Poli Timișoara i l-a ”suflat” Ripensiei pe Patrick Popescu. Jucătorul cu care s-a reziliat contractul și fostul internațional numit ”secund” în stafful lui Benga

Anda DELIU 08 Oct. 2022, 15:48 Liga 2
Poli Timișoara i l-a ”suflat” Ripensiei pe Patrick Popescu. Jucătorul cu care s-a reziliat contractul și fostul internațional numit ”secund” în stafful lui Benga

Poli Timișoara încearcă să se întărească, având în vedere că este pe penultimul loc și are cel mai slab golaveraj din Liga 2.

Echipa l-a anunțat ca achiziție cu puțin timp înainte de meciul de sâmbătă cu Steaua pe Patrick Popescu, plus faptul că Adrian Țangulea și-a reziliat contractul.

Mai mult, Srgian Luchin a fost cooptat în stafful tehnic al lui Octavian Benga, ca antrenor secund.

Patrick Popescu nu a intrat, dar a fost pe bancă la meciul cu Steaua

Probabil în disperarea cauzată de faptul că echipa este foarte slabă, cei de la Poli au încercat o strategie inspirată din practicile fotbalului comunist, ca să nu zicem expirat, cu legitimarea unui jucător pe ”șestache”, în acest caz, Patrick Popescu (foto principal, în stânga, pe când era la Aerostar). De asemenea, e de notat că antrenorul Octavian Benga a spus joi în fața presei că Silviu Pană este accidentat, dar aceasta a jucat bine mersi titular contra Stelei, exact așa cum se practica în vremuri cu metode apuse doar în teorie.

Este evident că Patrick Popescu nu a fost legitimat sâmbătă dimineața, când clubul, rămas fără ofițer de presă, a anunțat mutarea pentru fanii (încă) rămași la echipă, așa că e evident cum au procedat alb-violeții, care au o nouă conducere. De altfel, strategie degeaba, căci Steaua a bătut-o pe Poli la Mioveni, în etapa a 9-a a Ligii 2.

Popescu a fost în discuții cu Ripensia

Patrick Popescu este atacant, are 25 de ani și nu a mai avut echipă din iunie, de când a plecat de la Unirea Dej. În cariera sa a mai fost legitimat la echipe precum ”U” Cluj, Novohrad Lucenec, ”U” Cluj, Pandurii și Aerostar Bacău. El s-a antrenat cu Ripensia o săptămână întreagă, aspect confirmat sâmbăta trecută de ”antrenorul” Iulian Muntean.

”Săptămâna trecută a fost Patrick Popescu la noi la antrenament. Jucător de atac, pe care putem să-l folosim pe orice zonă, dar nu s-au înțeles. Mai mult de atât nu știu ce să zic. Eu mă așteptam să fie legitimat!”, a spus preparatorul sportiv Muntean, cu o sinceritate asumată pe care nu o întâlnim la mulți antrenori cu licență.

Adrian Țangulea, out de la Poli

Altfel, e ”interesant” că a apărut și o primă plecare, probabil deloc întâmplător, dintre cele mai dubioase transferuri de la Poli.

Adrian Țangulea, atacant care ultima dată jucase în Liga a 4-a Giurgiu, a fost adus în vară de Bogdan Andone, iar argumentul era că îl cunoștea bine și că avea mare încredere în el. Un optimism dovedit exagerat al fostului antrenor, căci în cele cinci meciuri jucate de Țangulea, între care unul singur ca titular, jucătorul nu a demonstrat că poate evolua în Liga 2.

”Clubul s-a înțeles cu Adrian Țangulea pentru rezilierea contractului. El venise pe parcursul acestui sezon și a jucat în cinci meciuri de Liga a II-a pentru alb-violeți (unul singur ca titular), contra Concordiei Chiajna intrând pe parcurs. Îi dorim mult succes în carieră!”, a transmis Poli Timișoara sâmbătă dimineața, înainte de meciul cu Steaua.

Srgian Luchin, ”avansat”

Srgian Luchin a devenit, de vineri, 7 octombrie 2022, ”secundul” echipei bănățene în stafful lui Octavian Benga.

Se pare că fostul fundaș al naționalei, a ”avansat” și tot avansat, căci în vara lui 2021 nu a mai semnat cu clubul, din postura de jucător, deși negociase, în urma unei incompatibilități totale cu antrenorul de atunci, Dorin Toma.

La 7 septembrie era anunțat de către club ca antrenor secund al lui Octavian Popescu la echipa U13 a clubului, iar acum devine ”secundul” lui Benga, pe lângă Antonio Foale, care rămâne și el în staff.

Luchin a jucat în cariera sa la Poli Timișoara, Dinamo București, Botev Plovdiv, FCSB, ACS Poli, Levski Sofia, CFR Cluj, Viitorul Constanța, Dunărea Călărași, FC Hermannstadt și ”U” Cluj. În vara lui 2021 și-a și lăsat de cariera de jucător profesionist.

El nu s-a aflat însă pe banca tehnică a echipei în această deplasare de la Mioveni, pentru meciul cu Steaua, ci a stat în tribună alături de directorul sportiv Ioan Mera.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-9-sapte-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-in-care-se-regasesc-si-trei-echipe-aflate-pe-pozitii-de-play-off-steaua-intalneste-poli-timisoara-la-mioveni-19248481

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noua-conducere-a-clubului-politehnica-timisoara-la-prima-analiza-a-situatie-repornim-iarasi-de-la-zero-suporterii-echipei-nu-mai-simt-ca-numele-de-poli-timisoara-este-brandul-cu-care-trebu-19248476

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-poli-timisoara-are-o-noua-conducere-ovidiu-cuc-a-fost-prezentat-ca-presedinte-iar-clubul-are-si-un-director-general-tot-un-fost-jucator-19248380

Anda DELIU 08 Oct. 2022, 15:48 Liga 2
Pe aceeași temă