Ștefan Odoroabă a făcut insinuări după ce CS Tunari a remizat cu Metaloglobus, deși a avut 2-0 și 3-1: ”Am avut ghinionul să prindem un domn arbitru care s-a retras!”

Marius ANGHEL 03 Dec. 2023, 18:01 Liga 2
Ștefan Odoroabă a făcut insinuări după ce CS Tunari a remizat cu Metaloglobus, deși a avut 2-0 și 3-1: ”Am avut ghinionul să prindem un domn arbitru care s-a retras!”

La ultima prezență în Liga 2 în 2023, CS Tunari a obținut o remiză din meciul jucat în deplasare cu Metaloglobus București, în etapa a 15-a a sezonului regular. 3-3 s-a încheiat partida desfășurată sâmbătă, 2 decembrie, la Clinceni.

Cu toate că a condus cu 2-0 și 3-1, CS Tunari a ajuns, astfel, la al șaptelea meci în care nu câștigă, dar termină cinci ori la egalitate.

După joc, antrenorul Ștefan Odoroabă a trimis săgeți către arbitrul central Sergiu Mavriche, în ce clubul a făcut-o către gazde, Metaloglobus.

CS Tunari a remizat cu Metaloglobus după ce a avut 2-0 și 3-1, Ștefan Odoroabă dă vina pe arbitraj, dar nu spune nimic concret

În meciul de la Clinceni, acolo unde își organizează din acest sezon meciurile de acasă trupa bucureșteană Metaloglobus, CS Tunari a avut 2-0 la pauză, după reușitele lui Mirko Ivanovski (31) și Dragoș Gheorghe (41). Trupa lui Ianis Zicu a marcat destul de repede în partea secundă, prin Dragoș Huiban (53), din penalty, însă jucătorii lui Ștefan Odoroabă au avut reacție și au refăcut avansul de două goluri prin același Dragoș Gheorghe, în minutul 58. Totuși, Metaloglobus a avut forță să egaleze prin reușite lui Dragoș Huiban (60) și Adrian Sîrbu (73). Nu s-a mai înscris apoi, astfel că cele două echipe aflate în partea inferioară a clasamentului au terminat la egalitate.

După joc, Ștefan Odoroabă a fost de părere că echipa sa a pierdut două puncte în acest meci și și-a întreptat tirul către arbitrul central Sergiu Mavriche (Bacău), aflat la ultima sa prezență în Liga 2. Odoroabă doar a făcut insinuări, neavând însă și tupeul să spună lucrurilor pe nume, la ce face referire, ce l-a deranjat.

”Două puncte pierdute de echipa mea, clar. Păcat, păcat pentru munca și tot ce au încercat jucătorii să facă, dar azi am avut ghinionul să prindem un domn arbitru care s-a retras. Și atât, mai mult nu vreau să zic! Îmi felicit jucătorii și am încheiat subiectul.

Trei goluri marcate în deplasare m-au mulțumit, dar la un moment dat trebuie să faci față și la, nu știu cum să spun, puteri, evenimente. Nu există așa ceva! Plus că eu am luat galben din nimic. În minutul 90+4 chiar țipam la jucătorii mei să fim concentrați și vine… dar nu mai contează. Rezultatul final rămâne 3-3. Am întâlnit o echipă bună, nu am ce să reproșez echipei gazdă, a jucat, cum și noi am făcut un meci bun, la fel și ei. Asta a fost valoarea noastră, să facem un 3-3. Eu îmi felicit echipa, pentru că a jucat cu sufletul, jucătorii au dat ce au avut mai bun, au avut 2-0, 3-1, dar ghinionul a venit asupra noastră și nu mai comentez”, a comentat Ștefan Odoroabă la Radio Sport Total FM.

  • Nu doar arbitrul central Sergiu Mavriche a fost la ultimul meci în Liga 2 în cariera sa, ci și arbitrul asistent 2 Andrei Alexandru Roman (Târgu Mureș). Ei au primit plachete de recunoștință din partea CCA înainte e startul jocului ed la Clinceni. Și alți arbitri au fost în situația lor în alte meciuri disputate în această ultimă etapă de Liga 2 din 2023.

CS Tunari, pe locul 17 în Liga 2, înainte și cu Odoroabă: ”Nu m-am plâns niciodată. Știu la ce m-am înhămat aici”

Ștefan Odoboară a promovat în Liga 2 cu CSM Alexandria, a condus-o în primele etape și în acest sezon, s-a despărțit de trupa teleormăneană, iar apoi a revenit la CS Tunari, echipă pe care a mai condus-o în trecut, în Liga 3, și care la acel moment nu avea antrenor principal de câteva runde, după despărțirea de Florin Stîngă. Cu el pe bancă, trupa ilfoveană are șapte meciuri în Liga 2 în care nu s-a câștigat, s-au obținut cinci remize și două eșecuri.

A preluat Tunariul când se afla pe locul 17, cu 7 puncte, la egalitate cu Metaloglobus (locul 16) și Unirea Dej (locul 18), iar acum se situează tot pe locul 7, cu 12 puncte, tot între Metaloglobus (18 puncte) și Unirea Dej (10 puncte).

