VIDEO | Ovidiu Herea își spune încă o dată dorința: ”Să mă întorc și să mă retrag de la Rapid pe stadionul nou.” De ce nu îi dă drumul Metaloglobus

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Jan. 2021, 19:10 ProSport LIVE

Rapid a achiziționat cinci jucători până acum pentru partea a doua a sezonului de Liga 2, însă printre aceștia nu se află niciunul dintre frații Herea, fotbaliști pe care clubul giuleștean îi dorește, la fel cum și ei sunt de acord să revină în tricoul alb-vișiniu. Gruparea cu care se află sub contract pentru încă șase luni, Metaloglobus, nu este de acord să-i lase liberi pe Ovidiu și Claudiu Herea.

Ovidiu Herea crede că e greu să se realizeze transferul său la Rapid în această iarnă

Ovidiu Herea (35 de ani) este pentru al treilea sezon consecutiv golgheter la Metaloglobus, acum cu 7 goluri marcate în 13 meciuri, își dorește să revină la Rapid, clubul său de suflet, însă crede că acest lucru este greu de realizat în acest moment.

”Cred că e destul de greu, din punctul meu de vedere. Având în vedere că am contract cu Metaloglobus, doar dacă se va ajunge la un numitor comun între cluburi, atunci da, altfel, e destul de greu, din ce am vorbit și eu cu cei din conducere de la noi. Nu vor să lase doi jucători să plece liberi de contract, mai ales că nu suntem numai noi în această situație, sunt foarte mulți jucători de la noi din echipă care au oferte și același răspuns l-au primit și ei, că nu pot pleca liberi în momentul ăsta”, a spus Ovidiu Herea la ProSport LIVE.

”Dacă stăm să ne gândim, e foarte greu să lași la jumătatea campionatului doi jucători să plece liberi. Vor și ceilalți care au oferte”

Întrebat ce crede că ar trebui să facă Rapidul pentru a convinge conducerea Metaloglobusului să-l lase să plece, Ovidiu Herea e de părere că cele două părți ar trebui în primul rând să se așeze la negocieri, lucru care, din câte se înțelege din cele spuse de mijlocașul ofensiv, nu s-a întâmplat până acum.

”Cred că ar trebui să se înțeleagă cu cei de la Metaloglobus. Acum nu știu dacă este vorba de bani sau de jucători cu împrumut. Sunt lucruri pe care pe mine mă depășesc, dar dacă nu s-a ajuns la discuțiile astea, nu avem de unde să știm ce se cere sau ce se vrea.

Eu am contract și trebuie să îl respect până la capăt. Până la urmă, dacă stăm să ne gândim, e foarte greu să lași la jumătatea campionatului doi jucători. Cu siguranță ar mai dori să fie lăsați să plece și ceilalți care au oferte și s-ar destabiliza toată echipa. Nu ar fi un lucru foarte bun. Dacă se va ajunge la o înțelegere și clubul Metaloglobus va fi mulțumit cu ce va oferi Rapidul, atunci da, dar, așa, liber, cu siguranță nu se va pune problema”, e de părere jucătorul care în cariera sa a evoluat pentru FC Național, Rapid, FC Sion (Elveția), Skoda Xanthi (Grecia), Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna, Viitorul, CS Balotești și Metaloglobus.

Ovidiu Herea: ”Îmi doresc să mă întorc și să mă retrag de la Rapid”

Ovidiu Herea și-ar dori să revină să mai joace pentru Rapid, de unde vrea să se retragă ca fotbalist.

”Eu am declarat mereu că îmi doresc să mă întorc și să mă retrag de la Rapid, pentru că acolo am trăit cele mai frumoase momente ale carierei mele. Am jucat aproape aproape șapte ani de zile și e normal că mi-aș dori, mai ales că se face și stadionul nou și va fi o împliniri pentru mine să mă retrag de pe acel stadion. Dar, dacă nu se va putea, asta e viața, trebuie să merg înainte, trebuie să îmi fac treaba acolo unde sunt. Nu am ce să fac mai mult de atât, decât să fiu jucător profesionist și să joc acolo unde sunt în momentul ăsta”, a spus Ovidiu Herea la ProSport LIVE.

Ovidiu Herea a jucat pentru Rapid în perioada 2007-2013, în 165 de meciuri înscriind 42 de goluri.

Ediția ProSport LIVE cu Alexandru Ioniță invitat:

Foto: Mircea Roșca (Mediafax Foto) și Sebastian Tătaru (Sport Pictures)
Autor: Marius ANGHEL Publicat: 06 Jan. 2021, 19:10 ProSport LIVE
Pe aceeași temă