CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de Neacșa, Biatoumoussoka și Goh! Cum și-a luat adio clubul sibian de la ei

Ovidiu BOICA 13 Dec. 2021, 12:26 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr, aflată la primul sezon în Liga 2, și care se situează pe locul 2 în clasament după 16 etape, a anunțat primii trei jucători la care renunță în această iarnă. Este vorba despre atacantul Massimo Goh N’cede (22 de ani), fundașul central Messie Biatoumoussoka (23 de ani) și de mijlocașul Alexandru Neacșa (30 de ani).

Biatoumoussoka, Goh și Neașca, primii plecați de la CS Comunal Șelimbăr

Adus în vară după ce ultima dată evoluase la echipa cipriotă PO Xylotymbou, francezul Messie Biatoumoussoka a îmbrăcat în 10 meciuri tricoul echipei din comuna sibiană, de opt ori ca titular, marcând un gol, în victoria cu ”U” Cluj (scor 4-2).

Tot în vară, dar după ce campionatul deja începuse, a fost adus și vârful de atac italian Massimo Goh, după ce ultima dată jucase la Cattolica. El a fost folosit de antrenorul Eugen Beza în șase partide, doar în două din primul ”11”, dar nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor. În momentul în care semna cu CS Comunal Șelimbăr, accentul s-a pus pe faptul că Goh a evoluat la juniorii celebrei Juventus Torino.

Alexandru Neacșa a apărut la Șelimbăr pe când echipa era în Liga 3 și avea numele de Viitorul, aducându-și contribuția la promovarea echipei în eșalonul secund. În actualul sezon, jucătorul a evoluat în 11 meciuri, în șase ca titular, dar de fiecare dată fiind înlocuit, fără să marcheze vreun gol.

”Multumim, Massimo Goh!
CSC 1599 Șelimbăr și atacantul Massimo N’Cede Goh au ajuns la un acord privind rezilierea contractului!
Îi mulțumim lui Massimo Goh pentru perioada petrecută la CSC 1599 Șelimbăr și îi dorim mult succes în carieră!

Mulțumim, Messie Biatoumoussoka!
CSC 1599 Șelimbăr și fundașul central Messie Biatoumoussoka au decis rezilierea contractului pe cale amiabilă!
Îi mulțumim lui Messie pentru aportul adus la echipă, fiind prezent în teren la victorii importante ale echipei noastre, în acest an!

CSC 1599 Șelimbăr nu se mai bazează pe serviciile lui Alex Neacșa!
După ce staff-ul tehnic a anunțat că nu va mai conta pe serviciile lui Alexandru Neacșa, acesta a fost pus pe lista de transferuri fiind liber să semneze cu orice echipă își dorește, asta chiar dacă contractul lui cu CSC Șelimbăr expira în vara anului viitor!
Alex Neacșa se află alături de proiectul fotbalistic din Șelimbăr încă din primul sezon de liga a III-a. Îi mulțumim pentru aportul adus la performanțele clubului în tot acest timp și îi dorim mult succes în carieră!”, au fost mesajele transmise de CS Comunal Șelimbăr.

CS Comunal Șelimbăr ocupă locul 9 în Liga 2 și mai are șanse matematice la play-off

CS Comunal Șelimbăr are un sezon bun în Liga 2 la prima ei participare, după 16 etape ocupând locul 9, cu 23 de puncte. Echipa sibiană păstrează șanse matematice la play-off, de ultimele două poziții care duc în grupa de promovare în Liga 1 despărțind-o cinci puncte. 28 de puncte au FC Buzău și Steaua, clasatele pe locurile 5 și 6.

În ultimele trei etape rămase de disputat în sezonul regular, CS Comunal Șelimbăr mai are de jucat cu Metaloglobus (locul 11, deplasare, 26 februarie), FK Csikszereda (locul 7, acasă, 5 martie) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu (locul 15, deplasare, 12 martie).


https://liga2.prosport.ro/seria-1/detaliile-interesante-din-liga-2-dupa-16-etape-selimbar-cele-mai-multe-puncte-adunate-dupa-ce-a-fost-condusa-unirea-constanta-cei-mai-multi-jucatori-rulati-steaua-cea-mai-batrana-echipa-capito-19214029

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-a-remizat-cu-poli-iasi-la-ultima-reprezentatie-din-an-eugen-beza-a-tras-linie-dupa-primele-16-meciuri-trebuie-sa-fim-sinceri-si-sa-ne-declaram-multumiti-19213254

Ovidiu BOICA 13 Dec. 2021, 12:26 Liga 2
Pe aceeași temă