Daicu: „După 40 de ani în fotbal, vine timpul în care trebuie să te oprești”

Marius ANGHEL 18 Feb. 2014, 12:22 Ligi județene
Daicu:**

Mult așteptata bătălie dintre Aurel Daicu și Ciprian Anton pentru șefia Asociației Județene de Fotbal s-a încheiat practic înainte de a începe. Și asta deoarece actualul președinte, Aurel Daicu, a refuzat să se mai înscrie în cursa pentru scrutinul programat pe 2 martie. Motivul? Probleme personale, familiale și de sănătate. „După 40 de ani în fotbal, dintre care 10 în fruntea AJF Suceava, vine timpul în care trebuie să te oprești. Dar asta nu înseamnă că mă voi îndepărta definitiv de fenomenul fotbalistic. Dacă cineva crede că experiența mea poate fi utilă, sunt dispus să ajut cu cea mai mare plăcere. Fotbalul este ca nicotina, îți intră în sânge și creează dependență”, a declarat actualul președinte al Asociației Județene de Fotbal.

Aurel Daicu a dezvăluit și care sunt, în opinia sa, cele mai mari realizări ale sale în cei 10 ani în care s-a aflat în fruntea fotbalului județean. „În anul 2004 AJF Suceava își desfășura activitatea într-o spălătorie a Clubului Sportiv Municipal, iar acum las în urmă un sediu propriu, dotat corespunzător. Pe plan sportiv, am pus bazele unui campionat de calitate, dovadă că formațiile sucevene de Liga a IV-a au promovat an de an în eșalonul al treilea”, a precizat Aurel Daicu.

Președintele încă în funcție al AJF Suceava s-a referit și la proiectele pe care dorește să le implementeze în fotbalul sucevean Ciprian Anton împreună cu echipa sa, din care mai fac parte profesorul universitar Bogdan Grosu, arbitrul FIFA Sebastian Gheorghe și antrenorul de fotbal feminin Marcel Irimie. „Au program îndrăzneț, care necesită muncă, experiență și bani. Nu am făcut decât să dau posibilitatea celor tineri să se afirme prin fapte”, a încheiat Aurel Daicu.

Dacă alegerile pentru președenția AJF au devenit o simplă formalitate pentru Ciprian Anton după forfaitul lui Aurel Daicu, lupta pentru ocuparea celor două funcții de vicepreședinți se anunță cu adevărat disputată, în cursă fiind înscriși un număr de opt candidați, este vorba de Manuel Costache, conducătorul formației Bucovina Rădăuți, Ciprian Crețan, manager la Bradul Putna, Vasile Bejenar, membru în Comitetul Executiv al AJF, observatorul Pepe Armeanca, Iulian Darabă, reprezentantul clubului Șomuz Fălticeni, precum și foștii arbitri divizionari Vasile Păduraru, Ioan Filipciuc și Stelică Bărbosu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 18 Feb. 2014, 12:22 Ligi județene
Pe aceeași temă