Poli Timișoara s-a despărțit de încă un jucător, de fiul fostului antrenor

Anda DELIU 21 Oct. 2022, 18:25 Liga 2
Poli Timișoara s-a despărțit de încă un jucător, de fiul fostului antrenor

Poli Timișoara reușește cu greu să se despărtă de jucătorii despre care consideră că nu mai are nevoie în restul sezonului, aduși în vară de fostul antrenor Bogdan Andone, blamat acum pe mai multe voci de toată lumea din club, după ce i se dăduse mână liberă totală.

I-a venit rândul acum lui Marco Andone, chiar fiul fostului antrenor, care de astăzi este istorie pentru echipa din Timișoara.

Marco Andone s-a despărțit și el de Poli Timișoara

Clubul bănățean a anunțat vineri după-amiaza despărțirea de Marco Andone.

”Clubul Politehnica și jucătorul Marco Andone au ajuns la un acord privind rezilierea contractului”, a transmis Poli Timișoara.

Jucătorul e mijlocaș central, are 20 de ani și a mai trecut pe la FC Voluntari 2 și CS Tunari. A evoluat în doar două meciuri pentru Poli, în care echipa a arătat lamentabil: 0-4 cu CS Comunal Șelimbăr, în campionat (11 minute pe final) și 0-2 cu CSM Reșița în Cupa României (integralist).

A doua plecare, după Țangulea

Este a doua plecare din lot după instalarea noii bănci tehnice, după cea a lui Adrian Țangulea, alt jucător care nu a dat randament.

De săptămâni întregi, Poli se chinuie să rezilieze și cu italienii di nstafful tehnic Alessandro Ramella și Simone Fornari, așa că se poate spune că se aplică perfect proverbul ”Greu la deal cu boii mici”.

Poli Timișoara joacă duminică, de la ora 11:00, în deplasare la Unirea Slobozia. Echipa e pe penultimul loc în clasamentul Ligii 2, cu 6 puncte acumulate în 10 meciuri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-semnat-cu-un-nou-jucator-care-nu-mai-avea-echipa-din-vara-imi-doresc-din-tot-sufletul-sa-facem-suporterii-fericiti-19249807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nationala-u18-a-romaniei-joaca-impotriva-serbiei-intr-un-sat-de-langa-timisoara-capitala-banatului-nu-are-un-stadion-cu-conditiile-pe-care-le-are-localitatea-in-care-primar-este-un-fost-arbitru-19249751

Anda DELIU 21 Oct. 2022, 18:25 Liga 2
Pe aceeași temă