ASU Politehnica s-a despărțit de încă doi jucători. Ambii fuseseră împrumutați de la cluburi din Liga 1

Anda DELIU 04 Jan. 2021, 13:49 Liga 2
ASU Politehnica s-a despărțit de încă doi jucători. Ambii fuseseră împrumutați de la cluburi din Liga 1

După ce înainte de sărbători de la ASU Poli a plecat Bogdan Vasile, clubul timișorean a mai anunțat, la început de 2021, încă două despărțiri. Teoretic, s-a ajuns deja la numărul de trei, despre care vorbea Dan Alexa, așadar este posibil să nu mai fie despărțiri iarna aceasta la clubul alb-violet.

Ultimii plecați de la echipa de pe locul 5 din Liga 2 după 15 etape sunt Alexandru Popescu și Rareș Toader.

Alexandru Popescu și Rareș Toader se despart de ASU Poli

Alexandru Popescu împlinește 23 de ani la data de 6 ianuarie și este un mijlocaș central împrumutat de la Universitatea Craiova (Liga 1). A mai fost legitimat la Sporting Turnu Măgurele, Academica Clinceni, CS Mioveni și Viitorul Pandurii. La ASU Poli a jucat doar în trei meciuri (1-0 cu ”U” Cluj, 2-1 cu Farul și 2-0 cu Ripensia), în debut de sezon (toate jucate în luna septembrie 2020), cu un total de 187 de minute, acumulate din postura de titular. A dat un gol din penalty în victoria cu 2-0 înregistrată cu Ripensia.

Cât despre Rareș Toader, fotbalistul de 19 ani (pe care îi împlinește la 18 ianuarie) a fost împrumutat de la FCSB la ASU Poli. Mijlocașul central nu a apucat să joace deloc în tricoul alb-violet.

La capitolul achiziții, ASU Poli l-a adus, până acum, doar pe Cristian Bocșan (26 de ani) de la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, din Liga 3. Clubul timișorean le-a propus contracte de profesioniști și juniorilor Tudor Moțiu și Luchian Gologan, ambii de la echipa U17.

Foto principal: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Anda DELIU 04 Jan. 2021, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă