A schimbat retrogradatele. Fundașul Alexandru Sălcianu a plecat de la CSM Reșița, dar va juca tot în Liga 3

Andrei PASCU 21 Jun. 2021, 18:18 Liga 3
A schimbat retrogradatele. Fundașul Alexandru Sălcianu a plecat de la CSM Reșița, dar va juca tot în Liga 3

Alexandru Sălcianu a terminat campionatul trecut de Liga 2 la retrogradata CSM Reșița, dar a semnat acum un nou contract, cu altă echipă, tot o retrogradată în Liga 3. Fundașul în vârstă de 27 de ani a ajuns la un acord cu CSM Slatina. A fost prezentat luni, 21 iunie, de clubul din Olt.

Alexandru Sălcianu, de la CSM Reșița la CSM Slatina 

Alexandru Sălcianu a bifat două echipe sezonul precedent de Liga 2. Pe lângă experiența de la CSM Reșița, el a mai evoluat pentru Turris Oltul. De gruparea din Turnu Măgurele s-a despărțit după ce aceasta s-a retras din campionat, iar apoi a venit la Reșița. În total, a jucat 23 de meciuri în Liga 2, în stagiunea 2020/2021, 11 pentru Turris Oltul și 12 pentru CSM Reșița, și a marcat un gol.

Înainte de Turris Oltul, Alexandru Sălcianu a mai evoluat pentru Daco-Getica.

Echipa noastră a perfectat cel de-al doilea transfer al verii. Este vorba despre fundaşul central, în vârstă de 27 de ani, Alexandru Sălcianu. Acesta a evoluat, în sezonul trecut, pentru Turris Oltul Turnu  Măgurele, iar după retragerea echipei teleormănene din Liga a II-a a ajuns la CSM Reşiţa. În trecut, fundaşul central a mai evoluat pentru Voinţa Săelele. Bun venit, Alexandru Sălcianu!”, a anunțat clubul oltean pe pagina oficială de Facebok, CSM Slatina – Fotbal.

Anterior, CSM Slatina l-a transferat pe Alexandru Popovici 

Venirea lui Alexandru Sălcianu este a doua la CSM Slatina, după ce a retrogradat în Liga 3. Anterior, a fost prezentat și atacantul Alexandru Popovici (32 de ani), ultima dată la Ripensia Timișoara.

CSM Slatina a și renunțat la doi jucători după ce a picat în divizia a treia, la mijlocașii Grigore Ceapă (28 de ani) și Ovidiu Popescu (27 de ani). Ceapă a semnat deja cu divizionara a treia Viitorul Dăești, iar Popescu îl poate urma. A fost ofertat la rândul său de aceeași echipă.

Foto: CSM Slatina – Fotbal

 

Andrei PASCU 21 Jun. 2021, 18:18 Liga 3
Pe aceeași temă