Arieşul Mihai Viteazu, campioană în premieră în Liga 4 Cluj. Va întâlni o echipă din Bihor în barajul pentru promovarea în Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 09 May. 2023, 17:45 Liga 4
Arieşul Mihai Viteazu, campioană în premieră în Liga 4 Cluj. Va întâlni o echipă din Bihor în barajul pentru promovarea în Liga 3

S-a aflat și numele campioanei din Liga 4 Cluj. În penultima etapă a întrecerii, Arieşul Mihai Viteazu a reușit să își adjudece prima poziție și, implicit, accederea în barajul pentru promovarea în Liga 3, unde va întâlni campioana divizie a 4-a din județul Bihor.

Campioana din Liga 4 Cluj, Arieşul Mihai Viteazu

Arieşul Mihai Viteazu a trecut în etapa a 21-a de Speranţa Jucu, scor 2-0, și are opt puncte avans peste locul 2, Vulturul Mintiu Gherlii, și 10 peste poziția a 3-a, Unirea Tritenii de Jos.

Linia de clasament a campioanei județului Cluj este de 17 victorii, două egaluri și două înfrângeri, cu 57 de goluri marcate și numai 15 primite. Mai e o rundă de disputat din acest sezon, dar dată fiind diferența de puncte, Arieşul Mihai Viteazu nu mai poate fi depășită de principala urmăritoare.

În barajul pentru promovarea în Liga 3, Arieşul Mihai Viteazu va întâlni campioana Ligii 4 Bihor, dar până acum lupta este strânsă în play-off, primele trei clasate, Crişul Sântandrei, Bihorul Beiuș și Diosig Bihardioszeg, fiind la egalitate de puncte.

Luptă strânsă în Liga 4 Bihor, care va desemna adversara campioanei din Liga 4 Cluj

În același timp, și locul 4, Asociația CS Oşorhei, are șanse la titlul de campioană a județului Bihor, având cu un punct mai puțin decât cele trei amintite, 14. Locurile 5 și 6, CS Foresta Tileagd și ACS Szekelyhidi Sasok – Vulturii din Săcueni, au 12, respectiv 11 puncte.

Printre județele care și-au desemnat până în acest moment campioanele în Liga 4 se numără Teleorman (Rapid Buzescu) și Galați (Voința Cudalbi).

Meciurile stabilite de FRF prin tragere la sorți, pe regiuni, între campioanele din Liga 4:

  • Regiunea 1: Bacău – Neamț, Botoșani – Suceava, Vaslui – Iași
  • Regiunea 2: Sălaj – Satu Mare, Bihor – Cluj (Arieşul Mihai Viteazu), Maramureș – Bistrița-Năsăud
  • Regiunea 3: Alba – Covasna, Harghita – Sibiu, Mureș – Brașov
  • Regiunea 4: Mehedinți – Arad, Hunedoara – Timiș, Gorj – Caraș-Severin
  • Regiunea 5: Teleorman (Rapid Buzescu) – Vâlcea, Olt – Argeș, Dâmbovița – Dolj
  • Regiunea 6: Ilfov – Călărași, Ialomița – Giurgiu, București – Prahova
  • Regiunea 7: Tulcea – Buzău, Brăila – Galați (Voința Cudalbi), Vrancea – Constanța

Foto: Cluj Sport

https://liga2.prosport.ro/liga-4/vointa-cudalbi-campioana-in-liga-4-galati-19270113

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inca-doua-echipe-retrogradate-matematic-din-liga-3-dar-si-un-total-de-15-din-play-out-care-si-au-asigurat-sportiv-mentinerea-in-campionat-19269375

https://liga2.prosport.ro/liga-4/rapid-buzescu-campioana-in-liga-4-teleorman-19269324

https://liga2.prosport.ro/liga-4/domn-director-iulian-popa-fostul-fotbalist-al-fc-brasov-rapid-sau-sibiu-a-ajuns-si-conducator-la-clubul-din-orasul-natal-vreau-sa-aduc-un-suflu-nou-si-sa-ofer-conditii-sportivilor-19269271

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-hermannstadt-intentioneaza-sa-reinfiinteze-echipa-a-doua-19268101

 

Răzvan STÎNGĂ 09 May. 2023, 17:45 Liga 4
Pe aceeași temă