ASU Poli a disputat un joc-școală cu Srgian Luchin în teren. Concluziile lui Dorin Toma

Anda DELIU 10 Jul. 2021, 19:01 Liga 2

Aflată în plin cantonament, ASU Politehnica a jucat astăzi un meci cu propriii juniori, deoarece CSM Reșița a anulat amicalul programat în Valea Domanului. De precizat că după ce participase la câteva antrenamente cu alb-violeții, de data asta Srgian Luchin a intrat și la joc și nu e exclus să rămână la timișoreni.

ASU Politehnica, amical cu junorii clubului

Seniorii s-au impus cu 5-0 în fața juniorilor născuți în 2003 și 2004. Portarii Păduraru și Devenish-Meares au făcut schimb între ei la pauză. Denis Radu a marcat primele goluri în minutele 5 și 10, iar apoi Axente a stabilit scorul final în minutul 32. În repriza secundă a marcat Manea, în minutul 57, și Doru Andrei, în minutul 78.

ASU Poli testează și un jucător de la Viitorul Pandurii

La acest meci nu a jucat portarul Robert Popeț, din motive medicale. El încă nu a semnat cu timișorenii. Nu au semnat nici Roberto Hațegan, încă testat, dar nici Luchin. Din informațiile Liga 2 ProSport, sunt șanse mari ca Srgian Luchin să se înțeleagă cu Poli, deoarece e tentat să rămână acasă. În probe a venit și Alexandru Trancă, care aparține de Viitorul Panduri. Tudor Năstase, jucător venit de la Sporting Liești, nu mai e în probe la Poli.

ASU Politehnica seniori: Devenish-Meares – Sofran, Mera, Scutaru, Pamfile – Ignea – D. Radu, R. Rus, Zaluschi, Bîrnoi – Axente. Au mai intrat: Păduraru – Jurj, Luchin, Bocşan, Oanea, Trancă, S. Costea, Manea, Haţegan şi D. Andrei.
Antrenor: Dorin Toma.

ASU Politehnica juniori*: Păduraru – Amariei, Bîrlovean, Moţiu, Coroiu, Gologan, Schipor, Trip, Butar, Al. Rus, Ehling. Au mai intrat: Devenish-Meares – Stemate, Bălănescu, Icma, Jorza şi Zetu
Antrenor: Remus Datcu

Cantonamentul se termină miercuri

Poli maie în cantonament pe plan local, iar antrenorul Dorin Toma a spus că oboseala și-a pus amprenta asupra echipei sale.

Am încheiat această săptămână cu un joc. Din păcate nu am reuşit să jucăm cu cei de la Reşiţa, deoarece încă nu şi-au completat lotul ca să poată să joace amicale. Am făcut un joc-şcoală între noi şi juniorii clubului. A fost o săptămână grea, o săptămână în care jucătorii au reacţionat foarte bine la căldura şi oboseala acumulată.

De asemenea, jocul de astăzi a fost unul foarte bun ţinând cont şi de faptul că sunt foarte obosiţi. După amiaza aceasta şi ziua de mâine sunt dedicate refacerii jucătorilor. Iar de luni vom continua pregătirea centralizată până miercuri, când vom ieşi din cantonament cu un joc acasă cu cei de la Reşiţa”, a declarat antrenorul Dorin Toma.

Miercuri dimineața ASU Poli va juca amicalul cu Reșița programat la Timișoara, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-oanea-al-patrulea-transfer-parafat-de-asu-poli-in-aceasta-vara-prima-reactie-a-fotbalistului-19191763

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-si-a-luat-portar-australian-timisorenii-la-al-treilea-transfer-oficial-al-verii-19191588

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/polistul-alexandru-matei-pe-urmele-lui-leo-messi-micutul-atacant-timisorean-va-ajunge-la-academia-barcelonei-19191497

 

 

 

Anda DELIU 10 Jul. 2021, 19:01 Liga 2
Pe aceeași temă