A fost desemnată campioana și în Liga 4 Neamț! Victoria Horia și-a asigurat titlul cu o etapă înainte de final și merge în barajul de promovare

Andrei PASCU 06 Jun. 2023, 19:16 Liga 4
A fost desemnată campioana și în Liga 4 Neamț! Victoria Horia și-a asigurat titlul cu o etapă înainte de final și merge în barajul de promovare

Liga 4 Neamț mai are o etapă până la final, mai fiind de disputat runda cu numărul 30, dar primul loc este cunoscut. Campioana diviziei este Victoria Horia, care și-a asigurat titlul, nu mai poate fi devansată și va reprezenta județul în dubla pentru promovarea în Liga 3, cu campioana din Bacău.

Victoria Horia e campioană în Liga 4 Neamț!

Victoria Horia a bifat în penultima rundă, a 29-a, o victorie la scor, 3-0 cu Ozana Timișești, în deplasare, și a ajuns la 26 de victorii. Mai are în dreptul ei un egal și numai două eșecuri, dar și un golaveraj de 115 goluri marcate și 17 primite.

Locul 2 în Liga 4 Neamț este ocupat de Speranța Răucești, care are cu cinci puncte mai puțin decât Victoria Horia, 74. Locul 3 a fost asigurat de CSM Roman, care a adunat 67 de puncte.

Victoria Horia, campioana din Liga 4 Neamț, va întâlni locul 1 din Liga 4 Bacău

Victoria Horia nu știe deocamdată numele echipei pe care o va întâlni în barajul pentru Liga 3, în Liga 4 Bacău lucrurile nefiind clare deși mai este de jucat o etapă din play-off. Primul loc în campionatul din Bacău este ocupat acum de Sportul Onești, care a adunat 56 de puncte, iar locul 2 are cu un punct mai puțin, Viitorul Curița.

Printre județele care și-au mai desemnat până în acest moment campioanele în Liga 4 și despre care Liga2.ro a scris se numără Teleorman (Rapid Buzescu), Galați (Voința Cudalbi), Cluj (Arieşul Mihai Viteazu), Suceava (Viitorul Liteni), Mehedinți (Recolta Dănceu), Constanța (Axiopolis Cernavodă), Harghita (CS Gheorgheni-VSK Gheorgheni), Dâmbovița (Recolta Gura Șuții), Hunedoara (Gloria Geoagiu), Gorj (CSO Turceni), Vrancea (Victoria Gugești), Ialomița (Bărăganul Ciulnița) Vaslui (CSM Vaslui), Brașov (Ciucaș Tărlungeni), Alba (Industria Galda), Botoșani (Unirea Curtești), Sălaj (Luceafărul Bălan), Iași (Moldova Cristești), Sibiu (ACS Mediaș), Olt (ACS Oltul Curtișoara), Arad (CS Socodor) și Satu Mare (Olimpia MCMXXI)

Meciurile stabilite de FRF prin tragere la sorți, pe regiuni, între campioanele din Liga 4 pentru promovarea în Liga 3:

Foto: AJF Neamț

 

 

 

 

Andrei PASCU 06 Jun. 2023, 19:16 Liga 4
Pe aceeași temă