Aerostar Bacău a terminat cantonamentul de la Miercurea Ciuc cu probleme. Cele două aspecte pe care Daniel Munteanu le-a remarcat și pe care promite să le remedieze: ”Sperăm să rezolvăm”

Răzvan STÎNGĂ 05 Feb. 2021, 15:23 Liga 2
Aerostar Bacău a terminat cantonamentul de la Miercurea Ciuc cu probleme. Cele două aspecte pe care Daniel Munteanu le-a remarcat și pe care promite să le remedieze: ”Sperăm să rezolvăm”

Aerostar Bacău și-a încheiat vineri, 5 februarie, cantonamentul de pregătire organizat înaintea reluării Ligii 2, de la Miercurea Ciuc. Moldovenii s-au antrenat centralizat acolo pentru 10 zile, iar la finalul stagiului antrenorul Daniel Munteanu a vorbit despre modul în care acesta a decurs.

Aerostar Bacău termină cantonamentul cu probleme: accidentări și deficiențe în apărare 

Munteanu a fost mulțumit per total de tot ce s-a întâmplat și speră că Aerostar Bacău va arăta mai bine la reluarea campionatului, în încercarea de a se salva de la retrogradare. Au fost însă două puncte negative pe care le-a remarcat. Anume, câteva accidentări survenite în cantonament, dar și anumite deficiențe în zona defensivă.

Daniel Munteanu a precizat că se va încerca remedierea problemelor din apărare, dar nu a dat detalii cu privire la cum vor fi ele rezolvate. Rămâne de văzut dacă vor mai fi aduși jucători în compartimentul acela.

A fost un cantonament reușit. Sunt foarte mulțumit atât de implicarea jucătorilor, cât și de condițiile de pregătire avute aici. Singura insatisfacție e cauzată de anumite probleme de ordin medical la nivelul lotului, dar aceste lucruri sunt inerente în această perioadă de jocuri-test și de acumulări.

Din păcate, întâmpinăm în continuare probleme în zona fundașilor centrali. Sperăm să le rezolvăm până la primul meci de campionat, cel cu Unirea Slobozia, din 20 februarie, de pe teren propriu”, a declarat Daniel Munteanu, citat de Deșteptarea.

Aerostar Bacău mai dispută două amicale, cu Foresta Suceava și CSM Ceahlăul

Aerostar Bacău a disputat următoarele amicale în această perioadă de pregătire cu: Kids Tâmpa Brașov (Liga 3, 6-1), CSM Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 3, 3-1), Bucovina Rădăuți (Liga 3, 2-3), Șomuz Fălticeni (Liga 3, 3-2), Petrolul Ploiești (Liga 2, 0-0), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 (Liga 3, 1-1), AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3, 2-5), CSM Focșani (Liga 3, 1-3) și KSE Târgu Secuiesc (Liga 3, 4-2).

Aerostat Bacău nu se oprește aici, în ciuda faptului că a încheiat cantonamentul. Va mai juca încă două meciuri amicale, săptămâna următoare, vineri cu Foresta Suceava și sâmbătă cu CSM Ceahlăul.

Foto: Attila Pinti/ Szekelyhon și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-a-castigat-testul-cu-kse-targu-secuiesc-cu-o-evolutie-spectaculoasa-a-scorului-la-miercurea-ciuc-sunt-unele-restrictii-din-cauza-covid-19-19168088

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aproape-un-an-fara-spectatori-la-meciurile-de-fotbal-secretarul-general-al-lpf-cere-mts-sa-redeschida-stadioanele-pentru-public-la-30-la-suta-din-capacitate-apelul-catre-fanii-echi-19168198

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aerostar-bacau-esecuri-dureroase-in-ultimele-doua-teste-a-marcat-doar-trei-goluri-si-a-primit-opt-din-partea-unor-echipe-din-liga-3-reactia-antrenorului-daniel-munteanu-19167536

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Feb. 2021, 15:23 Liga 2
Pe aceeași temă