Prima despărțire la ASU Politehnica. Bogdan Vasile a plecat de la clubul alb-violet: ”Le doresc să îndeplinească dorinţa unui oraș întreg!”

Anda DELIU 18 Dec. 2020, 12:17 Liga 2
Prima despărțire la ASU Politehnica. Bogdan Vasile a plecat de la clubul alb-violet: ”Le doresc să îndeplinească dorinţa unui oraș întreg!”

Încă de la finalizarea partidelor oficiale din 2020, Dan Alexa a anunțat că iarna aceasta vor fi doar câteva plecări de la ASU Poli. Prima s-a oficializat astăzi, după ce clubul timișoran a anunțat plecarea lui Bogdan Vasile, mijlocaș care a evoluat mai puțin în această toamnă.

Fotbalistul de 25 de ani a mai trecut în cariera sa pe la Academia Hagi, echipa de tineret a celor de la FCSB, FC Voluntari, Chindia Târgoviște, Zimbru Chișinău sau Dunărea Călărași. La ASU Poli a venit în ianuarie 2019, de la Chindia.

”A fost o perioada foarte frumoasă din cariera şi din viaţa mea! Le transmit suporterilor să fie în continuare alături de băieţi, merită, sunt un grup extraordinar şi le doresc să îndeplinească dorinţa unui oraș întreg! Mulțumesc!”, a spus jucătorul, citat de site-ul clubului.

Fotbalistul a totalizat 213 minute în 9 meciuri jucat în acest sezon, dintre care doar 3 ca titular și 6 ca rezervă. Nu a marcat niciun gol. ”A fost dorința lui să reziliem, e un jucător pe care eu l-am apreciat”, a precizat Dan Alexa, care e preferat să apeleze la mijlocașii defensivi Ionuț Coadă și Dorin Codrea ca titulari.

În total, Bogdan Vasile a evoluat la ASU Poli în 36 de meciuri în Liga 2, fără să înscrie vreun gol.

Foto: Sebastian Tătaru / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/alin-ignea-de-la-asu-poli-a-provocat-mai-multi-fotbalisti-din-liga-1-sa-liciteze-pentru-tricoul-sau-de-la-derby-ul-cu-rapid-banii-stransi-vor-ajuta-copilul-unui-fost-jucator-19162685

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterii-politehnicii-timisoara-organizeaza-o-noua-actiune-caritabila-de-craciun-pentru-al-11-lea-an-la-rand-ne-unim-fortele-pentru-a-face-bine-cum-poti-ajuta-chiar-tu-cititoru-19162248

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-vrea-sa-o-duca-pe-asu-poli-in-cantonament-in-antalya-nu-e-un-moft-e-o-necesitate-alb-violetii-au-luat-vacanta-dupa-ce-au-jucat-un-amical-cu-ghiroda-pierdut-19162133

Anda DELIU 18 Dec. 2020, 12:17 Liga 2
Pe aceeași temă