CS Mioveni a clacat în fața echipei Metaloglobus și a pierdut ”fără drept de apel”. Constantin Schumacher, reacție de antrenor mare: ”Jucătorii au fost motivați, dar nu le-a ieșit. Sunt sigur că ne vom reveni”

Andrei PASCU 25 Nov. 2023, 15:36 Liga 2

CS Mioveni nu a mai bifat un nou rezultat pozitiv în Liga 2, după două victorii la rând și un egal, în etapa a 14-a cedând, acasă, în duelul cu Metaloglogus, scor 0-2.

Formația antrenată de Constantin Schumacher nu a reușit să învingă o echipă din zona retrogradării acum, după victoriile cu CS Tunari (scor 4-0) și Chindia Târgoviște (scor 2-0), dar rămâne în rândul locurilor de play-off, pe poziția a 5-a.

CS Mioveni a clacat în fața echipei Metaloglobus și a pierdut cu 0-2, în etapa 14 de Liga 2

Oaspeții de sâmbătă au făcut diferența în ultimele minute, după minutul 75. Prima dată a punctat prin Adrian Sîrbu, în minutul 78, iar rezultatul final a fost stabilit în minutele adiționale, în 90+1, când a marcat și Georgian Honciu.

Poate că, din cauza problemelor din club, după cum a declarat și Constantin Schumacher la finalul întâlnirii, echipa sa nu a reușit să mai obțină un rezultat pozitiv și să cedeze contra Metaloglobusului.

  • CS Mioveni, contra Metaloglobus: Fl. Croitoru – Șerbănică (cpt.), Trașcu (Cărăruș 55′), Dandea, Cr. Ignat, R. Garutti (Mih. Costea 81′), D. Toma, Gogor (Tomozei 68′), Duțan (M. Dică 81′), Massaro (Coșereanu 46′), Blănaru
    Rezerve neutilizate: Val. Sima – Văsălie, Căprescu, Bolohan

Constantin Schumacher, impresiile partidei CS Mioveni – Metaloglobus

Cu toate acestea, Constantin Schumacher a avut un discurs echilibrat la final. I-a lăudat pe jucători pentru faptul că au tratat meciurile de până acum cu foarte mare atenție, dar a punctat și că în duelul cu bucureștenii nu le-a ieșit absolut nimic. E convins că totul a fost doar o întâmplare, iar CS Mioveni își va reveni pentru partida cu Unirea Dej.

Trecem și prin astfel de momente. Am fost fericiți, ne-am bucurat de momentele frumoase, de meciurile bune, dar azi nu ne-a ieșit nimic. Felicit echipa adversă, a avut mai multe ocazii, noi am fost sub nivel, dar se mai întâmplă. Trebuie să trecem peste, până acum toate meciurile le-am câștigat pe baza grupului, jucătorii care sunt fac diferența, iar atunci trebuie să continuăm pe același drum.

Am pierdut iar după întreruperea de campionat, cum a fost și la acțiunea trecută. Iată că nu a fost de bun augur întreruperea, dar nu avem ce face, mergem înainte. Ținând cont de câte ocazii a avut adversarul, putem spune că a fost un meci slab pentru noi.

A fost un meci în care nu a ieșit nimic și orice am fi făcut, nu cred că puteam emite pretenții”, a spus Schumacher la conferința de presă.

Jucătorii de la CS Mioveni, afectați de problemele financiare?

Este posibil ca problemele financiare să înceapă să apese pe CS Mioveni, care până acum și-a văzut de treabă, de latura sportivă, să aibă rezultate cât mai bune în Liga 2.

Conform lui Constantin Schumacher, în acest moment sunt anumite probleme de acest fel, dar antrenorul are încredere că situația se va rezolva. Speră ca jucătorii săi să nu fie influențați de context, mai ales că prin evoluțiile bune pot atrage atenția anumitor echipe.

”Este normal ca jucătorii să se gândească la aceste lucruri, dar suntem în România și asta ne ocupă tot timpul! Atunci, trebuie să ne așteptăm la aceste lucruri. Dar nu trebuie să se gândească la astfel de lucruri. Jucând cu echipele din față, jucând bine, pot ajunge în altă parte, la mai bine, să ia mai mulți bani.

Trebuie să tragă tare, sunt jucători profesioniști și trebuie să joace cât mai bine la echipa la care sunt”, a mai spus Schumacher.

CS Mioveni, meci la îndemână în etapa a 15-a din Liga 2, cu Unirea Dej

După 14 etape scurse din acest sezon regular al Ligii 2, CS Mioveni ocupă locul 5 în clasament, cu 23 de puncte acumulate, având avans de un punct peste locul 7 din acest moment, CSM Ceahlăul.

Până la încheierea sezonului regular mai sunt cinci etape, iar în 2023 mai este programată doar una. CS Mioveni urmează să joace în acest final de an cu Unirea Dej, în deplasare, echipă clasată acum pe locul 18, cu 10 puncte.

Mai avem un meci, sperăm să facem un meci bun, să trecem peste acest duel, cum s-a întâmplat și după jocul cu Dumbrăvița. Sper ca acum să fie la fel, să se întâmple la fel și acum și vedem ce vom face din iarnă.

La început de sezon, nu credeam că putem ajunge așa sus, dar mi-am dat seama din valoarea echipei pe parcurs. Sunt mândru de ei, de echipă, de jucătorii pe care îi am în echipă. Sunt sigur că azi a fost un accident.

Nu știu dacă va fi greu să îi motivez pe jucători pentru meciul următor, au fost motivați și acum, doar că nu le-a ieșit. Am jucători cu experiență, sunt sigur că la următorul meci vom arăta o altă față”, a mai transmis Schumacher.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-14-liga-2-19293922

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-invins-cs-mioveni-in-etapa-a-14-a-de-liga-2-scor-2-0-19293987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-concluzii-dupa-csc-dumbravita-gloria-buzau-0-1-19293919

Andrei PASCU 25 Nov. 2023, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă