CSM Slatina a anunțat un nou transfer. Oltenii, la a treia venire după retrogradarea în Liga 3

Andrei PASCU 22 Jun. 2021, 21:44 Liga 3
CSM Slatina a anunțat un nou transfer. Oltenii, la a treia venire după retrogradarea în Liga 3

Cu cât se apropie startul sezonului de Liga 3, cu atât CSM Slatina începe să devină mai activă pe piața transferurilor. Oltenii schimbă strategia după retrogradarea din Liga 2, iar marți au anunțat o nouă venire. L-au adus pe mijlocașul Alexandru Cincă (27 de ani), căpitanul celor de la Vedița Colonești.

Alexandru Cincă, cel mai nou transfer anunțat de CSM Slatina 

CSM Slatina a făcut, prin aducerea lui Alexandru Cincă, a treia mutare după ce a căzut în divizia a treia. Mijlocașul, înainte de experiența de la Vedița Colonești, a mai evoluat pentru Juventus Bucureşti, Turris Oltul sau Dunărea Călăraşi.

Mijlocaşul central Alexandru Cincă va evolua pentru echipa noastră. Fotbalistul, în vârstă de 27 de ani, a mai jucat în decursul carierei pentru echipele Sportul Vişina, Juventus Bucureşti, Turris Turnu Măgurele, Dunărea Călăraşi sau FCM Alexandria, iar în stagiunea precedentă a fost căpitanul de echipă al celor de la Vediţa Coloneşti. Bun venit, Alexandru Cincă!”, au anunțat oltenii pe pagina de Facebook, CSM Slatina – Fotbal.

CSM Slatina, la a treia venire după retrogradare 

Anunțul transferului lui Alexandru Cincă a fost făcut la o zi după ce CSM Slatina l-a prezentat oficial pe fundașul Alexandru Sălcianu, care stagiunea trecută a evoluat pentru CSM Reșița. Prima mutare a verii pentru formația din Slatina a fost atacantul Alexandru Popovici (32 de ani), care ultima dată a evoluat pentru Ripensia Timișoara.

În privința plecărilor, până acum s-a aflat de numai două. CSM Slatina i-a anunțat pe mijlocașii Grigore Ceapă (28 de ani) și Ovidiu Popescu (27 de ani) că nu mai are nevoie de ei, iar aceștia pot fi din nou colegi. Ceapă a semnat cu Viitorul Dăești, iar Popescu îl poate urma, fiind ofertat la rândul său.

CSM Slatina a adunat doar 19 puncte sezonul trecut, de Liga 2 

CSM Slatina și-a încheiat parcursul în sezonul trecut de Liga 2, cu o etapă înaintea finalului play-out-ului, pentru că în ultima rundă, a 7-a a play-out-ului, a stat. În penultima rundă, echipa olteană a pierdut cu 2-5 la Fotbal Comuna Recea.

În sezonul regular, după 21 de etape, CSM Slatina s-a clasat pe locul 18 din 20 în Liga 2, cu 15 puncte. În cele șase meciuri disputate în play-out, în Grupa A, echipa a acumulat doar patru puncte, 19 în total, și a terminat pe locul 6, penultimul, fiind doar peste Pandurii.

Foto: CSM Slatina – Fotbal

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sergiu-jurj-a-semnat-cu-scm-zalau-atacantul-a-refuzat-o-oferta-din-liga-2-nu-mi-a-fost-greu-sa-spun-da-19190011

https://liga2.prosport.ro/liga-3/alin-minteuan-isi-negociaza-revenirea-antrenorul-se-afla-in-discutii-cu-un-club-din-liga-3-19189919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-si-mihai-adascalitei-au-incheiat-colaborarea-mijlocasul-jucator-important-al-ialomitenilor-sezonul-trecut-s-a-inteles-cu-o-echipa-din-liga-3-19189878

 

 

 

 

Andrei PASCU 22 Jun. 2021, 21:44 Liga 3
Pe aceeași temă