”Nu am spus niciodată că nu am lot, că nu am echipă. Nu m-am plâns niciodată. Știu la ce m-am înhămat aici, cu conducerea mă cunosc, sunt oameni extraordinari. Avem totul la zi și la secundă. Am jucat astăzi pe un bonus destul de consistent. Jucătorii au încercat să facă tot ce au putut. Acum știți cum e, se întâmplă să mai avem erori, să nu fim în formă, am avut și problemele cu suspendările și cu accidentările până acum, meci de meci”, a mai spus Odoroabă.

CS Tunari, în egalul cu Metaloglobus: Isvoranu – Barfă, Mih. Leca, Rogac (Al. Nic. Gheorghe 55′), Plumbuitu – Mih. Ene (Mihăescu 62′), Bustea, Vas. Constantin, Al. Sima – Dr. Gheorghe (P. Mitrică 67′), Ivanovski. Rezerve neutilizate: Moroz – Ad. Stoian, Florică, D. Novac, Licsandru, M. Tache.

Conducerea CS Tunari, șocată de prețul biletului la meciul cu Metaloglobus: ”O sumă anormală pentru un meci de Liga a II-a”

Dacă antrenorul Ștefan Odoroabă a avut nemulțumiri față de arbitrul jocului cu Metaloglobus, clubul din Tunari a avut un mesaj ironic la adresa adversarei de sâmbătă.

În postarea obișnuită de după jocuri, în care anunță ce a făcut echipa în campionat, CS Tunari a avut săgeți către organizatorii partidei de la Clinceni, conducătorii clubului Metaloglobus.

”ORGANIZATORII ACESTEI PARTIDE AU DECIS CA PREȚUL UNUI BILET SĂ FIE DE 40 LEI. O SUMĂ ANORMALĂ PENTRU UN MECI DE LIGA A ll-A. ÎN CIUDA ACESTUI PREȚ, ECHIPA NOASTRĂ A FOST SUSȚINUTĂ DE APROXIMATIV 70 DE SUPORTERI, PRINTRE CARE ȘI INIMOASA NOASTRĂ GALERIE”, a scris, cu majuscule, parcă țipând, CS Tunari.

  • Probabil conducătorii de la Tunari nu știu, dar Chindia are și ea în această perioadă preț de 40 de lei pentru biletele la jocurile de pe ”Eugen Popescu” și sub fosta conducere a avut prețuri și mai mari de atât.

CS Tunari mai are un meci în 2023, la Buftea, cu Gloria Buzău, în Cupa României

Dacă jocurile din Liga 2 s-au încheiat, CS Tunari încă nu intră în vacanță. Echipa ilfoveană mai are de disputat un meci oficial în acest an 2023. Va evolua marți, de la ora 19:00, contra colegei de campionat Gloria Buzău, în etapa a 3-a a fazei grupelor Cupei României.

CS Tunari va organiza acest meci, însă fiindcă a fost programat în nocturnă, îl va găzdui pe stadionul CNAF Buftea, pe terenul de iarnă.

CS Tunari și Gloria Buzău mențin, înaintea ultimei etape a fazei grupelor, șanse de calificare în sferturile Cupei României. Ilfovenii au 2 puncte obținute în fața prim-divizionarelor U Craiova (1-1) și FC Voluntari (1-1), în timp ce buzoienii au trei puncte după ce au pierdut cu UTA (1-2) și au învins Farul (1-0).

Pentru a se califica în sferturi, trebuie să ocupe una dintre primele două poziții din Grupa D, în fața lor aflându-se FC Voluntari, U Craiova (ambele cu 4 puncte), iar UTA are tot 3 puncte, ca Gloria Buzău. Ultima este campionat Farul (0 puncte), care este deja eliminată.

”Trebuie să ne concentrăm pentru meciul de Cupă, jucăm marți. Noi am jucat astăzi, echipa adversă a jucat ieri, adică are o zi în plus… Ce să vă spun, puteam să jucăm și noi marți, miercuri, joi în Cupă, nu știu de ce s-au găsit să jucăm așa, la foc automat. Dar trebuie să ne prezentăm în cea mai bună formă și să câștigăm. O să jucăm în nocturnă și sper să facem un joc bun la despărțirea în acest an”, a mai spus Odoroabă la SPTFM.

Foto: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gazonul-stadionului-din-tunari-este-modernizat-19295357

https://liga2.prosport.ro/seria-1/visinar-accidentare-groaznica-in-meciul-unirea-slobozia-ceahlaul-19295253

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-cosereanu-s-a-accidentat-grav-in-meciul-unirea-dej-cs-mioveni-0-1-19295232

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-patru-meciuri-incep-la-ora-1100-cs-mioveni-joaca-pentru-mentinerea-pe-loc-de-play-off-19295047

Marius ANGHEL 03 Dec. 2023, 18:01 Liga 2
Pe aceeași temă