AJF Suceava pune bazele unui campionat de futsal

Marius ANGHEL 17 Dec. 2014, 13:38 Special
AJF Suceava** pune bazele unui campionat de futsal

În urma întâlnirilor care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute cu membrii afiliați și a solicitărilor mai multor cluburi de a organiza un campionat de futsal pe perioada vacanței de iarnă, conducerea Asociației Județene de Fotbal a anunțat că în perioada 16-23 decembrie 2014 formațiile interesate se vor putea înscrie în această nouă competiție.

Pentru a avea drept de joc la prima ediție a întrecerii, echipele doritoare trebuie să fie afiliate la AJF Suceava, iar jucătorii trebuie să aibă legitimațiile vizate la zi. Meciurile se vor desfășura în sistem turneu, formațiile participante, în funcție de criteriul geografic, urmând să evolueze la Suceava, Fălticeni, Rădăuți sau Vatra Dornei. Echipa câștigătoare se va decide la sfârșitul lunii februarie, în cadrul unui turneu final, la care vor participa cele patru învingătoare din faza zonală.

„Această competiție reprezintă o noutate în domeniu și sperăm să se bucure de succes. Campionatul de futsal reprezintă un bonus pentru echipele de fotbal din județ, care au astfel șansa să se mențină în formă în perspectiva sezonului oficial de primăvară. În privința premiilor, sperăm ca și Federația Română de Fotbal să ne ajute cu ceea ce a promis”, a declarat Ciprian Anton, președintele AJF Suceava.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 17 Dec. 2014, 13:38 Special
Pe aceeași temă