ASU Poli a intrat cu 26 de jucători într-un cantonament pe plan local. Primul amical, cu un adversar din Liga 4

Anda DELIU 15 Jan. 2021, 22:00 Liga 2
ASU Poli a intrat cu 26 de jucători într-un cantonament pe plan local. Primul amical, cu un adversar din Liga 4

ASU Politehnica a intrat, de vineri, 15 ianuarie, într-un cantonament pe plan local. Dan Alexa are 26 de jucători în pregătire. Echipa timișoreană va sta cazată la un hotel al Universității Politehnica.

Cantonamentul alb-violeților va dura 11 zile. ”Este o perioadă grea pentru un fotbalist, cu încărcări fizice şi tehnico-tactice. Am încercat să aducem toţi jucătorii la un nivel optim pentru a pregăti perioada următoare, în care vor fi jocuri amicale. Am văzut şi nişte jucători în probe, despre care am avut referinţe bune, încercăm să găsim jucători tineri care sunt de perspectivă. Vom intra într-un stagiu de pregătire de 11 zile, vom avea şi nişte jocuri amicale şi astfel se va cristaliza şi un prim 11 sau 13-14. Încercăm să ne umplem timpul cât mai eficient, să ajungem la un nivel optim la ora primului joc”, a declarat Dan Alexa.

ASU Poli s-a reunit din 5 ianuarie.

26 de jucători are ASU Poli în cantonament

Lotul cu care ASU Poli intră în cantonament:

Otto Hindrich, George Păduraru (portari);
Nicolae Sofran, Călin Jurj, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Cristian Bocșan, Claudiu Pamfile, Rareş Bîrloveanu (fundași);
Jose Casado, Sergiu Popovici, Ionuţ Coadă, Dorin Codrea, Luchian Gologan, Alin Ignea, Denis Radu, Romario Rus, Alexandru Munteanu, Doru Andrei, Sabin Iosif, Alexandru Gaşpar, Alin Manea, Petre Ivanovici (mijlocaşi);
Mircea Axente, Stjepan Plazonja, Robert Ehling (atacanţi).

Primul amical, cu Pobeda Dudeștii Vechi

Luni, la ora 13:00, ASU Poli va avea primul amical din 2021, cu echipa de Liga a 4-a Timiș Pobeda Dudeștii Vechi.

În mod normal, meciul se va juca în satul de la graniță, și doar în caz de condiții meteo foarte proaste se va disputa la Timișoara.

Joi, 21 ianuarie, timișorenii se vor duela cu CSM Reșița, acasă, iar în 26, tot acasă, va juca cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Foto: ASU Politehnica Timișoara

Anda DELIU 15 Jan. 2021, 22:00 Liga 2
Pe aceeași temă