ASU Poli a pierdut amicalul cu OFK Kikinda, o nou-promovată în al treilea eșalon sârbesc. Dorin Toma, nemulțumit de arbitrajul din Serbia și de unii jucători

Anda DELIU 17 Jul. 2021, 15:40 Liga 2
ASU Poli a pierdut amicalul cu OFK Kikinda, o nou-promovată în al treilea eșalon sârbesc. Dorin Toma, nemulțumit de arbitrajul din Serbia și de unii jucători

Se pare că ideea de a face un amical în Serbia nu a fost tocmai bună pentru ASU Poli. Timișorenii au cedat cu 2-0 în fața celor de la OFK Kikinda, club care a promovat vara aceasta din al patrulea eșalon din Serbia în seria pentru Vojvodina a Srpska Liga, al treilea eșalon din țara plavilor.

ASU Poli, eșec în Serbia 

Dacă în Banatul românesc s-a mai răcorit în urma ploilor, la Kikinda a fost foarte cald și s-a disputat amicalul cu pauze de hidratare. Timișorenii au deplâns arbitrajul din Kikinda, un oraș situat imediat după vama Lunga, redeschisă luna aceasta, după ce pandemia îi ”ferecase” porțile timp de peste un an.

Din minutul 14, Pavlovici a marcat pentru sârbi. Timișorenii au avut foarte puține ocazii, prin Rus sau Mera. În schimb, plavii au mai înscris în minutul 5,8 prin Morovic.

ASU Poli Timișoara: Harrison, Sofran, Moțiu, Bocșan, Oanea, Luchin, D. Andrei, Manea, Hațegan, Rus, Serediuc. Au mai intrat: Radu, Zaluschi, Bîrnoi, Ignea  Pamfile, Păduraru, Mera, Scutaru, Costea, Jurj și Axente

OFK Kikinda: Savkov – Bajat, Rafael, Krstic, Laninstanin, Stepancev, Pavlovic, Novakovic, Stevanovic, Ivanovic, Dukic. A mai intrat Reljic.

Dorin Toma spune că oboseala și-a spus cuvântul

Poli a terminat miercuri cantonamentul și Dorin Toma a spus că au contat și oboseala și arbitrajul.

A fost un joc destul de bun. Din păcate, unele aspecet au stricat jocul. Pentru perioada în care suntem noi, zic că ne-am prezenta foarte bine. Greșelile pe care le-am făcut când am luat cele două goluri sunt lucruri care  se pot corecta prin poziționare jucătorilor sau așezarea mai bună în teren.

Starea de oboseală fizică și psihică șiau spus cuvântul. Am vut multe ocazii, din păcatenu le-am concretizat, pentru că nu am fost lucizi la finalizare”, a spus Toma.

Antrenorul polist nemulțumit de unii jucători

Dorin Toma a mai precizat că mai are nevoie de fotbaliști și după meciul cu sârbii a spus că nu-l mulțumesc toți jucătorii.

Am făcut două echipe pentru cele două jocuri. La meciul cu Reșița au jucat cei din prima repriză 60 de minute. Astăzi a venit rândul celorlalți. Din păcate, nu toți se ridică la nivelul  a ceea ce cerem noi. Și acest lucru nu este îmbucurător pentru noi, dar sperăm să ne reglăm. Greșelile care s-au făcut astăzi pot fi corectate și cu mai multă disciplină și atitudine, să creștem mai mult”, a mai spus Dorin Toma.

Sârbii au spus că ASU Poli a jucat mai bine

Marko Gutesa, antrenorul Kikindei, a spus că Poli a fost echipa mai bună.

Echipa voastră e mai bună decât Kikinda pentru că e mai rapidă și are o mai mare calitate. Kikinda a jucat foarte lent. Tactic am jucat bine, dar ritmul de alergare nu e bun. Rezultatul e bun”, a spus Gutesa.

ASU Poli a bifat un succes cu 4-1 cu Pobeda Dudeștii Vechi, și 2-0 cu CSM Reșița. ASU Poli va juca sâmbătă la Timișoara un amical cu CAO.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto și Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-n-a-avut-mila-de-cs-afumati-si-a-invins-o-clar-intr-un-amical-disputat-in-ghencea-inaintea-partidei-militarii-si-au-prezentat-cea-mai-recenta-achizitie-un-mijlocas-19192271

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-invinsa-de-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-intr-un-meci-amical-19192261

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-accesibila-pentru-ripensia-cu-ca-oradea-portarul-ionut-rus-vine-la-timisoara-19192251

 

 

Anda DELIU 17 Jul. 2021, 15:40 Liga 2
Pe aceeași temă