucătorul originar din Alba Iulia a fost, însă, utilizat puțin de Eugen Beza. În cele zece meciuri a strâns doar 340 de minute pe teren, fiindcă în doar trei a intrat ca titular și în două a și fost înlocuit. A reușit, totuși, să înscrie primul său gol în Liga 2, în chiar prima etapă, 3-1 la Avrig cu Dacia Unirea Brăila.

Andrei Roșu este chiar primul marcator al CS Comunal Șelimbăr în campionatul Ligii 2.

”Mulțumim, Andrei Roșu!
La solicitarea jucătorului, contractul dintre CSC 1599 Șelimbăr și Andrei Roșu a fost reziliat pe cale amiabilă!
Îi mulțumim lui Andrei Roșu pentru perioada petrecută alături de noi și ii dorim mult succes în carieră!”, a transmis echipa sibiană.

”RoȘu” e și interpret de muzică hip-hop

Roșu a început fotbalul la vârsta de 8 ani, la Unirea Juniors Alba Iulia și a fost descoperit de Alexandru Kalanyos, la fel ca Nicolae Stanciu, idolul său. A trecut apoi pe la Viitorul Sântimbru, CS Zlatna, FCSB, FC Micești, CS Universitatea Alba Iulia și din iarna anului 2020 a ajuns la echipa din Șelimbăr.

În 2017, Andrei Roșu a impresionat la un trial făcut de FCSB, a fost remarcat și s-a numărat printre cei patru aleși dintre cei peste 500 de participanți la respectiva selecție să semneze un contract. S-a accidentat într-un meci cu Viitorul Constanța, a suferit o ruptură a meniscului genunchiului stâng și nu a mai rămas la FCSB.

În timpul liber, Roșu este pasionat de muzică, chiar fiind interpret de hip-hop. Sportivul are câteva piese lansate sub numele ”RoȘu”.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-despartit-de-neacsa-biatoumoussoka-si-goh-cum-si-a-luat-adio-clubul-sibian-de-la-ei-19214093

https://liga2.prosport.ro/seria-1/detaliile-interesante-din-liga-2-dupa-16-etape-selimbar-cele-mai-multe-puncte-adunate-dupa-ce-a-fost-condusa-unirea-constanta-cei-mai-multi-jucatori-rulati-steaua-cea-mai-batrana-echipa-capito-19214029

https://liga2.prosport.ro/special/fotbal-in-ritm-de-hip-hop-andrei-rosu-viseaza-sa-calce-pe-urmele-lui-nicolae-stanciu-dar-sa-aiba-succes-si-in-muzica-noua-sa-pasiune-dupa-experienta-avuta-la-fcsb-19166948

Marius ANGHEL 16 Dec. 2021, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă